- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MagicT
csendes tag
Köszi a képeket
Örülök h bevált neked!
Egyébként én is optimista vagyok, remélem nem lesz gond az enyémmel sem
Egyébként kicsit örülök is hogy nem vált be ez a samsung (nagyon felhős volt), mert hiába volt ívelt, 40col-nál nem sok értelme volt.. a 4k picit hiányozni fog, YT-on volt pár jó 4k video azért....
De kell az 50col inkább, a jó öreg full HD-val- úgyis film nézés-re lesz legtöbbet használva
meg videojáték.
----
Te vettél már hozzá 3D szemüveget? Itthon 14k körül van a gyári Pana.. :/ ebay-en láttam jobb áron.. úgy tudom más márkával (p. samsung) vagy utángyártottal nem a legjobb hozzá..
----
Illetve ha beválik a TV, mindenképp tervezek egy touch pad / controller távirányítót venni (ezek is húzósak árban :/ ), de a samsung -hoz volt pluszba, a sima távkapcs mellé - nagyon megszerettem
----
Szóval optimistán várom a Panát
ha ez sem válik be, akkor visszaküldöm, és visszakérem a pénzt... utána vagy veszek olyan kiskereskedőnél akinél kilehet próbálni / tesztelni a tv-t.. vagy veszek egy használt plazma tv-t
azzal jobbak a tapasztalataim
Írok a topic-ba ha befut a TV
-
MagicT
csendes tag
Megköszönnék pár képet! Sötétben, fekete képernyővel!
Igazából külsőre ez a pana tetszett meg a sony hasonló 50'-ja! A sony picit szebb szerintem, egyrészt sokkal vékonyabb!! Másrészt ezen a Panán felül, az az "oda fújt ezüst festék" nagyon nem kellett volna!
De még gy is az egyik legszebb TV a kategóriába
Mivel cserébe kapom, ezt tudtam kibulizni az MM online-al (vagy visszaadták volna a samu vételárát .. 179k -t)
Nézegettem a westend MM -be, de ott annyi fény van, hogy normálisan nem lehet tesztelni, se a felhősödést, se a képet..
-
-
virkir
veterán
De "ilyenek" vannak.
22,1 - 150 euró között vámmentes, de 27% ÁFA terheli a küldeményt#3475 yvsmad
Na az lehet én csak termékre kerestem rá eddig nem finomítottam, meg leginkább app-ból kerestem.
Jézusom... áldom az eszemet, hogy a nagylányékat rábeszéltem az akciós samu 6400-ra 170-ért az ingyen volt 50"-ban ahhoz az 520-hoz képest. -
-
virkir
veterán
Az már ott elbukik, hogy az amazon sehonnan nem szállít Magyarországra tudtommal.
Ha meg csomagtovábbítós a buli akkor megint bejön a képbe + szállítási költség, illetve az. com-ról vám+áfa+köfa+gyufa.
Mondjuk marhára nem értem minek erőlködsz. Veszel két pár 5100-es samut 10k környékén aztán ha amortizálódik akkor is jobban jössz ki hosszútávon.
Arról a rengeteg 3D tartalomról nem is beszélve miért érdemes egyáltalán szemüvegbe beruházni.Más.
Voltunk zasszonnyal madaras teszkóba ma és volt kint 50"-os 630 meg 520.
A 630 fényévekkel veri betekintési szögben a 640-et legalábbis az én 40"-et és legalább olyan jó rajta a ratyi SD tartalom. Csak kellett volna cseréltetni Jézuskával.
Az 520 viszont valami furcsa darabos mozgást produkált ugyan annál az adásnál ami lehet valami beállítás vagy csak ennyivel rosszabb a mozgás megjelenítés annak a panelnak? -
blakey
titán
A gond az, hogy nem ér annyit mire hozzád ér, ha 3-at veszel akkor már ott vagy, hogy vehetnél 10 Samut és nem törvényszerű, hogy mind összetörne. Persze, az eredeti Pana jobb lene a "tévénkhez", de semmi gond nincs a Samsung szemüvegekkel. Szerintem célszerübb lenne EU-n belül keresni, hátha, de úgy sem olcsó. Az említett, összecsuható Samsung is akkor érné meg, ha max 10e-ért lehetne 2-t kapni, ritkán előfordul, de nem jellemző.
-
heim
tag
Megérkezett az új TV-d? Nekem egy hét kellett míg kiszállították... Valójában ezt a TV-t az asszonynak vettem Ozone Network nézése céljából, mivel szerinte "túl sokat Play Stationozok" és nem jut kellő mennyiségű Ozone-hoz.... Mivel általában a nagy TV-n szoktunk filmezni a beüzemelés után meglepetéssel láttam, hogy az SMB-n látja a Dune-n lévő valamennyi fájlt, így kipróbáltam. Most már bizonyos, hogy a wifi miatt szaggat, mivel feltettem pendrivera a filmet és úgy meg tökéletesen. Az én tervem is a strukurált hálózat a felújítást követően, véleményem szerint nem érdemes már e nélkül felújításba kezdeni. (nemrég újítottuk fel az irodánkat és ott már kialakítottuk a hálózatot, nagyon kényelmes és sok mindet megold a rack szekrény)
-
blakey
titán
DLNA-n akkor van terhelés ha átkódolás folyik napi szinten használom és semmi terhelés, a lényege az, hogy a lejátszó tudja azt a formátumot és a beállításoknál a fő tevékenység a közvetlen lejátszás legyen. Nyugodtan használhatod DLNA-n is a panát, még borítóképek is lesznek, stb, persze ott az SMB, de ettől még a DLNA is jó, PLEX és UMS megy nálam.
ISO-t nem játszik a tv, felejtős. m2ts-sel is akadhatnak gondok. mkv, avi ami jó neki. -
heim
tag
Nekem a TX-40CS630E van kb. egy hete. Jól kezeli a SMB-t a DUNE HD Max on lévő filmeket mind látja és a nagy részüket le is játssza, amelyiket nem az szaggat nézhetetlenül...ezt nem tudom, hogy a médialejátszó vagy a router (hálózati kapcsolat) problémája, de én inkább az előbbire gyanakszom.
-
blakey
titán
Ebben a kategóriában nem sok értelme van az UHD-nak, a CS630-as egy jó választás, megvétel előtt és után jól nézd meg, hogy minden szempontból rendben van-e, bevilágítás, felhősödés, stb.
A médialejátszó elég jó, egyetlen "márka a tv-k között" ami SMB-n is kommunikál, de DLNA-n is jól teljesít, nekem AS640-em van, amit próbáltam mindent vitt, 3D-je is jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest