- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
maszekember #4698 üzenetére
Megpróbálkozhatsz a tavalyi CS630-cal , hátha nem olyan felhős vagy marad a DS630, egyéb márkákból meg Sony W75C, W80C, Samsung J6200, H6400 (2 éves modell), ezek FHD tv-k és talán bele férnek a keretbe. Ha ezek nem tetszenek akkor marad al LG LF652V, ebből is létezik VA paneles de kisebb arányban, többnyire IPS-sel szerelik.
-
blakey
titán
válasz
maszekember #4693 üzenetére
Attól függ mennyi pénzt áldoznék a projektre. Mennyit szánsz rá?
-
blakey
titán
válasz
maszekember #4667 üzenetére
Az LF652 nem lesz feltétlen alternatíva, többnyire IPS panellel készülnek és az minden csak nem fekete ráadásul az IPS glow ott jelen van. Nem rossz tv az LF652 de ebben a méretben és kategóriában van jobb is, de azt tudnod kell, hogy senki sem garantálja, hogy DSE és felhő mentes példányt fogsz ki. Én a helyedben megnézném a Samsung és Sony tv-ket is a Pana ill. LG mellett. Elképzelhető, hogy ha vennél egy DS630-at az kevésbé lenne felhős, mint a nemrég közzétett képeken.
-
válasz
maszekember #4669 üzenetére
Bakker rafrissitettem veletlen es eltunt amit irtam.
A lenyeg, hogy probaltam mar mindent, ha 10-15-el leveszem a fenyerot a johoz kepest, akkor azert eltunnek a pamacsok, de akkor mar kezd eltunni a 16"9-es sav is, szoval nem jo.
De mondom ezt ne ugy kepzeld el, hogy allandoan feher felhok usznak a kepen
, csak akkor jon elo, mikor nagyon kicsi a kontraszt a kijelzon, amugy abszolute nem latni. Ezert irtam, hogy ha maga a keszulek tetszik, probald ki. Konnyen lehet ha odaadnam neked ezt a tevet, eszre se vetted volna ezeket.
Engem zavarnak az ilyesmik, nem veletlen vettem eizo monitort 8 eve 150-ert, mikor harmad ennyiert mentek akkoriban ezek a meretek egy tucat tipusnal. Ha tudom, hogy ottvan idegesit.
-
válasz
maszekember #4667 üzenetére
En is, a tv kepe amugy gyonyoru, nagyon szep a szine es eles a kep, ezert voltam en is elbizonytalanodva. Delelott eldontottem visszakuldom, aztan mondom megse, aztan delutan mikor lattam, hogy allandoan ott van, akkor mar biztos voltam benne. Az a helyzet, hogy ha tudom hogy ott a pamacs es a bal oldali sav, allandoan azt nezem es en alapbol sem tudom lenyelni azt, hogy ennyi penzert ezt kapom, kenjek a hajukra. Van akit ez nem zavar.
Aruhazban nem fogod latni, mert vilagos van.
Ha szeretned kiprobalni a tv-t, akkor rendeld meg neten, az olimpia alatt biztos lesz akcio es ha nem jo 14 napon belul visszakuldod. A mm-ban 3 napot szoktak adni ra ha szemelyesen veszed, szoval ott se tudsz bukni. Lehet kifogsz egyet vagy olyat, ami nem zavaro, mert a szinei es a kep amugy tenyleg brutal!
-
válasz
maszekember #4611 üzenetére
Ne is mond, szagolgatom mint a hulye.
A masik tevenek is meg most is jon a szaga, iagaz nincs masfel honapos.
Ha lesz olyan kepe mint a kicsinek, akkor nekem ez a best buy, csak ossze kene valahogy rakni, mert a dobozbol a budos eletbe nem szedem ki. Valoszinu kivagom alul es lehuzom rola. Majd meg eldol.
-
válasz
maszekember #4609 üzenetére
Szia!
Most csomagolom ki, k@rva nagy egy joszag.
Friss-ropogos, 2016.07.25-en diszponaltak ki lipcsebol a magyar raktarba es tegnap erkezett az orszagba 2 tarsaval egyutt. 2 ment a MM-ba, egy pedig nekem.
Majd jelentkezem kesobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Időjárás topik
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest