- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
TrollBalint
addikt
hogy hol idézed meg a conquerorokat az tök mindegy, annyi, csak akkor dobnak watchstone-t, ha olyan szektorban idézed meg, ahol még (az a conqueror) nem volt megidézve. Ha a Maven-es watchstone-okat nem vesszük, akkor mindegyik conqueror-t meg kell ölni mindegyik area-ban, hogy elérd a level 8-t.
Ha nem sikerül a fight igazából nincsen semmi, annyi, hogy újra le kell vadásznod a 4 conqueror-t. Bár egyszer már jártam így, de nem vagyok benne biztos, hogy utána hogy is volt a conqueror vadászat, de szerintem már az a verzió volt, hogy random, hogy hány mapot kell futni. Első fight-ig fixen 3 map kell, hogy megidéződjön, de a fight után már ez random, a max valami 8 körül van.dante3: köszi, de úgy látom elfelejtettem a lényeget beleírni
kihagytam, hogy a 4 watchstone-s conquerorok jönnek (jönnének) ehhez nincsen még mapon, és T13+ mapokat nehéz szerezni zanától.
-
0karmacoma0
senior tag
Amiatt ne aggódj. Azért szívás, mert nagyon jó a dropja és kell a liga kihívásokhoz, de amúgy nem történik semmi. Mivel nekem 30-ról 8ra csökken a fight alatt az fps-em, hidd el tapasztalatból beszélek. Végtelen mennyiségű Sirus failem van.
A Conq sorrend meg inkább csak ajánlott a mapdroppok optimalizálása miatt, elrontani nem nagyon lehet csak akkor ha megfelelő mennyiségű elraktározott high tier map nélkül szélső mezőbe pakolsz többet mint középre, és nem tud elég magas map droppolni.
-
TrollBalint
addikt
Nem az az egyetlen útvonal, ahogy haladni lehet. Én most kb. azt próbáltam ki, de egy idő utána meguntam és megyek inkább a saját fejem után. Most jönnének a watchstone-s conquerorok, de nem nagyon van még mapom, és ezen a szinten Zana se szokott kedveskedni vele
Ami abból a leírásból fontos (nem olvastam már jó ideje, úgy hogy csak tippelek, hogy benne van
) hogy egy adott mapon olyan map eshet (alapesetben), aminek a szintje megegyezik a futott mappal, vagy attól alacsonyabb. A sárga (és talán a kék) mobok dobhatnak egy szinttel magasabb mapot is, a boss pedig 2-vel magasabbat. Az Atlas bónusz növeli az esélyt, hogy a kieső map egy szinttel magasabb lesz, de nem lépheti túl az előbb említett +1 ill. +2 szintet, amennyire megfigyeltem. Ezek a szabályok viszont csak a drop-ra vonatkoznak, a különböző eventekből teljesen random mapok eshetnek.
-
TrollBalint
addikt
A honlapon letöltheted a játék sountrack-jeit. Én megtettem anno és munka közben hallgattam
A játékban nem tudsz változatosabb zenét kreálni, mindenhol fix zene van, kivéve a hideout. Oda tudsz venni zenelejátszót és a játék bármelyik zenéjét betudod tenni. Ha jól tudom amikor hideoutban van (akár máséban is) ezt fogod hallani. -
TrollBalint
addikt
beírod chatbe, hogy /global 820 (ezzel felmész a 820-as global csatornára, de minden töltéskor (mapra bementelkor, kijövetelkor) újracsatlakozik és nem biztos, hogy erre a csatornára fog tudni) és ott szoktak hirdetni, hogy van ilyen meg olyan trial a mapon. Ingyen, vagy valami jelképes 2-4 chaos-ért.
Mivel az offering the goddess kell az über maphoz is, én csak ritka esetben szoktam elhasználni trial nyitásra.la_cc: Hát nem tudom, nekemmegéri. Én nem rohanok a mapokon, és nem is veszek fel mindent, hanem amit a szűrő kidob és éppen van hely, felveszem. Kell pár map / delve mire lesz belőle chaos, de mivel ez amolyan plusz nem érzem időveszteségnek. Aki nem az a fajta, hogy már a második héten Sirust öli és árulja a 10 exás cuccokat, azoknak szerintem megéri.De nyilván mindenki magának tudja.
-
m.lala
aktív tag
Nem tudom olvastad e nekem sokat segített: [link]
Én nem vagyok nagy gamer, de kb. úgy néz ki a képlet, hogy van egy builded, ami kispénzből elvisz act10 végéig, kis szerencsével minimális pénzből T5. Innen költened kell és igazából akkor lesz a dolog érdekes és tervezhető mikor elég erős leszel sárga map tetejére, majd innen egy nagyobb ugrás a T16 és innen jön az ahol én sokat megakadok, az endbossok.
Mindig feszitettem, még egy lvl T10-11...stb, rájöttem nem jó, sokat és gyorsan kell farmolni amit birsz és ha megvan a tőke lehet feljebb menni, felesleges esni kelni, semmivel se jobb.Szerintem a legtöbb halált a bleed okozza azt nagyon jól tetted hogy ráraktad flasira.
A resist meg olyan, mint a pálinka, minél több annál jobb.Mindenképpen törekedj, hogy maxon legyél, alapon ez 75% ha jól tudom. Ezen felül kismillió védelmi forma van ami legalább ilyen fontos, evasion, dodge, block--sokan azt tartják érezhetően a block az főleg az attack+spell block ami a legerősebb, ezért is kedvelt a cyclone gladi pl.
Egy biztos, alap a magas resist+a buildednek megfelelő minél több life/5-6-7k/ vagy ES, mellé a buildednek megfelelő védelem pl. block. De ahogy jönnek a kulcsitemek egyre jobban összeáll. -
TrollBalint
addikt
Gondolom konzolon is úgy megy, mint pc-n, és akkor sárga betükkel kiírja a játék időnként (ha van, akkor többnyire pénteken kezdődik és vasárnap / hétfőig tart) de a főoldalon is kint szokott lenni talán. De ha nem felejtem el, akkor majd szólok. Csak ne felejts el szólni, hogy szóljak
-
-
Har_melin
addikt
Akkor jó eséllyel Atzirihez kerültél be, az éppen hogy csak mapra átjutott kezdő játékosnak még húzós lehet.
Először is valóban nagy a monszta sűrűség, másrészt csak magic és rare monszták vannak, harmadrészt pedig a map három szakaszra oszlik, mindegyik végén külön boss(okk)al. Maga a pálya lvl70, tehát T3-nak felel meg, de a boss harcok (különösen a második és az utolsó szakasz végén) szopatósak. Nem nagyon nehezek, de meg kell tanulni a mechanikájukat, mire kell figyelni, mikor és hova kell elbújni, stb.
Elsőre, különösen melée karakterrel vagy nagy mázli, vagy nagyon OP (és már inkább lvl75-80 közötti) build kell hozzá, hogy befejezd.
Ha nem ragaszkodsz ahhoz, hogy magad tanuld meg, akkor itt egy video guide hozzá.
-
-
TrollBalint
addikt
a 4 darabot úgy kell betenni, hogy "kört" adjon ki, ha így raktad be, akkor kerüoltél Atziri-hez. Ott nem csodálom, hogy megfeküdtél
Most hétvégén volt stash tab akció, szerintem 1-2 hónap múlva megint lesz, érdemes akkor venni ilyeneket. (support packot / pontokat persze vehetsz előtte is)
Ha pedig költenél pontokat, akkor currency és a map tab legyen az első kettő, amit megveszel. -
TrollBalint
addikt
Úgy rémlik, azok a vaal mapok level 70-esek (T2) a beach map pedig T1-es, szóval sok különbség (ebből a szempontból) nincsen. Viszont ott elég köcsög ellenfelek vannak, úgy hogy igen az szívatós az elején
Viszont én azt tanácsolom, hogy ne külön-külön fusd azokat a fragmenteket, hanem egybe. Berakod mind a 4-et (úgy rémlik a sorrend sem mindegy) és akkor mehetsz Atzirihez.
Ha egy sima fragmenten megfeküdtél, akkor ott biztos, hogy megfogszszóval nem kell kapkodni
-
Har_melin
addikt
A vaalozott mapoknál figyelj oda arra, hogy sokszor megváltoztatja a map típusát és a rajta lévő modokat is. Az első legfeljebb bosszantó, ha pont azt a mapot akartad futni, amit átkonvertált, a másiknál viszont néha berak az adott build számára játszhatatlan modokat is! Pl. egy Lacerate számára egy phys reflect mod szinte biztos RIP.
Sajnos a map modoknál még nem jutottak el odáig, mint a ligában, hogy az ilyen életveszélyes módosítókat sárgával jelöljék. Vagy legalább mindig az első sorba kerülne a reflect, szóval tessék figyelmesen elolvasni, hogy mibe készülsz belemászni. -
tiborv
aktív tag
Blood aquaductban már ilvlre olyan rarek esnek amit az előttem szóló leírt vendor recipeben. Amíg farmolod a kartyakat simán ki lehet szedni jó pár chaost a rarek eladásából. Ha hasitasz és nem érzed szükségét annak hogy azonositsd a cuccokat akkor unidkent add el és 2 chaost kapsz.
Én általában két tabon gyűjtöm a cuccokat és mikor tele lesz akkor adom el őket. (Ring meg amu ami ritkabb) -
Har_melin
addikt
Ha már lvl64-et igénylő páncélban szaladgálsz, akkor tudsz chaos orbot csinálni kereskedőnél. Páncél, 2db 1H vagy 1 db 2H fegyver, sisak, kesztyű, cipő, öv, amu, 2db gyűrű, vagyis egy teljes szett sárga cuccért ad 1c-t, ha egyik sincs beazonosítva akkor 2c-t. Gyűrű, amu, öv szokott szűkösen lenni, azokat meg a bányában a gyűrűvel jelzett pontokon lehet farmolni. Az a lényeg, hogy mindegyik cucc ilvl60+ legyen, ez Act8 vége után garantált.
-
Har_melin
addikt
a) ez a chest nem egy akkora durranás, ezért ne fájjon a szíved.
b) ezt a konzolos trade "oktatóvideót" találtam, nem tudom, emnnyire segítség.
-
m.lala
aktív tag
Ha beesik az ára relative olcsó megoldás még a The Jeweller's Touch. Elnyomod majd egy kővel fix 5 linket kapsz a vérten, vagy fegyveren, de a szinezés random lesz, illetve inkább ugy mondanám azt nem tudod befolyásolni.
-
brunnehilde
senior tag
Ahogy nézem a pob-ot és a build gearjét, mindkét gyűrűn és a bodyn is ott van a -mana cost. Ezeket nem fogod tudni megoldani leveling alatt semmiképp, igy egyszerűen hagyd ki valamelyik aurát, vagy rakd be a lifetap-et support gemnek (ahogy néztem a dmg-t, a multistrikeot érdemes lecserélni, kb ugyanannyi dmg-t ad, mint a lifetap), elég jó támogatást kapott a passzivon is (cannibalistic rite).
-
Har_melin
addikt
Nem a Praxis (bár ha elég az egyéb plusz, ami rajta van, az egyszerűbb), hanem craftolt gyűrűk.
A videót nem néztem, a leírásban lévő PoB-ban szerintem nincs, csak az egyik. Az egyébként teljesen normális, ha az alapjátékban még nem lehet az összes aurát használni, mert a %-os lekötések miatt kevés manánál nominálisan kevés lesz a maradék is.
-
Har_melin
addikt
Nem, rajtad a két -8-as mana cost gyűrű segítene, ami a videós build PoB fájljában van. Anélkül jó eséllyel szívás lesz, mert nincs az a mana nerf, ami visszahozná azt a 16 mana cost-ot.
Egyébként a buildben F/S, Pride és egy banner van, nincs benne B/S, legalább is az endgameben.
-
Har_melin
addikt
Annyira azért nem szép a dolog, mert a többi aura viszont 40%-kal több manát köt le. Az essence worm olyan biuldekhez jó, amelyeknél nincs más mellette, akkor 0 mana lekötéssel megúszod. Szerintem átmenetileg használd a lifetapot. De az is lehet, hogy jobban megérné a bannert deaktiválni és a pride-ot aktiválni, plusz egy mana flaskával kipótolni. Egy Enduring mana flaska folyamatosan tölt az ideje alatt.
-
Argh!
aktív tag
Lifetap jó Lacerate mellé, persze nem ad annyi dps-t mint egy sima damage support gem. Használhatsz [Essence Worm] gyürüt is ha belefér a buildba és abba a pride.
-
Har_melin
addikt
A cluster jeweleknél a vonal fölötti módosítókból az "Added small passive skills grants: ...." sor határozza meg, hogy magic vagy rare változatban milyen nevesített passzív skillek kerülhetnek rá. A large clusteren három , a mediumon két, a smallon egy ilyen skill lehet. Ezen kívül a large-on van két, a mediumon egy jewel foglalat is. A nevesített passzív skilleken kívül a többi kis passzív nem igazán fontos, tehát jewelből érdemes a kisebb passzív számút keresni, (large: 8-9, medium: 5-6), hogy ne pocsékoljál fölöslegesen passzív pontokat.
-
BoneDragon
veterán
Orb of regret-el tudod a passivjaidat visszaszedni, actok közbe meg kapsz pár remove passive pontot questekért. Ha mindegyik elfogyott, akkor tudsz tradelni, bár nem sok jót hallottam konzol traderől.
FF14-ről lemondtál?
-
gdevil
aktív tag
Azt, hogy mit kell stackelni, az adott skill működése, vagy egy bizonyos item, ami kell egy buildhez, ezek adhatják meg.
Például ha Hollow Palm (One with nothing cluster jewel) buildet játszol, ott azért kell stackelni dex-et, mert annak függvényében kapod a sebzést, minél több van belőle.A Molten Strike, meg a Splitting steel nem mennek hollow palm-al, ez csak egy példa volt.
Ne úgy képzeld el, hogy melee karakternek csak strenght kellhet.szerk: De látom, hogy Harmelin kolega is írt már okosságokat.
-
Har_melin
addikt
- STR vs DEX: ez így sajnos butaság, akkor is, ha sok órája van benne. A glad buildekhez általában kell olyan gem vagy cucc, aminek a végső dex igénye elég magas. (ld. az összefoglalót) Ezért a gladnak szüksége van DEX-re, ami egyben javítja az evasion képességét is. De ez buildtől függ, gladdal is lehet full STR/armor centrikus buildet építeni => ld. pl. az én most tesztelt ShieldCrush buildem.
- "Egyrészt, tudom, hogy ez lehet a Resist-ek miatt." - mennyi az annyi? alapszabályként az ele resisteknek maximumon vagy ahhoz közel kell lennie már A6 után. A "piros" rész meg egy Vaal mellékpálya lehetett, ahol sanszos, hogy corrupted blood-ot is nyomtak rád, ami nagyon gyorsan leviszi a HP-t. Megoldás rá a "... of Staunching flaska", de ez most (a következő javító patchig) csak 1 másodpercig véd.
-
-
-
Har_melin
addikt
ez nem currency, hanem könyv. megkapod a küldetés után, rákattintasz és a passzív fán felül megjelenik, hogy lett 2 respec pontod. Ezeket ugyanúgy tudod használni, mint ha regret orbból csinálnád.
Mivel standard-en indítottad a karit, tartalomban nem fog befolyásolni, az új skill gemek és a különböző nerfek, nehezítések viszont téged is érinteni fognak. Legfeljebb nem tudsz majd róluk, mert nincs mihez viszonyítsad.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest