- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
antatom
tag
Köszi a választ. Tisztában vagyok vele , hogy az oleddel megoldódna ez a probléma, de szeretném 300k alatt tartani az összeget. (Figyelem az akciókat)
Az üzletben a nagy fényáradatban szerintem nem lehet pontos véleményt alkotni, otthoni körülmények között mutatkozik inkább. Tehát ha valakinek lenne személyes tapasztalata a 55FX780E készülékről , szívesen fogadnám. (még személyesen nem láttam, sajnos itt nincs egy üzletben sem kiállítva , de majd sor kerül rá) -
antatom
tag
Már több helyröl is ezt olvasom , hogy kapcsoljuk ki. Van aki használja egyébként? Azért furcsállom , mert a gyártók csiszolgatják a technikát, direct megvilágitás, FALD okosság, mi meg kikapcsoljuk? Jelenleg még egy hagyományos dobozos tv t nézünk , emiatt értetlenkedek.
-
fauv
őstag
Felraktam. Jónak tűnik, de kellene egy pici help.
Ugye rájöttem, hogy a windows mediaplayerrel is le tudok végre játszani filmeket a TV-n, húúú de örültem neki, gyorsba meg is néztem sorozatot felirattal, most próbáltam az xbox 360-on ugyan ezt ott is müxik hehe, fel raktam a servvilot, és valamit elrontottam nem tudom hol, nem tudom mit, de se TV-n, se a fenti Tv-nél lévú Oplay 1-es lejátszón nincs felirat, egyszerűen mintha nem látná. Eddig látta, hiszen a nagy TV-n jól müködött, mit állítottam el?
Tehát egyiknél sincs felirat, windows mediaplayer, serviilo. Engedélyezve mind a 2-nél.
-
fauv
őstag
Ha jön a fiam megkérem erre, sajnos ez átlépi az én tudásom / nyugdíjas vén lókőtő vagyok, nekem már ezek picit bonyolultak
/ De mindenféleképpen kipróbáljuk
Eszembe jutott valami, a szgépen a hangkártyámmal gond van, nem müxik az első és hátsó panel, csak a monitoron van hang amelyre HDMI vel viszem a hangot. Esetleg ez nem lehet ludas? Amikor a TV lejátszójából kilépek, mert ugye nem tudja megnyitni a filmet, akkor mindig elmegy a hang a TV-ről, ilyenkor állítgatnom kell a hangformátumot és utána jó lesz.
-
GRaul
őstag
Igen volt, hogy nem vette a jelet a szgepbol. Ilyenkor a szgepbol kihuzva, majd visszadugva megoldodott.
Ma pedig bekapcsolom a gepet, nincs kep a tv-n. Szetszedem a gepet majd vissza. semmi, proba laptoppal azzal se..... de meg 2 even belul vagyok. plusz van rá +3 ev gari is a 2 even felul amit vettem hozza -
tothjani81
senior tag
Áhh. Szó sincs itt negeatívumról. Nálam jobban senki nem áll az ilyen helyzetekhez. A tv cseréje igen macerás volt mert az volt és én erre értem az úgymond magyar mentalitást, hogy kb 12 visszahívást ígértek de soha nem történt meg. De az okos ember ésszel gondolkodik, túllépték a cserére előírt időt vagyis jogszabájellenesen jártak el. Én ezt tudom és ők is tudják. Mostmár csak azt várom mivel fognak kárpótolni önszántukból vagy .......... Én azt vallom hogy minden eosszban van valami jó. És ez mindig igaz. Ha nekem van igazam nem csak asztalra csapok hanem rá is dődöm arra akire kell
-
szigpet1982
csendes tag
Ebben igazad van. Én nem is konkrétan most csak erre a szervizre gondolok,
hanem általánosságban. Az elmúlt években nagyon sok műszaki cikket vittem szervizbe.
Kb. az újonnan megvett műszaki cikkek 80 %-ának 1-3 éven belül baja lett.
És elég durva hogy mindig az ügyfél alkalmazkodik az eladóhoz, szervizhez.Konkrétan nálam a Nikon húzta ki a gyufát brutálul, mivel 4 éven keresztül játszották
velem azt hogy egy kompakt fényképezőgépet cserélgettek vagy javítgattak
fél évente. Kb 10-szer voltam náluk 4 év alatt és a végén sem voltak hajlandóak
visszaadni az árát, hanem mindig adtak egy másikat ami újra és újra tönkrement.
Végén beletörődtem hogy van egy CCD hibás gépem. Többre nem képes a cég
Mo-i viszonylatban az alacsony árkategóriában. De akkor minek gyártanak "olcsót".Én ha valakinek végzek egy munkát és tönkremegy vagy javítani kell akkor
úgy próbálok vele egyeztetni, hogy Ő legyen az első akinek megfelel. Na mindegy.
Ez van. -
tothjani81
senior tag
Hát minden lehetséges opciót kipróbáltam. Mpeg képjavítást kikapcsoltam, alacsonyra állítottam. Ezt a képjavító funkciót is állítgattam, de végül is mindent amit csak lehetett de konkrétan olyan a kép mintha ekkora felületen kb vga felbontásom lenne, és mellé egy rossz minőségű film
-
2016 elején már valaki kérdezte, hogy milyen. Érdemi válasz nem jött rá. Soha nem gondoltam volna, hogy olyan létezik, hogy egy neves gyártó adja magát ahhoz, hogy egy gagyi sz@rt gyártó cég rászitázhatja a készülékeire a panasonic márkanevet. Mitől kellett volna tudnom, hogy a C300 a belépő? Információ nulla szintén. Olyan nagy választási lehetőségem sajnos nincsen, a szekrénybe max. 48" TV fér, ennek pedig optimális volt a mérete. Ezért vettem meg. Most vadásznom kell, UE48J... TV-re
-
gg72
veterán
-
ht42
senior tag
3D nem kell. A Sony céget nem csípem, egyébként is drága, akkor inkább az 50DS630 lenne. Az túl nagy, a 40-es túl kicsi, most rágódhatok... addig rágódok, amíg le nem akciózzák valamelyiket
Még egy utolsó kérdés: a DS630 uganolyan sokrétűen állítgatható, mint a 640? Mert kalibrátorom van. -
indigo
aktív tag
A képminőség részemről megvan, hiszen a Pana 50DS630E iránt érdeklődöm. Mivel az általad ajánlott lejátszó további költséget jelentene, így bele kellene azt kalkulálni a karácsonyi büdzsébe. Egyelőre még várok tulajdonosokat, hátha meg tudják mondani, hogy lejátszik-e H.265 kódolású filmet.
-
-
kezo0
addikt
Nekem 2014-es van, és fogalmam sincs, hol lehet ezt megnézni a menüben. Van olyan pont, hogy rendszerinformáció, meg olyan is, hogy eszközinformáció, de az ott megjelenő kódsorokat egyszerű user nem tudja megfejteni. Már ha egyáltalán ezek rejtik a kérdéses információt.
-
fauv
őstag
Közvetlenül számítógépről játszom le a filmeket, semmi probléma nélkül megy 40 GB-s filmek is.A feliratokat is szépen kezeli.
A 4 K-s tartalmakat viszont csak media lejátszóval tudom nézni / a fiam hozott a múltkor, elképesztő szép volt a kép /.
Előtte plazmám volt HD-s, 6 éves a lelkem, de most is szép képe van, sok a hasonlóság a menüjében, de azért érezhető a javulás.
1 dolog volt, amit nagyon elszúrtak, még pedig a tv- számítógép csatlakozás, hogy lássa a tv az engedélyezett mappát, hááát ilyet, hogy ne lehessen @ gombot berakni elképesztő.
Tekintve, hogy ez mostani modell, eddig frissítés nem volt.
-
-
maszekember
aktív tag
Ha rajtam múlik Panát veszek, ahogy már mondtam képügyileg ők állnak a legközelebb az elképzeléseimhez,smart nem fontos, de az Androidtól ódzkodom, a webos csak 8-as kategóriától nem lassú, Samsungot pedig elvből nem választok.
A kérdés gyakorlatilag az, hogy Panasonicon belül mit. -
superg
senior tag
Nem akarok kötekedni,úgyis kimagyaráznád magad
.Igen szubjektíven látod a tévék minőségét ez tény.
Lauda:Ettől függetlenül lehet tényleg Sony-t kellett volna venned lehet abban a méretben épp az a jobb.
Az LCD szar,vagyis annyira nem de a fekete az a leggyengébb pontja és úgy néz ki az is marad. -
Persze hogy sikerul, meg is beszeltuk ha gond van cserelik, meg ugy is ott a 14 nap.
Hat ezt igy nem tudom, hasznalni kellene, de nagyon tetszik ez a hatalmas kep. A 16:9-nel a kep akkora, mint a masiknal az egesz panel.
Mindjart rakotom a kicsit is dvi-hdmi-vel es megnezem szinkronban milyen a kep egyiken-masikon, ez nem okozhat gondot nekik ugye?
-
Beirom ide is, hatha atugrottad:
Nagyon ertekelem egyebkent a segitokeszsegedet es ezert is nem szeretnek veled semmilyen formaban konfrontalodni.
A velemenyunk elter, de ezen lepjunk tul kerlek.
Nincs elveszve semmi, ki tudom csereltetni masikra, vissza tudom kerni az arat, azt csinalok amit akarok.
szerk Koszi a velemenyedet, en is igy gondolom most mar.
-
Ok, ertem amit irsz es latom amit olvasok es olvastam mashol, azert irtam, hogy ebbe felesleges belemenni. Amikor irta a srac a 65 collos sonynal hogy felhos mint a rosseb a 400 ezres tv, akkor azt gondolom nincs mirol beszelni. Errol nem szeretnek tobbet irni.
szerk Nagyon ertekelem egyebkent a segitokeszsegedet es ezert is nem szeretnek veled semmilyen formaban konfrontalodni.
-
Amikor sotet van a kepen, akkor latszik, de ha nem nezek oda nem zavar. Maga a tv amugy tenyleg brutko, lazan hozza azt a minoseget mint a kicsi es a szinek is nagyon szepek.
Ez amugy zerintem vilagitasi hiba, mert nem csak egy csik van, hanem szepen sotetedik ela a szeletol befele, hogy rohadna meg.
A masik ds630 tulaj azt irta neki a kepen is van felhoje, az 55cs630 tulajnak pedig vizszintes csikokban vannak foltok, szoval rakat fos ez az egesz.
-
Allitgattam ezt mar mindenfele. Felidegesitettem magam, jovo heten kerek egy masikat( illetve mikor kapnak), ha az sem lesz jo, visszakerem a penzem es majd oled, ha realizalodik. Ilyen vilagitos szarokert en nem fizetek szazezreket. Olvastam a sonyban is miket szivtak a tevekkel es panabol is tudok kapasbol kettot, ami problemas, vicc az egesz.
Koszi a segitseget!
-
Vegulis amit leirtam, annyi van, igazibol nem tudom mit ertesz folt alatt.
A csere amugy nem gond. Bal oldalt van egy csikban, ami pl a kicsin nincs, a jobb also az eltunik, ha kontrasztosabb a film.
Mondjuk az a baloldali zavarobb lehet, bar eloszor nem is vettem eszre, csak ugye az ember mar tudja mit keressen.
-
Bizony.
Azt mondja nekem is tegnap, nezzem meg mennyivel szebb a fu ezen a tv-n, amit a masikon latok olyan szin nincs is. Mondom nem beallitastol fugg? Azt mondja mindegyik normalon van, na mar ez hulyeseg, mert tv-je valogatja melyiknel mit jelent a normal. Hatrafordulok es a 400k-s tv-n is olyan volt a fu, mint a 78 ezres lg-n, mondom neki akkor ez is fos mert ezen is csunya a fu??
Kerdesemre, hogy mi a kulonbseg a DS630 es a CS630 kozott, azt mondja biztos a kava miatt, mert az fekete kavas ez meg ezust. Na mondom ennek annyi. Nincs is fekete kavas ebben a tipusban.
GTAV durva 100 centin:
-
PioDVD
senior tag
Kösz!
Usb: akkor jól emlékeztem. Mondjuk nem fontos, egy albérletbe kiadó lakásba lesz, minden extrát nem feltétlenül akarok nyújtani. Éppen ezért vagyok gondban a mérettel.Gamma: nem találkoztam vele, lehet, eldugták és ott a sok beállítás. Fényerő, kontraszt, háttér-világítás, dinamikus kontraszt, színhőmérséklet(?) meg még 2-3 beállítás rémlik. Gamma nagyon nem.
Junior11, neked is kösz!
Focit senki nem néz ilyen tv-n?
Ja, igen, szerviz: próbálnak helyszínen javítani, vagy mindenképp elviszik? Netán a felhasználónak kell megoldani a beküldést?
-
PioDVD
senior tag
Megnéztem a mm-ban. Demó ment, nagyon okos nem lettem. Egyszer mintha darabos lett volna az oldal irányú mozgás, de többször nem szúrtam ki. Fölötte talán egy Samu 5500-as volt, ott többször feltűnt. Szinekre nagyon nem tudok mit mondani, szinte minden tv más volt, hogy melyiken volt valósághű... (Nem volt pl. emberi bőr, amiről lehetett volna véleményem.) Beállításoknál kb. legfelül Dinamikusra volt állítva, volt még vagy 4 opció, de a többi nagyon halovány volt, pedig a háttérvilágítás 100-on volt. De ez, lehet, csak a többi tv mellett tűnt így. A menüjében szerintem sokkal kevesebb állítási lehetőség van, mint amit az LG-ről olvastam, de ez nem biztos, hogy baj. Viszont a menü gyorsasága meglepett, Samu, LG topikokat olvasva jóval lassabbat vártam.
117 e lenne a 40cs630, az ára nagyon rendben, csak lenne 42-43 col...
Azért felvetődtek kérdések:
Mivel nem vittem semmi anyagot, továbbra is érdekelne, hogy teljesít foci "alatt"?
Az LG-nél forrásonként lehet a képet állítani, itt is?
Valahol mintha azt olvastam volna, hogy a cs630 nem tud adást rögzíteni. Jól emlékszem? Menüben volt usb kezelés, de elfelejtettem megnézni, mit takar. -
maxika2004
őstag
próbáltam állítani, csak ott lehet ...ahol a mélységet lehet állitani, ott változik a szellemkép mérete, de mindig marad egy kicsit, és halványan........
Probáltam bd isokat pc ről...
Power dvd -vel hát ott elakadtam.... kiment a kép, meg minden, de nem volt 3d sima fullhd és tükör tiszta....azt pl nemtudom hogy 1.4 es a hdmi kábelom van e ...
de a pdvd ezt irta ki az automata 3d beállitások alatt :
power dvd 1.4-es grafikus kártya szükséges egy nvidia Gigabit 550 ti van.....
amugy a bdiso-nak egy 2d-s monitoron hogy kell kinéznie? kicsit szellemképesen, mintha a 3d-t szemcsi nélkül nézném?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest