- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjani81
senior tag
Hát ez a Telekomos csere nem volt valami precíz és gyors ugyanis 3 hétig voltam tv nélkül és akármikor hívtam őket semmit se tudtak mondani hol tart az ügy de ami a legdurvább hogy megkaptam a tv-t nálam volt tegnap és kíváncsiságból felhívtam őket hogy """"hol tart az ügyem"""" és azt mondták még mindig nem tudnak semmi legyek türelemmel. Amikor mondtam nekik hogy nálam van a tv totál elképedtek. Na de a lényeg !!!! Ez a példány jó nincs vele gond. Bár a normál tv adás Trékomos boxon optikán nem valami fajin az lg -n az jobban néz ki de a hd adás szép egyenletes a fekete fekete . Ugyan az a 1080 p-s film ami előtte kockázódott az most brutál szép. Sajnos ez egy picit felhőskés de nem vészes A másik nem volt az de ugye ott a kép volt rossz. Így ebben a formában azt adja a tv amit elvártam tőlle. Természetes színek, szép fekete, egyenletes megjelenítés nem szaggat semmit . És ami meglepő a hangzása az előző elég doboz hangú volt de ez meg nem bár ezt nem értem hogy hogyan de örülök mert teljesen vállalható külső hangszóró nélkül. A 3d részét nem tudom tesztelni egyenlőre de sikerük esetleg leírom a tapasztalatokat.
-
-
junior11
veterán
Na igen, az EZ950 nekem is tetszik, elfogadnám. Látszik, hogy már a "csúcs" az OLED lesz, LCD fronton max. a 7-es széria lesz (EX780). DS630 utódját kaszálták ahogy jelenleg kinéz, vagyis jó 100Hz-es fullhd tévé már náluk sem lesz (hacsak az ES500 nem lesz az, de majd a tesztekből kiderül).
-
RockE46_323
újonc
Közben felvettem a kapcsolatot egy tv szerelő szakival.. aki szerint előforduló hiba.. alaplap csere de nem érné meg mert 100.000ft körül van az alaplap.. Ebben csak az a számomra érthetetlen ,hogy nem szar kategóriás tv ami igen drága.. akárhol kerestem külföldi fórumokon nem találtam egyetlen meghibásodásról se panaszt.. se recsegésről .. viszont azt megnéztem ,hogy ebayről kb 20k a tesztelt működő lap hozzá. viszont egyéb hibát nem észlelek... kép tökéletes..nincs villogás nincs semmi hiba egyáltalán. szóval valószínűleg marad így amíg bírja. mindenesetre elég kiábrándító...
(A tudása viszont tökéletes a számomra szóval remélhetőleg a következő is Pana lesz
)
u.i.: Azóta megfigyeltem ,hogy ha már "üzem meleg" 20-30 perc után.. meg se nyikkan.. csak ha kikapcsolom és elkezd hűlni szóval erősen kétlem ,hogy műszaki jellegű probléma áll a háttérben. -
dualcore
őstag
Köszi. Sajnos nem jó ez a lehetőség.
Mindegy hogy mibe van. Sem a FAT 32, sem az NTFS nem teszik neki.
Több merevlemez és usb ki lett próbálva ezen a készüléken és semmi, míg ua. meghajtó másik készüléken szépen működik.
Táp fesszel ellátja, az usb ledje folyamatosan villog, de adatot nem hajlandó felismerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest