- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Har_melin
addikt
válasz
Kelvin #32202 üzenetére
Persze, de ez a járvány nélküli nyitásoknál is gyengébb, még ha nem is ennyivel. A befektetők meg nem magyarázatokat, hanem szépen emelkedő számokat szeretnek látni.
Amennyire belenéztem a streamekbe, elég sokat nehezíthettek. Két és fél órával a kezdés után még mindig csak A3-A4 környékén járnak, máskor ilyenkor már "first on ... map" szövegeket irkálta ki a rendszer.
-
John_Wick
lelkes újonc
válasz
Kelvin #32166 üzenetére
Talán mert te még nem vettél support pakkot attól még mások vesznek és, ha már támogtják a céget akkor jogosan várhatják el a támogatásért cserébe rendbe menjenek a dolgok. Én nem azért támogatok egy céget sem, hogy egy félkész valamit tegyen elém az asztalra. Csak éppen itt a kommunikáció úgy működik ha támogatjátok a céget akkor lesz játék új liga meg minden és mindent megteszünk, ha senki nem támogatja akkor meg nem lesz. A támogatásokért cserébe ígérnek valamit maximum vannak az ingyenélők akik ebben a kölcsönös viszonyban nem vesznek részt( én sem veszek meg minden supp pakot mondjuk de bőven vettem már annyit, hogy azért jópár AAA-t lehet venni).Viszont a pénzekért normálsi munkát várnak az ember hiszen a cég is normális munkát ígér nem egy gyenge kösznönömöt és majd lesz valamit. Ezen lehet vitatkozni de ennél a típúsú játékoknál ez a dolgok mikéntje. Ők a supportálók pénzéből élnek nehogy azt gondold nélkülünk is lenne játék mert ez egy hazugság.
-
BoneDragon
veterán
válasz
Kelvin #32166 üzenetére
Nem akarok belemenni, de komolyan hogy minden topikba van 1 olyan ember, aki odavágja a másiknak amit te előbb nekem... hideg kiráz tőle.
Játszani akarok a játékkal, mert ez az egyetlen játék ami leköt évek óta. Játszani akarok vele, mert élvezem és ha jobb a reward nagyobb a fun factor, mert tudsz haladni és ki tudsz próbálni más buildeket is...
Viszont GGG szerint ez nem igy van, az okoz örömet az embereknek ha kevesebb a reward és jó sokáig tart eljutni endgaming.
Utóbbi pár évben egyre retardaltabb a kommunikáció náluk, de most ez kivágta a biztositékot...
Na majd meglátjuk mi lesz itt mától, nekem teljesen kimarad a mostani liga, távolról figyelem az eseményeket, hátha észheztérnek következő ligára. -
John_Wick
lelkes újonc
válasz
Kelvin #32150 üzenetére
Igen, őt sem kötözi oda viszont nem is írta sehol sem, hogy neki kötelező játszania . Csak ő ezt a helyzetet prognosztizálja a kövekező ligára. Valamit valószínűleg, ha ennél kisebb változtatásokat sem tudtak letesztelni indulásra akkor kb most egy mennyire balanszolt rendszerről beszélhetünk, annak is tükrében, hogy ezt a tevékenységet a játékosokkal végeztetik el az első 2hétben és itt vissza is kanyarodhatunk oda ,hogy odakötözni őket mert ez az ő feladatuk lenne. Szerintem sem áll messze a valóságtól amiket írt, nem szeretnék jelen esetben senkire sem hivatkozni, hogy szerintük se ,de azért megemlítném az ő véleményén elég sokan osztoznak. Persze még nem indult el a liga majd meglátjuk. Viszont azon, hogy próbálják lassítani a játékot szerintem felesleges vitatkozni ez evidens. Ennek ellenére a játékosok elég találékonyak és meg fogják vagy megtalálhatják akár most is a szuper op kombinációkat amit majd a következő ligára nerfelnek. Most is előfordulhat az hogy találnak olyat amivel azt lehet mondani , hogy na ugye nem is számítanak azok a nerfek. Viszont attól még az irány amit a ggg kijelölt világos. Márcsak a lootokról nem esett szó, talán ha ez egy "jövedelmező" ligamechanika lesz amit most beraknak simán tudják kompenzálni azt, hogy lassabb játék viszont te nem érzed azt hogy nem elég a reward és nem esel kétségbe azért, mert most csak fele olyan gyorsan tudod lefutni a mapokat és többször fogsz meghalni a nehezítések miatt és még esik is valami tehát tudsz fejleszteni normális keretek között. Én nem tudom milyen az ha valaki megakad egy szinten(yellow,red, akármi) és milyen azon a szinten szenvedni, de elég sokan vannak(nem itt a fórumon kell keresni azért őket de jó sokan vannak) és most az ilyenekből egyre több lesz a változtatások miatt, ne úgy legyen de szerintem így lesz.
Ja igen nekem 3014 órám van már a játékban ami túl sok így belegondolva -
Har_melin
addikt
válasz
Kelvin #31803 üzenetére
Liga előtt vagy a legelején mindig van tab akció, azt érdemes kivárni. Ha már aktívan akarsz mapozni, akkor a mászthev kategóriába tartozik: Currency Tab, Map Tab és szerintem érdemes a Unique Tab-ba is beruházni, mert abba az összes unique cuccot be lehet pakolni. Ha eladni is szeretnél majd, akkor kelleni fog egy db premium tab is. Ez lehet új tab, de lehet upgradelni egy meglévő normál tabot is.
-
KJ82
senior tag
válasz
Kelvin #31803 üzenetére
Én azt a 20 dolcsis starter packot vagy mit vettem meg. Fegyver kinézet + 200 mikrotranzakció pont + egy normal tab volt benne azt hiszem. Szerencsémre következő héten le volt árazva a Currency tab meg a quad tab is, megvettem azokat a 200 pontból.
Szerintem a Currency tab nagyon hasznos, 5000 darab fér el benne a leggyakoribb dolgokból, ha jól rémlik.
-
freddirty
senior tag
válasz
Kelvin #31716 üzenetére
A liga mindig az újrakezdésről szól, teljesen nulláról. De ne aggódj, nagyon sokan vannak így ezzel, és a játékosok egy harmada szokta abbahagyni az első hónap után és nyilván a nagy részük nem is tudja kimaxolni a tartalmat annyi idő alatt. Két hónappal kezdés után után "halott" szokott lenni a liga, kb 1/3 aktív játékos marad, tradeben kevesebb a választék magasak az árak. A mostaninál kevesebb játékos maradt a végére, nem volt elég erős content szempontjából az ultimatum.
Mostanra elérte azt a pontot a játék, hogy nagyon sok ráfordított idő kellene ahhoz hogy kimaxolja 1-1 játékos a ligát (1-2-3 build, Atlas max, Maven max).
A következő liga viszont expansion lesz, reméljük több content lesz és nem lesz már több nerf inkább buff. Brunne nagyon szépen összefoglalta pár hete itt, hogy mi tenne jót a POE-nek a jövőben, de hát a GGG biztos nem olvassailletve biztos más terveik vannak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest