- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dugesz77 #4448 üzenetére
Ertem mostmar nagyjabol mi lehet a gond. Probalgatom a beallitasokat egyelore. Meg nem dobtam fel ezt a kodit. Most elsodleges kijelzonek allitottam be es a 16:9 kiterjesztest is kivettem, igy mintha nem csinalna amit tegnap, de meg tesztelem.
Amugy ez a kadencia dolog es hogy a panel 100hz nem fugg ossze? Vagy ez ket kulon dolog?
(#4476) Sirandrish Szerintem brutal!
Sorozatokat is nezek sd-ben es aggodtam kicsit, de abszolute semmi gond veluk, a 704-es felbontas kifejezetten jol is nez ki. A full hd-s jominosegu cuccok pedig elkepesztoek, belenztem a visszaterobe, tatva maradt a szam olyan a kep. A szineket meg hangolgatom. Meg azon is gondolkodtam, hogy bedobom monitornak.
Amugy van olyan a beallitasoknal, hogy jatek mod es ugy eszrevehetoen csokkenti az input lagot. Ilyenkor mit csinal a panel? Lehet allandoan igy jaratni? Jatekoknal automatikusan atvalt arra.
-
válasz
dugesz77 #4443 üzenetére
A MPC Home Cinema programot hasznalom es sosem allitgattam ezt rajt amikor meg monitoron filmeztem.
Neked is ilyen tv-d van?
Ebben milyen panel van amugy? MVA? Es 100Hz?
Biztosan nem a tv-vel van gond, elobb neztem full hd forma 1-et es a monacoi alagutban a kozeli kepeknel is hibatlan a kep, nem nyulik semmi, azonban ez is neha akadozik. Valamit a lejatszo programban kene mokolni. szerintem.
-
-KP-
addikt
válasz
dugesz77 #4433 üzenetére
érdekes amit írsz. a tévé szolgáltatóm csatornái közt van egy 3d teszt adás. ha odakapcsolok egyből kiírja, hogy 3d érzékelve. mikor a powerdvd-vel játszok le 3d-t, nem ír ki semmit. csak a powerdvd simán átlövi 108p 24hz-re és ha bekapcsolom a szemüveget akkor jön a 3d.
de mégis mi nem stimmelhet? tévén minden képjavító funkció kilőve, powerdvd esetén true theater és minden egyéb képjavító marhaság szintén kilőve. hardveres gyorsítás pipa. play 3d movies in 3d bepipálva, 2d 3d-re konvertálása kikapcsolva. display device hdmi 1.4 enabled 3d tv 1080p 24hz. nvidia control panelbe sztereoszkopikus 3d bekapcsolva, a konfig műveleteit végigcsináltam. a tesztalkalmazás képe is jónak tűnik. videólejátszás alatt csak egy kijelző aktív, maga a tv.
nem azt mondom, hogy folyamatosan szar a 3d. egyik jelenetnél frankó éles minden, köv jelenet egy katyvasz, aztán megint jó, aztán megint nem...
-
Mandi2.1
újonc
válasz
dugesz77 #4359 üzenetére
igen, igazad van
Ez itt egy részletes specifikáció a termékekről http://www.displayspecifications.com/en/comparison/3147b13
szinte teljesen ugyan az, a fő különbség a BMR értéke ami 400 az előző 100 helyett.
Szerintetek ez a változás megérné a plusz 20 000 Ft-ot? -
dugesz77
őstag
válasz
dugesz77 #4323 üzenetére
Úgy tűnik meg lett a különbség a TX-50DX700E és a TX-50DX703E között. Tuner résznél a 700-as DVB-T/T2/DVB-C szabványokat ismer addig a 703 DVB-T/T2/DVB-S2/DVB-C is ismeri. Akkor a 703 lesz a befutó. A DVB-S2 az ha jól tudom a műsor rögzítését teszi lehetővé. De ha nem majd valaki kijavít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest