- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Play - játék az árakkal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LG V30 - vezércsel
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #31110 üzenetére
ááá... így már értem
Én balga, azt hittem az átlag emberhez nézik ezt
Közben kijött a patch, és legnagyobb meglepetésemre, játék közben frissített (steam kliens). Játék közben én nem vettem észre semmit, onnan tűnt fel, hogy egyszer csak mintha nagyobbak lennének a körök a trial-ben, plusz beadta a razor dance-t
-
freddirty
senior tag
válasz
persil #31060 üzenetére
Hát sajnos guide-ot követve nagyon ritkán lehet sok currency-t farmolni. Egyszerűen azért mert onnantól, hogy kikerül egy módszer publikusba és ráugrik 10k user onnantól túlkínálat lesz és leesnek az árak. Sosem a mozgó vonatra kell felszállni, hanem új utakat kell keresni. És ez a nehéz. Nagyon effektíven, nagyon tudatosan és kreatívan kell tolni, nagyon nagy háttértudással. Pontosan tudni mi a meta, mik azok a buildek és guideok amire ráment a publikum, mit lehet craftolni amit nagy mennyiségben el lehet adni és kevés a konkurrencia. Mindezt kompetitíven liga eljenén napi 15+ óra játékkal. Ehhez azért már kell elhivatottság, ez már több mint szórakozás. Gyorsan kiégsz. Szerintem nem ez a jó út. Legyen szórakoztató, napi annyi játékkal amennyi jól esik. Nem lesz annyi currency, lehet hogy a watchstone-oknak csak a fele lesz meg mire ráunsz a kontentre egy hónap múlva, de jól szórakoztál, mindegy mennyi currency-t gyűjtöttél.
-
Genji
őstag
válasz
persil #31056 üzenetére
Ez igaz, sokat kell játszani de a hatékonyság nem mindegy.
Hiába játszottam én több 1000 órát sose szedtem még össze egy mirrora valót (és itt nem arról van szó mi esik mi nem), ezek a srácok meg minden ligában összeraknak egy csomót. Lehet egyikben 10 nap alatt a másikban 15, de összerakják MINDIG. Mi meg soha. Ez a hatékonyság. Kezdve attól mit farmol, hol farmol és mikor farmol, mit hogyan forgatsz meg. Ebből lehet tanulni. Szerintem.
-
-
brunnehilde
senior tag
válasz
persil #30253 üzenetére
Azért a D3-al ne hasonlitsd össze, mindkettő ARPG, de teljesen más a kettő. POE nem működik a legjobban konzolon, de én őszintén szólva azon csodálkozom, hogy egyáltalán van ez a játék konzolokra is, mert annyi a tartalom, a lehetőség, hogy fogalmam sincs, hogyan tudták megvalósitani (nyilván döcögősen, meg gondolom csak komoly kompromisszumokkal).
-
-
tibee77
őstag
válasz
persil #29950 üzenetére
Mindennek az erteket a meta buildek hatarozzak meg.Fire konverzios bv az egyik legkedveltebb, legerösebb build assassinnak meg occultistnak.(occultist inkabb csak selfcurse builddel hasznalja nem ugy mint az assa)Ez az implicit gyakorlatilag 18% more dmg-et jelent, ami igy elsöre nem tünik soknak, viszont ha az ember mar kimaxolta mindenhol a lehetö legtöbb dps-t a gear-en, akkor egy ilyen implicit egy "kis" extra dps-ert csilliardokat erhet.
Erröl szol a min-max, tölem peldaul azert vette meg a srac a bowot 300 exert, mert azon felül hogy ilyen double dmg-es implicit volt, meg volt rajta extra spell dmg is, ami igazabol tenyleg szinte semmi plussz dps-t nem ad, viszont egy volt belöle egesz heist-en es talan 2 volt std-en.(ja meg persze azert is mert a heist ligan nem volt annyi synthesis item mint itt)Ami azt jelenti hogy rohadt ritka es az ilyenekert az emberek kepeset nagyon sok penzt kiadni.(ez esetben az a kis gagyi spell dmg e-penis növelö volt, semmi mas )
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
persil #29904 üzenetére
Köszi.
One X külső SSD-vel. A music alatt azt a női hangot értem, ami néhány hangot kántál magányosan, olyan sirám szerűen. Bele lehet őrülni. Nálam régóta éppen csak van a music beállításon valami, mert a párom sikítófrászt kapott anno. A többi effekt persze megy.
Kínomban újra telepítettem ma reggel és nem akarom elkiabálni, de most ki-be léptem térképre, és mutatja az egészet. Lehet pontatlan voltam, a feltárt terület tűnt el minden alkalommal.
A Never-el nincs bajom, csak annyi, hogy én gyűjtögető vagyok és minden általam hasznosnak vélt (tricolor linkelve azért az) tárgy bizonyos esetekben nem látszik és így lassan 4 év után hadd ne kelljen mazsolázni. Egyébiránt a semi-strict helyett szívem szerint strict is jöhetne, de mint említettem ott hiányzik a wisdom croll.
Tegnap még szántam időt quality módra tenni, meg 1080 p-re állítottam a felbontást, így stabilabb, valóban.
A vásárolható lejátszót kipróbálom.Jujujuj. Még valami. Sok karaktert kipróbálok így hamar betelik a kiszabot slotok helye (24 azt hiszem) Nem lehet valahogy legaláb szezononként ennyit felhasználni és mint a pc-n a szezonok is legördíthető menüt kapnának? A 30 coin egyébként hozzáadna egy slotot? Vagyis mondjuk 25 lenne? Így nem éri meg, de ha plusz 24 lenne, akkor igen.
Na mindegy, egyenlőre köszi.
-
-
freddirty
senior tag
válasz
persil #29758 üzenetére
Há nem mindegy mi is van a képernyőn, függetlenül hogy az PC vagy konzol. Nálam PC-n egy 3600-as ryzen mellett semmi rettenetes fps probléma nincs, ha az egy szem cold bv bemegy a harbrineger packba és az explode teszi a dolgát. (belassul de kezelhető) Ugyanez amikor a 9 zombi, 3 spectre és 4 carrion golem plusz a kari bemegy egy harbringer packba és nem explode van hanem eszik a sok monsta életét, hirtelen képregény lesz az egész.
Szóval tökmindegy, hogy mekkora is a virtuális lőcs, a POE-nek az is kevés bizonyos esetekben.Ráadásul elég CPU intenzív a dolog.
-
BoneDragon
veterán
válasz
persil #29756 üzenetére
Jaj ne már itt is ez a baromság... Ahhoz hogy kihasználja az új konzolokat olyan architecturán kéne fejleszteni a játékot, vagy hozzáadni bizonyos featurekat. Poe nagyon messze áll ettől, talán év végére adnak ki hozzá patchet, mintha emlitették volna. Simán izomból nyomja le és ez a sok akadozás meg társai inkább szerver oldali. Konzolosok külön vannak és töredéke a játékosok száma PC-hez képest, igy jobb ebből a szempontból.
Meg persze azon is mulik milyen buildel mész... -
Mirman
őstag
-
-
LittleBoss67
aktív tag
válasz
persil #29750 üzenetére
Xbox one X játszom a kezdetektől (bocs, először sima XO, de 50-55 s. volt egy pálya betöltése). XOX jött, ehhez újítottam külső SSD-t és később Elite kontrollert. Ez utóbbit vissza nem cserélném. Sajna most is megnőttek a töltési idők és matrix lett a játék jelentős történések esetén, de azért játszható.
Nem szereti, ha viszonylag gyors vagyok, ilyenkor a pálya már befutott részén találom magam (olyan 10 karakter mérettel visszább), ahol vagy van ellen, vagy nincs, de egy pillanatra elvesztem a fonalat. Mókás? amikor labozol és a harmadik sor tüskecsapda után visszakerülsz ez elsőRE.
Tőled kimondottan akartam már kérdezni, hogy volt-e szerencséd XOX-hoz, mert az enyém iszonyat süvít, de más játéknál is. Kétszer szervíz, másodikra csere. Az is a második napra teljes erővel. Ez hibájuk , vagy ilyenek? Az asszony eddig csak szóvá tette, de kitudja ...A többieknek:
Szerencsém volt azzal a kb 10 exa-val ami esett, de itt olyan, mintha pc-n 1 esett volna. Van egy kb 30 exas amum (kb. 7 db. van össz. boxon) ami esett, ez pc-n is majd ennyi (brotherhood). Csak azért nem 50 mert felé se nézne senki. Erre a legjobb ajánlat 14 exa meg 8 shard. Egy explode-os chest olyan 35 exa-nal kezdődik. Egy db. transcendent mind van (volt) az egész közösségben asszem 50 exa? Ez jól jönne a Flame Wall spellslinger Kin.Blast karinak. A legtöbb a Cinder és Dying flask volt 7 exa-val, a többit menetközben gyűjtöttem. Gyártom a chaost, ezzel megy az időm nagy része, mivel 94-n megrekedtem térképek híján, ráadásul a T 14-15 már erős odafigyelést igényel. Kellene az upgrade.
Pc? lassan már a windowst se tölti be. Ha megy POB, áll a böngésző. Ha netezek a POB írja, hogy "nem válaszol". Még a monitorom is 4:3, így a POB ki sem fér.A fene a sírós fajtámat,bár ez utóbbi részt az árak közti különbségre akartam kihegyezni.
-
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #29659 üzenetére
Szerintem itt senki nem néz idiótának, mást sem. Csak ugye nem tudni ki mennyire tapasztalt, ezért megyünk biztosra. Legalábbis én, mert esetleg kap fél információt és utána meglepődik, hogy "hát de mi azt mondtuk, itt meg nem. Há'hogy!? "
szintén nem offense, csak hoyg tudd a mögöttes indokot
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #29657 üzenetére
nem csak különböző mapnak kell lennie, hanem a watchstone sem mindegy mennyi van benne. Mikro berakod a mapot akkor mutatja / írja, hogy nem elég magas a szintje Maven-hez (ha speciel a conquerorhoz sem elég magas, akkor azt hiszem azt írja ki, és maven-t onnan tudod, hogy a gombja elhalványul). Ha párhuzamosan csinálod nagyjából, akkor ami jó a conquerorhoz, az jó lesz mavenhez is
De ha magasabb a map szintje, az itt sem gond, csak úgy, mint conquerornál sem -
tibee77
őstag
válasz
persil #29653 üzenetére
sirus conqueror-jainak a spwanolasara jo ugyanaz a boss, mavenhez sajnos különbözőek kellenek.nekem ezek a fightok pikk pakk lemennek, nincs velük gond.egy mobtol felek konkrétan, amelyik a gardenben a synthesis modot adhatja egy itemre.na az brutális tud lenni egy húzósabb t16os mapon.
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #29645 üzenetére
Ha arra a kedves emlékeztetőre gondolsz, ami elfoglalja a képernyő jobb oldalát nagyjából teljesen és ezmiatt nem látni esetleg hogy éppen melyik gemed fejlődött, vagy fejlődött-e egyáltalán, akkor igen, az el fog tűnni hála égnek. Komolyan mondom ez a legnagyobb hajtóerő a járékban, hogy eljussak Sirus-ig minél előbb
persze továbbra is üldözöd a conquerorokat, meg Sirust, ez a része infinite loop. De a kiírás nem
Amúgy igen, a mavenes boss fight-oknál a bossok valamivel gyengébbeknek tűnnek. A mapon lévő maven boss-nál mindenképpen
és a későbbi, nagyobb boss fight-oknál sem egyszerre jönnek (10-esen még nem voltam, de a többire ez igaz).
Viszont persil, ha annyira törékeny vagy, akkor válogasd meg a bossokat, mert pl. a primordial akármelyik map bossa, aki lézerezik és a nem tudom melyik másik (garden talán) aki szintén valami zöld lézert nyom rád és mindegyiket úgy kell leverni, hogy befutsz valami mögé, nah, az, ezeknél a bossfightoknál nem játszik
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #29641 üzenetére
- a currency modot nem tudom, én még ahhoz kicsi vagyok, nem találkoztam spéci watchstone-nal
A trade alapján úgy tűnik, csak a platinumon van, de persze lehet, hogy mindenki arra rollol.
- a bossfightok szerintem kifejezetten könnyűek az első három szinten. Egyrészt van egy kis időbeli eltolás, nem mind egyszerre szabadul fel, másrészt érzésem szerint gyengébbek is a mapos változataiknál, de legalább is az extra képességeik nem olyan erősek. azt hiszem, én eddig max ötös invet csináltam (úgy jöttek ki a mapok), azoknál egyikkel sem volt semmi gondom.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #29617 üzenetére
Ja, akkor azért nem láttad. Nem olyan nagy vacakolás egyébként, én eddig talán ötös-hatos harcokig jutottam el vele, azok simán hozhatók max. egy perc alatt.
A mapon garantált bónuszok viszont eléggé megérik, pl. a fix harbingerekből kieső ancient, exalted és chaos shardokból szerintem kb. 2 exa jött össze eddig.
-
Lokids
addikt
válasz
persil #29588 üzenetére
Mondjuk van 1 dolog amit tutira másképp használok. a Potik.
Nálm van HP meg Mana. A többit ignorálom. Valamiért nem tudom megszokni, hogy folyamatosan zongorázni kell a potikon. Manát is csak azért használom folyton, mert szól, hogy elfogyott.
Meg a steelskin skill sem bal klikken van (oda én vortexet tettem) így az se aktív szinte soha.
Lehet fel kell áldoznom a vortexet. -
Lokids
addikt
válasz
persil #29584 üzenetére
Ez a Creeping Frost Occultistet építem.
Elvileg lóf.sz itemekkel is T16 képes.
De amikor belépek egy szobába és egyszerre rámlő 10-20 enemy, még T1-en is megfekszek. Resek 100% felett. Kivétel a Chaos. Az -50%
86-os szinten 0xp-n állok már pár napja emiatt. -
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #29485 üzenetére
annyit biztosan nem ér meg, normál Atziri semmi értékelhető, pár chaosnál többet érő cuccot nem dob. (Ha esik ilyen, az rng, nem a boss poolból.) Régen jó farmolási lehetőség volt, meg alacsonyabb szinten most sem rossz XP, hogy csupa magic monszta van, de igazából nyugodtan skippelhető.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #29342 üzenetére
A PoB-nál van még egy irgalmatlan fontos rész, amit sokan (közte időnként én is) figyelmen kívül hagynak, a Configuration menü. Ott attól függően, hogy mik vannak beikszelve irgalmatlan dmg különbségek jönnek ki.
Konkrét példa: most brünnehilde előző ligában csinált EQ bleed gladiátorával megyek és hááát, mondjuk úgy, hogy nem sima a dolog. Annak a sebzése (fullra optimalizálva) 7milla fölött volt a PoB-ban. Visszaszedtem belőle azokat a pontokat, jeweleket, amik nekem még hiányoznak, lecseréltem azokat a cuccokat, ami helyett nekem még más van. Így is a háromszorosa volt a sebzés, mint amit az én aktuális állásomból beemelt build mutatott.
Aztán megnéztem és hoppá, az ő változatában be volt kapcsolva az "enemy moving" opció. (Naná, a bleed akkor hatékony.) Amikor az enyémben is bekapcsoltam rögtön megugrott az ő buildjéhez közeli szintre a mutatott sebzés.
A gond persze ott van, hogy egy csomó esetben az enemy egyáltalán nem moving. Mert ranged, mert helyhez kötött fix boss, mert hülye vagyok és facetankolom, ahelyett, hogy kettőt ütnék és elszaladnék.
Ugyanez az helyzet az EQ Aftershock részével. Ha nem várom ki az időt, akkor nincs, vagy csak töredéke a sebzés. Flaskáknál dettó: a PoB azzal számol, hogy azok folyamatosan aktívak, de ehhez sok buildnél zongoraművésznek kell lenni, bossfightoknál előfordul, hogy nem kapsz töltést (pedig pont akkor lenne a legnagyobb szükséged rá). Rövidre zárva: amelyik buildnél sok feltételes módosító van, azoknál érdemes megnézni, mi az, ami garantáltan, automatikusan aktiválódik, mert különben az van, hogy hiába jó a build papíron, nagyon sok tényező kell hozzá, hogy akár csak a maximum felét stabilan kihozd belőle.
-
Edge
veterán
-
válasz
persil #29342 üzenetére
Kérdés mivel mit. Egy jó dot build több száz k dam. Egy cyclone nekem mindig 150k-nál maxolódott ki. Nem is érdekel hogy mit írna a pob, az egy baromság, hogy a sok madár eladhassa a buildjét a fórumon. Mindig arra megy a legtöbb kattintás amelyikben hihetetlen számok vannak. Egyszer valaki írt egy kamu 40 mill dps buildet és az egész szezon alatt fel volt pontozva a fórum tábla tetejére.
-
Edge
veterán
válasz
persil #29336 üzenetére
jah sry félre értettem azt hittem általában, mennyinek kéne lennie
jelenleg ingame 210k cyclone dps van sandstance-ben bloodban meg 250k+, de volt már nekem cleave-es scionom is aminek 600k dpst írt ingame a pobban meg csak 1.5M volt a plafon, namert ennek a jelenlegi cycloneomnak most 19M+ dpst mutat a pobban. Persze feljebb amúgy az kavart meg hogy egy csomó buff offban volt pob-ban, de most helyre raktam és ez a 19+Milla dps a valós.
-
-
Lokids
addikt
válasz
persil #29317 üzenetére
A drop rattel nincs gondom. D2-ben sem esett soha Ber rúna mégis volt Enigmám. (jahithber).
Csak én pont az a játékos vagyok, aki napi 1-2 órát tölt el ezzel (hétvégén lehet 3-4-et).
Még csak most értem el a 82. szintre, T1-3 mapokat pucolok (bár majdnem minden 1 hit). Így kicsit nehéz eljutni az endgamig. -
TrollBalint
addikt
válasz
persil #29262 üzenetére
Az arannyal írt szöveg az a Synthesis ligából maradt meg, annyit tud, hogy az nem tűnik el, akárhogy scouringozod / chaos pörgeted, stb. Tehát egy fix mod, ha találsz egy olyan cuccot, amin az egy jó stat van arannyal, az meg tudja növelni az értékét és könnyíteni a craftoláson
-
aradebil2
senior tag
-
-
TrollBalint
addikt
válasz
persil #29158 üzenetére
Annyi kiegészítés Har_melin válaszhoz, hogy ha esetleg olyan gépen néznéd a pob-t (van belőle portable verzió) ahol a pastebin le van tiltva, akkor a 10 méteres szöveg alatt van egy ~5 méteres szöveg (raw data) azt is be lehet illeszteni.
Alternatív megoldásként ott lehet még a poeplanner, mint "online pob" (ha nem akarsz 3rd oarty cuccot), de oda nem tudom, hogy kell buildet beilleszteni. -
Har_melin
addikt
válasz
persil #29158 üzenetére
A tízméteres szövegnek csak a linkjét kell a PoB-ba bemásolni, de manapság már anélkül nehéz buildet keresni. Gyakorlatilag mindenki átállt rá, mert a fórumos linkekkel ellentében egy fix állapotot rögzít, nincs az, hogy ha kiveszed a cuccot a karakterről, akkor eltűnik a buildből is. Plusz a gondosabbak komplett leveling fákat is beleraknak, alternatív cuccokkal, stb., szóval követésre nagyon jó.
-
brunnehilde
senior tag
válasz
persil #29146 üzenetére
Volt nekem egy Hollow Palmos buildem is dex stackel. Less rá itt. Csak a két split personality ad kb 250-et. Astramentis amu, cyclopean öv 18%, brawn jewellek.
tibee: Az nem gyenge.
plazma: Ugyanez volt nálam is, már anyázni akartam, aztán HO-ban meg mapokon úgy futott, hogy csak lestem. De majd mindjárt meglátom, hogy örülök-e még. -
-
tiborv
aktív tag
válasz
persil #29116 üzenetére
Pedig en pont ezt a reszet szeretem a legjobban. A vicces hogy megutaltam konzolon a tradet ezert inkabb ssfezem meg se adom a lehetoseget hogy felhuzzzam rajta magam, majd mikor kiesnek/kifarmolom az alapveto lvling cuccokat az uj karakterre nem rakom ra mert felek hogy rahalok. :-)
-
-
-
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
persil #29076 üzenetére
csináld a mathil féle icespear totem deadeye-t
[youtube-on megnézheted], utolsó két videója.
-
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #29076 üzenetére
Nem tudom, ez mennyire passzol, de ez egy 3.13-ra aktualizált IceShot Deadeye
-
tiborv
aktív tag
válasz
persil #28987 üzenetére
Pont ez a jó benne
Más:
Én most ssfhct kezdtem megint, tudnátok ötletet adni hogy egy HoA jugg-champion, rf jugg, cremation chief és bladeblast chief szintjén tankossagban van valami?
Lehetőleg olyan buildet keresek ami vagy nem uniqhoz kötött (facebreaker cyclone ezért nem is játszik) vagy olyasmivel is jól el van mapokon sárga szintig legalább ami farmolhato uniq. Addig kéne amíg nem találok valamit amire már valóban lehet épiteni egy jobban dmg orientált karit és biztos pontnak maradna a liga végéig.A fent felsoroltakkal már 1-1 ligát letoltam így újdonságot keresnèk, az se baj ha van valami elfeledett build ötlet ami bírja a strapát de mondjuk a klasszikus endgamehez már kevés az is jó alternatíva lehet ha van ilyen. Pl holy flame chief mennyire vaible? Vagy ez az eqrthshatter mennyire igényel zongorazast a warcryok miatt? (Konzolon játszom igy macerasabb folyamat 28 gombot nyomkodni)
Köszi
-
Har_melin
addikt
válasz
persil #29005 üzenetére
Brünnehilde FB cyclone gladiátora szerintem még mindig hibátlanul működik. Én az előző ligában lvl95-ig vittem, egyedül Sirust buktam vele, de azt is csak azért, mert nem ismertem a mechanikát és akkor könnyű hibázni. (Gondolom über Atziri sem tetszene neki a rfelect miatt, de azt nem próbáltam). Ott a Surrender pajzs egy combos tétel, de amíg összejön az ára addig a Lioneye's Remorse is megteszi. Páncélnál a 6L Bronn's Lithe-ből érdemes kapásból a megfelelő színt keresni (3R-2G-1B9), még így is 2 exa alatt szokott lenni.
Az összefoglalóban ott van hozzá a link. Ha beválik, akkor utána már sokfelé át lehet speccelni, ha ven rá pénz, még nagyobb sebzésért. -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
persil #29005 üzenetére
"Olcsobjanos, nem max tier-re foglalkozo, de turelmetlen ember"
jéé ez pont én vagyok
Ahogy fentebb írtam bejön nagyon. Volt már két cyclone karakterem, a brunne-féle FB-s, azokkal jutottam a legtovább eddig a játékban. Az előző ligákban kimaradt a pörgés, minyonokkal próbálkoztam, nem voltak rosszak de egy idő után már nem volt kedvem hozzájuk.
ez most jó, meglátjuk meddig tart. Leveling gyors volt, leap slam+smoke mine kombóval végigugráltam az actokat. Nagyon kevés lóvéból nagyon alap cuccokkal, off-gemekkel, lvl1-es sisakkal farmolom a fehér mapokat, és még eszembe se jutott hogy vegyek jobb cuccokat. Később nyilván szükség lesz rá, de jelenleg nem érzem hogy dps-hiány lenne. 3.5k hp-val szaladgálok, néha van 1shot, de azon szerintem az 5k hp se biztos hogy segítene
Ahogy mathil videóiból látszik egyáltalán nem lehetetlen a maven fight se vele, csak költeni kell kicsit. Majd meglátjuk meddig bírom -
Mirman
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest