- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi Mi Note 10 / 10 Pro - 108 megapixel, maradhat?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
Bocsánat, eddig nem éreztem magam sértve, nem is dühített a dolog.
Sértve most sem vagyok, de dühös már egy picit.
Amit írtál, az egy hatalmas butaság, mert a "nem okos, noname" egy felsorolás, aminél nem hogy indokolt a vessző használata, hanem kötelező!
Kérlek, ne oktass ki olyasmiből, ami nekem konkrétan a szakmám!És ha lehet, akkor felejtsd is el ezt a témát, mert egyrészt csak tovább süllyedsz a saját butaságodban, másrészt egy off témát nyomsz, teljesen értelmetlenül!
-
kezo0
addikt
Általában felháborítóan szar helyesírású emberek írnak hozzászólásokat ezen a fórumon, de az a vessző most speciel pont jó helyen van.
Downsampling: szerintem ez a dolog szolgáltató-függő. Nálam pl. UPC-kábel van, és a boxukon futó EPG egy hetet lát előre, de a tévébe közvetlenül bedugott koax kábellel a tévé EPG-je csak egy napnyi műsort mutat. Szóval a három nappal még szerencsés vagy.
-
Downsampling
senior tag
Semmi kivetni valót nem találok a fogalmazásomban, szerintem hibátlan és még a szeretett édesanyámra nézve sem sértő...kéretik alaposan, a teljes szöveget végigolvasni, aztán humorizálni (és csak óvatosan egy mondatba foglalni más édesanyját, illetve a "nem okos" kifejezéseket, mert aztán még én értek félre (szándékosan) valamit...) Nekem ez nem volt humoros, bocs...
-
mzso
veterán
Hát nem tudom, hogy ugyanolyan panel van-e az 58-asban mint az 50-esben, de én az utóbbiban a betekintési szögben sem találtam kivetni való. Csak igen extrém szögből veszem egyáltalán észre...
A szintén VA-s olcsó Philipsnél meg egyből fakul a kép ha egy kicsit kimozgok középről. -
luigi106
tag
Ebben látod igazad van, figyelmetlenűl olvastam, mert azt olvastam ki belőle amit hallani akartam.
De azért a pana is egyértelműbben leírhatta volna, hogy pendriveról csak lejátszani lehet.
Nekem meg teljesen természetes volt, mondhatni alap, hogy menni fog. Nekem eddig Samsung volt és azon simán lehetett felvenni, sőt van egy TechniSat K2 isio tv boxom azzal is megy pendrive-ra. Nem gondoltam volna, hogy a panasonicnak ez gondot jelent. Sorry. -
luigi106
tag
Neked sem ártana elolvasni, mielőtt beszólsz másnak, mert a leírás egy bekezdéssel előtte az USB flash memóriákat is megemlíti, sőt azt is leírja hogy csak Fat16,Fat32 vagy exFat formátum támogatott. Viszont az elgondolkoztatott hogy a flash memória fejezet végén, már arról ír “ A számítógéppel formázott USB HDD működése nem garantált a médialejátszóval” Egyébbként a termék supporttal is felvettem a kapcsolatot, és egy hét után sem vették a fáradtságot, hogy válaszoljanak.
-
general
addikt
nemcsak full hd adást nézek, ahol esetleg egy drága tv már nyújt is valamit. (nem véletlenül érdeklődtem egy olcsóbb kategóriás felől. ha a pénz nem lenne akadály, mást vennék, hidd el)
szóval pl rengeteg sorozatot nézek, ami javarészt 720p, na az felskálázva tényleg botrány.1080p-s tv a cél. én ilyet szeretnék!
a többire válasz esetleg? -
PÉTERelvtárs
kezdő
Nekem "csak" az 55EX600 van, de elégedett vagyok vele, a híresztelések ellenére van elég feketéje is, hiába IPS panel.
Forrásfüggő egyébként, a kevésbé jón tud javítani, a 4K-n viszont nem ront semennyit, azaz megfelelő forrásból kihozza a maximumot, legalábbis az én tapasztalataim szerint.
-
sting2
addikt
Nem fogod.
Bitang kis készülék lett a 780, biztosan állíthatom - 1 hétig volt lehetőségem bőven kitapasztalni - game, film, youtube, MKV mindennel fullos volt.
Gyors a Firefox, gyors a menüje, átlátható, minőségi készülék.
Ebben az árban az egyik legjobb vétel.
A lábai, és az 500 nit miatt kellett mennie... -
janman
csendes tag
Szia! Nekem 50EX780E-m van. UPC Direct műholdasom van hozzá. Beltérim nincs, helyette van két médicard-om, Irdeto kártyaolvasókkal. Megy egyidőben akár két csatorna felvétele, vagy egyik nézése, másik felvétele.
TV adás felvételét be lehet az elérhető, beépített műsorfüzet alapján pár gombnyomással programozni, ezt akár távolról, neten keresztül is, megfelelő telefonos applikációval. A tévének ilyenkor bekapcsolt vagy készenléti állapotban kell lennie. Nekem egy 1TB-os, USB3-as külső HDD van használatban. A felvételt akár már rögzítés közben is el lehet kezdeni nézni. Én imádom, hogy minden egy készülékben elérhető. Viszlát plusz irányítók!
Remélem tudtam segíteni! -
kmaro
csendes tag
Szia Dirty Scern Effekt. Függöleges fátyolosodás ami jobb-bal ill bal-jobb irányba zavaro azt olvastam ez gyári panel hiba minden ilyent cserélnek más gyártok is de olyant is olvastam a lcd gyártás velejároja de 200k tv-nel azert ne legyen már ilyen kis bevilagitas nem zavarna de ilyen igen.
A hiba Pl: https://youtu.be/3nDnlZvM4no
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autószerelők, autószerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Revolut
- További aktív témák...
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Pioneer GM-A3602 kétcsatornás erősítő
- BEACN MIC Dynamic Podcast RGB USB-C - Professzionális stúdióminőségű Mikrofon - Win/Mac - Ár alatt!
- LG 55UR78003LK Smart Led Tv 140 cm, 4K HDR, webOS (2025)Dobozos!
- Venture Electronics VE RunAbout RA 2B-FE Amplifier
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest