- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szigpet1982
csendes tag
válasz
shouryuken #4530 üzenetére
Szia!
Nekem CS630-am van 40"-os. Én hetekig-hónapokig vaciláltam az input lag miatt hogy megvegyem e vagy ne, mert 60-70 ms körülit írogattak a tesztekben. Végül elvittem az xbox-omat a Médiába és kipróbáltam 5-6 játékkal (persze előtte odamentem és egy szimpatikus eladóval megbeszéltem, hogy van e rá lehetőség
) és én személy szerint semmit nem éreztem game mode-ban. Nekem tökéletes autóverseny, FPS, vagy akármilyen játékra. Game mode nélkül már viszont zavaró, úgy már sokat késik, de hát erre való pont a game mode.
Persze aki online játszik annak lehet hogy számít, azt nem tudom.
-
válasz
shouryuken #4528 üzenetére
Ha megszokod, lehet vele jatszani. Pl gta5-ben tok mindegy az input lag szerintem. Van egy jatek opcio, ami csokkent az input lagon, azert eszrevenni ugy is, meg desktop hasznalatnal is, hogy kesik. Viszont kapsz brutalis kepminoseget, de ezt most komolyan mondom. Szoval dontsd el mit szeretnel. Tevezni es filmeket nezni tueles, nagyon szep szinekkel es feketevel, vagy jatszani. Elobbire a panasonicot ajanlanam, ezt a 600-as szeriat, utobbira inkabb ne.
-
blakey
titán
válasz
shouryuken #4528 üzenetére
Nincs és a panák áltzalában nem jeleskednek az input lag-gal, ha játékra kell akkor Sony W75XC vagy W80XC.
-
blakey
titán
válasz
shouryuken #4526 üzenetére
50DS630 vagy a tavalyi 50CS630.
-
shouryuken
senior tag
válasz
shouryuken #4523 üzenetére
Tudtok ajánlani 50" körüli VA paneles panát, ami full hd, és "valós" 100Hz?
-
válasz
shouryuken #4520 üzenetére
Szia!
Mar csak az a kerdes, hogy minek a 4k tv, mikor nincs gyakorlatilag 4k-s tartalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Goddess of Victory: Nikke
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest