- Mobil flották
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
maxika2004 #4294 üzenetére
Igen, lehet állítani, Blu-rayeket nézz
, ezek a Half mkv-k nem jók, én 3 ilyet néztem még régen, nem volt velük különösebb gond, de a Blu-ray 3D-k azért jobbak.
-
NavySeal
senior tag
válasz
maxika2004 #4289 üzenetére
Szerintem jól döntöttél. 😄 Én 2 hete 136k-ért vettem az Euronics-ben a 40CS630E-t és volt 0% THM is.
Majd írd meg az első benyomásokat. -
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4289 üzenetére
A 3d nem az asztalom
A többiek szerintem segítenek
-
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4287 üzenetére
én a 3d részét hanyagolnám egy 40-es tévénél. Nem az igazi ekkora méretnél
a youtube a CS630-on simán megy. A formátumok nagy részét is viszi egyébként. Ha valamit nem visz majd, egy olcsó médialejátszó segíthet rajta.
A H6200/6400-et sokan dicsérik, nekem is van személyes tapasztalatom vele. Korrekt kis TV (elfogadható kép, Smart használható), de a CS630 határozottan jobb, kivéve a Smart webböngésző része.
Ha van Auchan a közeledbe érdemes benézni, mert A maradék darabokat kiváló áron adogatják el. (115k volt a 40cs630, de a Samsungok is szép áron voltak. A kerek végződésű árak a kiárusítások )
-
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4283 üzenetére
Szerintem ha ezek fontosak (böngésző, mediaplayer), akkor samsung ue40h6400-et nézném meg. Elég közkedvelt TV
vagy a H6200 az MM-ben 125k
Egyébként a három közül a Pana CS630 a legjobb képminőségű és 5 év gari
-
blakey
titán
válasz
maxika2004 #4283 üzenetére
Egyik tv-nek sem tökéletes a saját lejátszója, így arra nem érdemes alapozni. A felsoroltak közül a Pana a legjobb választás.
-
sakal83
addikt
válasz
maxika2004 #4279 üzenetére
A cs630 sajnos nem minden mkv-t játszik le.(persze feltételezem, hogy hibátlan az enyém, friss szoftver volt rajta) Tapasztalat. Épp a hétvégén futottam bele több friss mkv-be, ami megakasztotta, és kiírta, hogy nem támogatott. A régebbieket vitte rendben
Böngészője használhatatlan. vagy legalábbis erős idegrendszer kell hozzá. Youtube és társai hibátlanul mennek.
Jobban jársz, ha veszel, hozzá egy minipct (pl. wintel w8) kb 20e és megoldódik minden okosítási gondod, bármely TV-nél
.
A képe viszont nagyon jó (saját ízlés persze), de szerintem egy Samsung, LG-t kenterbe ver ebben a kategóriában. A feketéje és a színei is kiválóak. Én ajánlom.
A cs520-at én kerülném.
-
vycman
tag
válasz
maxika2004 #4279 üzenetére
Szia
CS630E ajánlott. Youtube akadásmentesen megy HD-val, mkv-t lejátssza a tv médialejátszója akadásmentesen... Van beépített böngésző, de sztem szenvedés bármilyen tv-n netezni. Esetleg telefonnal csatlakozol és azon pötyögsz, majd áthúzod a weboldalt a tv-re, így gyorsabb, mint távirányítóval. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
maxika2004 #27 üzenetére
nos, kezembe nyomták a távirányítót, beállítottam mindent úgy, ahogy otthon (játék, nincs élesítés, öko ki, élénk ki, normál színhőmérséklet), és ugyanaz az eredmény.
Plazmánál szintén, addit nyomkodtam, hogy még a fehér seprés (mi is a neve?) is elindultViszont azon még ocsmányabb volt a kép.
Lehet, hogy a tavalyi/idei generációnál valami nem stimmel?
Vagy van más állítható dolog is, ami esetleg nem a KÉP menüben van, hanem pl szervíz menüben? Azt meg a fene tudja, hogy érem el... -
-=RelakS=-
veterán
válasz
maxika2004 #11 üzenetére
igen, pc-re van kötve
laptopról ugyanez
fotókon én sem nagyon veszem észre, csak ahol ilyen kontrasztos a kép, mint pl a HL2 energia visszajelzője, és persze weboldalak szövegei. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
maxika2004 #8 üzenetére
Végül három képet töltöttem fel:
A minták közelről
Látszik, hogy a zöldhöz képest a többi mennyire el van kenve
A piros-kék minták közelről
Alul a piros és a kék minta között nem kellene lennie ilyen lilás átmenetnek, ezenkívül hiányzik a fekete függőleges vonal. Az apró betűk ugyanúgy olvashatatlanok. Felül a függőleges vonalak szét vannak kenve, a szomszédos oszlopokban ott van az "árnyékuk"
Kép a Half-Life 2-ből
Már felül is látszik hogy a szöveg tele van szeméttel (kis világos pöttyök pl a FLASHLIGHT S-e és G-je körül), viszont hozzá képest az alsó képen mintha vízszintesen el lenne mosva. Aki játszott a játékkal, tudja, hogy az alsónak is élesnek kellene lennie.
A szemeteléssel kapcsolatban vannak egyéb hibák, de azt már tényleg elég nehéz lefényképezni (1-2, az olvasást zavaró pixel...) -
-=RelakS=-
veterán
válasz
maxika2004 #8 üzenetére
Valami oknál fogva nincs az a tv, ami normálisan kódolná ki a jpg-t. PNG-t GIF-et ne is említsük.
Este 8 után ha hazaérek, és nem felejtem el, akkor mutatok képet arról, hogy nekem HDMI-n keresztül mi történik. Próbáltam mind a négy pixelformátumot, de maximum annyit értem el, hogy a sötét részek megkülönböztethetetlenné váltak
(ATI videókártya)
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
maxika2004 #4 üzenetére
ok, este alkotok, köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Oakley topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1 humoros
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bluetooth hangszórók
- Időjárás topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest