-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Har_melin
addikt
Az alatta lévő motor korától függetlenül biztos, hogy a megjelenéskor szeretnének minimum egy szinten lenni a versenytársakkal. Ez nem csak logikus, hanem kvázi kötelező. Miért optimalizálnák a játékot azok szintje alá? Ráadásul azzal, hogy új sorszámot kap, marketing szempontból is elengedhetik a mostani PoE minimum követelmény szintjét, hiszen hivatalosan sem ugyanaz a játék. Butaság lenne a GGG részéről, ha nem lépnék meg.
Úgy meg különösen, hogy a PoE eddig sem a casual játékosokra hajtott (pontosítok: eddig nem, a 2. majd meglátjuk mit akar), nyugodtan igazodhat a "gémer" hardver szinthez. -
freddirty
senior tag
Nem annyira jellemző a természetes divine drop. Standardon ligaindulás óta játszogatok, mapwatch szerint 288 mapot futottam (T16 mind). 2 divine drop volt összesen, pedig vagy a quality van feltolva jóval 100% fölé vagy a packsize van 100 körül. Ennyiből mapból azóta összejött 2 fracture orb (egy mák volt, beproccolt a map harbringer passive). De látszik is hogy több chaost is ér mint régebben az exalt. Vszleg a GGG meg is van elégedve ezzel, nem hiszem hogy hozzányúlna.
Sikerült egy jó célt találnom (fullscreen AOE RF, mapper kari összelopkodva kböző buildekből), és elkapott a flow. Megy a buildépítés craftolás, és még jócskán van javítani/craftolni való. Régóta volt ilyen pöpec mapozó karim, és bossra sem rossz. Futottam pár über-überlabot, hogy spectrum jewelt farmoljak, és a bosst simán lehozza. -
-
-
-
Har_melin
addikt
"nagyon megakasztja a játékot a bemegyek, megcsinálok egy szobát kijövök, majd a következő mapon újra"
Nem tudom, hogy küldetésként (akkor A7-ben, miután megtaláltad Divinának a Sanctum lejáratát a Fellshrineon), vagy alapból, de lehetőséged van arra, hogy nyolc sanctumot elpakolj. Bemégy, rányomsz sanctum layoutnál a bal alsó sarokban a könyvecskére és mehetsz vissza a mapra.
Bármelyik következő pályán ha lenyomtad az ott feldobott szobát, akkor mehetsz tovább korábban eltároltakra és megcsinálhatod egy füst alatt az összeset. -
-
-
-
Egonyolc
aktív tag
Sokat dobna, ha a térképen külön jeleznék ezeket, mind pl
ZanaKirac küldetésben a "célokat".
Mindenki vehetne egy nagy levegőt és eldönthetné, hogy megpróbál átrohanni/ kikerülni, vagy felkészülni.
Nem rohanna bele vakon miközben megy a zoom-zoom. vagy legalább megpróbálhatná lelesni, hogy ezen most mi van és az mit is jelent és le tudom-e ütni, vagy van rajta 110% element resistant.... -
-
savior
őstag
Az amu a sok int miatt maradt
Armort erdemes lenne egy 5 linkeset venni es abba a tectonic?
Koszi a tanacsokat es megfogadom oket.
Kozben tonkrement az rx570es videokartyam. Most egy rx460ast tettem bele, mert az van otthon meg regrol. Remelem ezzel is elfut majd a poe.Build kovetes: helix majd lightning strikere fejlesztettem a karaktert egy build alapjan. Mivel nem boldogultam veluk egyaltalan igy atalakitottam molten strikere, de vegul a tectonic slam valt be. Most egy ilyen tecto buildot kovetek. Ezt a 2db egykezes kardot irta, de masik buildben meg ketkezes fejsze van irva es nem tudom melyik a jobb (Ngamahu's Flame).
-
brunnehilde
senior tag
Egyrészt igen, eladni nem tudnak majd olyan jó áron, ugyanakkor sokkal olcsóbban tudnak majd vásárolni már ligakezdéskor, mint a pc-sek. Meg bőven vannak olyan itemek, amik 1 hét elteltével nemhogy nem olcsóbbak, hanem a sokszorosát érik, mint kezdéskor.
Plusz ahogy irod, konzolon nagyon gyatra a kinálat, kinszenvedés lehet most nekik a normális pörgős trade.
-
brunnehilde
senior tag
Meg is válaszoltad: amit preferálsz.
Pont ez lett a lényege, hogy az ezer ligából, amik már voltak, ki tudd választani azt, amelyiket szereted csinálni, és arra fókuszálni. Profitod mindegyikből lesz, akármit is választasz. Ezenkivül érdemes a shrineokat, meg tudják könnyiteni az életet. Kirac/map pontokat. Az új influencek közül legalább az egyiket kirakni és azt tolni (vagy, ha a maven szimpatikusabb, akkor azt), de nem rosszak a guardian/elderslayer/synthesis pontok se, meg valamelyik mastert.
-
Badlof2k
senior tag
Ne add fel, simán lehet valami egyszerubbet meg kezdeni amive tudod farmolgatni a dolgokat hogy legyen cash a dragabb buildre amit jatszanal
Mondjuk nekem ez a liga jobban tetszik mint Ritual volt valamiert es nagyon is elvezem
(Mondjuk 23an jon az uj Nier Replicant eeeh
fa.. most van uj liga is )
-
Badlof2k
senior tag
Nekem nulla bajom volt eddig a koros meg tenyleg csak rohansz egyikbol a masikba , sot kishelyen nekem meg jobb is az infernal cry miatt , mer igy siman robbangatom a kepernyot igy tobbet segit
Mappjaim meg esnek szepen , Zanat kell questelni es kivasarolni invet ahogy van , nekem eddig bejott . -
Har_melin
addikt
A körben állásnál is lehet körbe szaladgálni, nem kell egyhuzamban kivárni, amíg megszűnik a kör. Állsz benne egy kicsit, mégy a következőbe, megint állsz, megint mégy tovább, amíg el nem tűnnek.
Viszont most harmadszor vág ki ultimatum közben a játék egy napon belül. Nem tudom mi ez, elkezd szaggatni és "csempésedni" a kép (olyan, mint ha félig átlátszó, egymást részben átfedő rombuszok jelennének meg a karakter feje felett, gondolom valamelyik textúra overlay), aztán konyec, teljes kilépés.
-
-
-
freddirty
senior tag
Nekem is lefagyott a gép, sokszor, a végén már be sem töltődött a game. a pakchecket elindítva hibákat is jelzett. Full újratelepítettem a POE-t azóta jó. Azt gyanítom a ligastartkor letorrentezett ggpk szar volt.
Illetve ami maradt, az az hogy pár óra után muszáj lelőni a kliens és újraindítani mert leromlik a teljesítménye. Egyre alacsonyabb fps-eket produkál a mozgalmasabb képernyőkön. -
-
Badlof2k
senior tag
Csak a mayhemnel, Endless delvnel egybol depvbe kezdesz es ottlesz a Nico melett a Roth kaloz csaj hogy a gaemeket addja , nincs town trade lab semmi csaka delve , Mayhembe es Flashbackbe lesz story ha jol tudom.
Valaki tudja Cremate meg mindig bugos ? a projectile vagy patcheltek?
-
TrollBalint
addikt
új karaktereket kell indítani, és ami void (az egy hetesek) azokban amit találsz, el is veszik utána. Ami nem voided, az a Flashback, ott - úgy, mint bármelyik ligánál - merge-lődni fog a standard karakterekkel.
Az endless Delve event igen, SSF lesz, a Mayhem (amivel kezdünk) nem, és a flashback sem -
-
Badlof2k
senior tag
-
tibee77
őstag
Elözö ligaban en is spectre necro-t kezdtem es bar bazi erös nekem se jött be.ha van eleg regreted akkor igazabol csak at kell talentolnod valami masra.occultist es elementalist is jo lehet.occu vortex build meg mindig jo cucc, elementalist meg lehet spell es attack is ha golemeket hasznalsz buffnak.
-
LittleBoss67
aktív tag
Eltűnt az a kék gyűrű amit a hullak között mozgatva valaszthattam közülük. Spectre gomb nyomva tart, gyűrű földön megjelenik, kurzorral mozgatva kiválasztott testen gomb elenged. Ekkor aktiválódik a kívánt spectre. Most abban a pillanatban, ahogy a skillt választom, már is odarak egy random közeli hullát.
-
Badlof2k
senior tag
Hat alapbol nincs sejtesed arrol hogy akarmilyen ladaba mi lehet en ezert is nyitok ki mindent is mappokon 🤷🏻♂️
Eleve herotom van a jatek trade aspektusaval hogy elezd ki magad a minel nagyobb profitra hogy tapolni tudd a karidAbyssba volt utoljara ssfem azota trade ligakat toltam es most megint Ssft kezdtem, nem bantam teljesen jol erzem magam nem kell hatvan embernek irnom egy fos itemer mire hajlando valamelyik tradelni , ugy haladok ahogy akarok . Lassu? Igen. Deigy megtobbet er az ha olyan esik vagy craftolok amit tudok hasznalni vagy upgrade a buildembe . Nyilvan egyeni preferencia ez de pl en ezt unom az egeszbe legjobban sose a ligakat hanem ami kavaras megy az allando nem esik eleg drop currency es hogy mert az elozo ligaban milyen gazdag volt
Balint.: + 1 , egyett ertunk , latszik hogy valtoztatni szeretnenek es nem az agyatlan hack and slasht eroltetni , megis a sirosok tobbsege viszi el az egeszet .
Sajnalatos nyilvan hogy mindig vannak bugok , elviszi a lootot es hogy nem igy kelett volna kiadni , de legalabb kepesek elismerni es javulni szerintem -
TrollBalint
addikt
"Igazi" csak-ph-guild nincen, hanem innen mindenki, aki ph guildet akart, simondr guildjéhez csatlakozott. (Többségében PH-sok vannak, ha jól sejtem). Talán még az összefoglalóban is benne van. Játékban Iron_vagyok-ot keresd.
Ennyit ad, amit leírtál és annyi, hogy néha egészen jó a hangulatPlusz, a liga elején itt könnyebb talán összeszedni a lab trial-okat, mert klánba azért be szoktuk írni.
-
Har_melin
addikt
Ahogy elnézem, lesz itt egy komolyabb mob dmg balansz hamarosan.
Nagyon sok a oneshot rip, a menekülésnél az ajtók mögött felsorakozott tömeget sem bírja mindegyik build (háromszoros hurrá ismételten brünnhildének a gladiátorért
), vannak on death sebzések, amiket kikerülni sem tudsz, ha egyszer ki akarsz jutni, viszonylag alacsony szintű heistbe is könnyű behalni. Ez egy kvázi-HC ligában nagyon gázos. Ehhez jött az első nap állandó disconnectje, ami mapokon is jelentkezett, nem csak a Harborban és a tömegjelenetek miatti bosszankodás a ládánál.
-
Har_melin
addikt
nekem több közvetlen ismerősöm is náluk van és pont ez a gondjuk, hogy amikor működik, akkor jó, viszont ha valamiért elmegy (mindegy, hogy azért, mert hülyegazsi elvágja a kábelt az utcán vagy mert valami frissítés belegabalyodik), akkor volt, hogy napokat vártak a helyreállításra. Mivel nálam folyamatos homeoffice van, sokszor azonnali határidőkkel, nem engedhetem meg magamnak ezt a luxust.
És hát igen, az ügyfélszolgálatukat ők is leginkább a "100 év legcifrább magyar káromkodásai" kötetből vett részletekkel jellemezték...
A t-home lassú (nem bír többet körzeti elosztó), de működik. kivéve szerződés hosszabbításkor, mert akkor rendszerint aktiválják a tévén a HD üzemmódot (a csatornacsomagban automatikusan benne van), ami utána leakasztja a routert. Már egészen jól el tudom magyarázni a műszakiaknak, hogy mi a gond és mit csináljanak...
-
dbius
veterán
próbálj csatlakozni a global 820-as chat listára és figyeld. Ott szoktak írni azért ilyenkor is, ha valakinél van vmilyen trial.
Csatlakozni úgy tudsz, hogy a chatbe simán beírod:
/global 820
Sokszor fullon van, olyankor próbáld egymás után többször is, pár másodperc múlva sikerülni fog. Amikor pályát váltasz, vagy ugrasz hideoutba, városba, akkor figyelni kell, hogy maradsz-e a 820-as "csatornán", mert ha tele van, akkor átdob automatán egy másik csatornára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Elkészült a Mafia: The Old Country
- Medence topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest