- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10475 üzenetére
Nagyon szomorú, kicsit meg is könnyeztem. Írj nekik egy levelet hátha fejlesztik ezt a világmegváltó megoldást! Nem gondolnám, hogy ez bármivel rosszabb mint, amikor nekem gold playert tartalmazó premaddel kell játszanom 3100as rankon, mert az ezres különbség totál legit.
Amúgy a "delikvens" nem játszik már elég régóta a játékkal, szóval ez a veszély nem áll fent.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10379 üzenetére
hát inkább arra koncentrálj hogy ki jó, vagy kin hogy tudsz segíteni hogy legalább jobb legyen.
az sehogy se segít ha azon idegeled magad mert valaki rosszul játszik. viszont ha direkt arra koncentrálsz aki jól játszik, hogy vele próbálj együtt lenni, akkor értelem szerűen növelted az esélyeidet
meglepően sok meccset dönt el az, hogy melyik csapat lesz szimplán ideges saját magukra, kis hibák miatt. míg ha normálisan nem idegelitek egymást, akkor a lehető leghülyébb compok is működni tudnak
persze így is vannak olyan meccsek ahol nem fogsz tudni mit csinálni, és veszítetek, de ugyanígy vannak olyan meccsek ahol meg nem kell semmit csinálnod és nyertek -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10327 üzenetére
low level diamond/high platon még bőven 1v1ozhatsz akárkivel, és emiatt sokkal nagyobb móka
afelett is teljesen meg tudnak zavarodni, főleg ha payloadot contesteled. Numbani-n volt egy Roadhog ami kb feladta hogy megöljön úgyhogy konkrétan a leglehetetlenebb kanyarban állt meg örökre miattam a kocsijuk2CP (vagy akár hybrid) defensre egyáltalán nem éri meg Lucio, max ha speedboost kell hogy visszaérj (azt is max úgy hogy leváltod az épp aktuális healered)
értelem szerűen Lucio off-healer, szóval csak akkor érdemes beválasztani ha már van egy Ana vagy Mercy.
én max akkor healelek ha E-t használok, közben meg ugye megy a folyamatos váltogatás speed boostra (amp upot is speedbooston kezdem mindig, onnan már nekem megvan a momentumom a többiek meg healelődnek). általában akkor vannak a gondok ha nálam van még így is a gold heal -
f3rdzs0
senior tag
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10322 üzenetére
én azt mondtam, hogy egyrészt egy genji ellen most is nehéz dolga van. mert ha nem altatod be vagy CD-n van a sleepdart, és nincs ott senki körülötted akkor eddig se hiszem hogy olyan sokan eltalálták a fegyverével hogy megvédjék magukat, a gránát meg önmagában nem volt elég eddig se.
ez a patch után se lesz kifejezetten másképp, csak ha bealtatod nem maradsz ott gránátot dobálni meg lődözni, hanem elmész szépen olyan helyre ahol a csapatod meg tud védeni.
mindenki azon kattog hogy ana használhatatlan a sebzés nerf után, holott eddig se az volt a célja, és pontosan az ő (és mercy) védelmére vannak ott az off-healerek. valószínűleg a heal nerf nem is fog átmenni livera, mert Blizz se feltétlen akar egy olyan healert aki saját magát sehogy nem tudja felhúzni
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10314 üzenetére
ezzel az a baj, hogy nem az ellen érvelsz amit mondtam, hanem a mellett hogy nem számít a véleményem emiatt
csak azért mert egy hőssel többet tolom mint a többivel, nem fogja instant azt jelenteni, hogy nem játszom a többivel sem, vagy ne ismerném őket, vagy neadjisten ne lehessen róluk véleményem.
ráadásul az előző szezonban aligha mentem volna mással mint ana+lucio a tank metában, ha supportot senki nem játszik. és azért platina felett megengedhetem magamnak hogy bízzak a DPS playerekben mert mechanikusan jobbak mint én.
szerintem jó vagyok Lucioval (bár a kontextusban a winratemre gondoltam, nem a skillemre). plusz ha nagyon erőltetjük a statokat, akkor összehasonlíthatsz DSPStanky-vel, és meglepő módon a legtöbb nálam magasabb (mégse mondanám hogy még csak a közelében lennék hozzá)
-
saen
veterán
válasz
Miért zavar téged ha valakinek magasabb a rangja? Egyébként megnéztem a statjaitokat, teljesen egyértelmű ki a jobb Lúcio. Legjobb mérőszám, hogy ki mennyi offensive assistot ad. Lúcio nem egy passzív healer, sőt nem is igazából healer, nem azért tartják. Ebből a hozzászólásból meg a statokból is az jön le, hogy nem igazán érted Lúcio lényegét.
-
oxox
addikt
válasz
mégis milyen statot nézel lucioval?
csakmert valami 12,8k volt az átlag healem lucioval (ami kb 1,5szerese egy itteni pajtásénak, aki most már diában van)...most 13k felett vagyok, de a válasza a kérdésemre, hogy ezt mégis, hogy érte el (ha ennyivel kevesebb a healje mint nekem) ?!
...a válasza az volt, hogy lucionál nem a heal a lényeg, hanem a speed...miután én nem vagyok még dia, és fele annyit játszottam vele elöző szezonban is mint Ő, kénytelen vagyok elfogadni, és egyetérteni az érveivel.) ...ill. max healem is jóval több volt mint neki (26k ha jól emlékszem)
hozzáteszem mostani szezonra már kevesebbet csúszkál a falokon, és többet heal-el minket, ezért jobban szeretjük
amúgy ott fentebb látod 10291-es hozzászólásban
grt neki itt is -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10281 üzenetére
fun fact, Ana az egyik legtöbbet játszott comp herom, de azért nice try
ha valahogy sikerül bealtatni, akkor kényelmes tempóban elvonulhatsz egy közeli healthpackhez és minden szép, míg a többiek megölik
azt meg csak félve merem megemlíteni ezek alapján, hogy nem véletlen vagyok jó Lucioval, és ha még soha nem is játszottam volna a többi hőssel, akkor is tudom hogy mit és hogy tudnak, különben sehogy nem tudnék ellenük menni
(#10282) Kanczy: hát nem igazán neked szólt a kommentem, hanem mindenkinek aki dmg miatt választja anát
alapvetően a nerffel egyetértek (a heal reduction-t leszámítva), csak nem hiszem hogy ettől kifejezetten sokat változna Ana státusza a metában, legfeljebb kevésbé lesz must pick -
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10266 üzenetére
miért ne csinálna mást? a nade nerf nem kéne neki, de ettől függetlenül még mindig ő a legjobb healer. és pontosan ezért kell mindig egy off healer aki figyeli a main healert. egy zen vagy lucio azért bőven életben tudja tartani flankerek ellen Ana-t, főleg ha a csapat is figyel
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #10256 üzenetére
Amikor megcsináltam a shader unlockot akkor azzal nyertem fps-t/teljesítményt. Viszont ahhoz csak a 16.11.5-ös drivert lehetett használni. Most pont azért állítottam vissza, mert az új romokkal teljesítménynövekedésen esett át az RX széria.
Most ezért van több fos-em, anno meg azért volt, mert unlockoltam a kártyát.Mindegy is... Nem vitatéma...
Tudom, hogy nem a bios módosítás volt a baja... Ha az lett volna akkor más játékokban is tapasztalok valami anomáliát, de egyáltalán nem jelentkezett máshol ilyen... Ráadásul az OW-ben is csak compban...
Értem én, hogy meg akarod magyarázni, hogy márpedig vga hiba, mert nem érted, Te sem, én sem és más sem, hogy mi van. A lényeg, hogy már mindegy.. Majd este még kipróbálom amit egyik topiktárs írt, meg többet qp-zek, hogy elöjön-e a hiba. -
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #10221 üzenetére
Igen csodálkozok...
Egyetlen játékban sem kaptam még kék halált, egyetlen VGA teszt sem hibázott..
Még az Overwatch-al sem volt soha ilyen gondom... Mint már írtam, csak Competitive-en jött elő... Nem tudom miért pont ott.
Szóval igen.. Csodálkozom rajta...
Igazából nem a kék halálon, mert az egyszer fordult elő... A játék kifagyásán, amikor a hang megy tovább és a kép teljesen kimerevedik és csak a reset segít.
De hisz többször raktam be képet, hogy eltűnik kb minden, csak egy alap háttér marad.. Többen igazolták, hogy igen, van ilyen, velük is előfordult.Tehát joggal feltételezem és gondolom, hogy semmi köze az unlockos VGA-nak az esetekhez...
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #10171 üzenetére
meg nem csak magával cseszik ki, hanem instant 5 embert szopat
MK VII - kapcsolj le mindent..... torrent, daemon tools, tüzfal.
engem is kidobott tegnap kétszer karakter választás alatt (gyakorlatilag odáig, hogy be kellett irnom az email cimem + jelszómat kezdő képernyőn), de hála az égnek mindkétszer visszaengedett játékba. -
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #10171 üzenetére
Az a helyzet, hogy semmi baja a gépnek...
QP-ban, AI ellen sosem fagy ki.
Doomozok órákon keresztül és semmi.
Csak most tisztel meg ezzel, hogy Compba lépek...
Legelső kék halál azonnal volt ahogy karaktert választottam. Második meg játék kezdés után 1 perccel.
Nem tudom mit csinálhatnék... Minden alapon van a gépen, nincs tuning.Szóval nem tudom tesztelni, hogy jó-e a gép, mert jó... Csak ott van valami gondja...
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10105 üzenetére
a legutóbbi patch után Roadhog nem feltétlen lett rosszabb, csak még jobban elvesztette az egyéniségét, mert a fegyverére koncentrálsz most már nem a hook-ra
a bastion meta meg mérhetetlenül unalmas. 2CP mapokon agyhalál. volt egy hanamura defense ahol semmi nem történt. én Anával beálltam a harang mellé, a bal kijáratnál mercy meg bastion, én meg a statikus Rein+Roadhog kombót healeltem. az egyetlen aki úgyahogy mozgott valamennyit az a phara volt mert váltogatta hogy hol lövi az ellent akit bastion már nem tudott elkapni
amúgy nem tudo mi van, de most már kb úgy érzem hogy csak Route 66 és Numbani váltogatja egymást. Dorado-t egyáltalán nem láttam még, Nepalt talán egyszer. de azért 2cp pontokat még mindig gyakran kapok, tehát pont a koth az ami alig jön nekem :/
szerk.: viszont most látom hogy kaptunk már liveon is bastion nerfet ami jó, bár 20% is nagyon sok ironcladnek
-
madexx
tag
válasz
Jinxb1rd #10104 üzenetére
Engem 2790 korul rakott be 2 lose-al kezdtunk, utana 5 win 3 draw vegyesen. Besorolo utan nyomtam 3at (solo, szerencsere jo tarsakat kaptam es kemeny meccsek voltak) , 3 win lett belole es kaptam erte kb 250SRt amivel a diamond meg is lett. Szoval a winstreak az megy a besorolo alatt is, illetve a draw-val nem bukjuk el ugyanis nekem/nekunk draw lett a 10. meccs. En hoztam amugy bastiont parszor, defensen jol mukodott, bar csapat is kellett hozza persze.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Jinxb1rd #10104 üzenetére
Egyébként egy kis személyes vélemény a hősökről így 10 meccs után:
Bastion majdnem mindig volt az enemynél, de fura, nem okozott annnyi fejfájást. Mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy szinte senki sem használta Recon módban, ahol igazán erős lett.
Haverom viszont hozta a gamet Bastionnal, azt se tudta, hogyan updatelték.
Roadhogot alig láttam enemynél, szerintem mindenki kb elásta ezt a karaktert, én viszont hoztam rengeteget. Nem éreztem mégse olyan szörnyűnek, lehet hogy inkább csak túl sokat Killing Floor 2-öztem.
A hook + shot sokkal nehezebb lett, az tény, de a lövéspontosság növelése eléggé kárpótolt, azzal osztottam. Messzebbről kiszedhetőek az egységek, szóval szerintem marad a main nálam Roadhog bácsi.Bastionnal én személy szerint nem próbáltam játszani.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
Jinxb1rd #10093 üzenetére
masteroverwatch csak azokat az accountokat tudja akik ráfrissítenek náluk. értelem szerűen a magasabb szintűek fogják ezt nézni. elméletileg még futtatnak emellett algoritmusokat ,és a 25% csak megközelítés volt amúgy is, nem a saját adatbázisuk tartalma. ez viszont azért jó, hogy így el van osztva a játékos bázis hogy az átlag valahol Platinum alatt van, így van értelme a rangoknak
-
bazs0811
tag
válasz
Jinxb1rd #10073 üzenetére
Nem kell viszonoznod, mert akkor ugyanazt teszed mint a lány (vagy a barárja, nem tudom kiröl van szó, de nem is fontos). Mérges lehetsz, de ne ítélkezz, majd az élet megoldja. Néha rövidebben húz az ember, ez már csak ilyen....szerintem a békát/bikát/bokát/bakát nyeld le, ha álomvilágban is él, nem biztos hogy olyan boldog világ az. Helyette, foglalkozz magaddal, le kell vonni a megfelelö következtetést, tanulni belöle és jusson eszedbe, hogy ami történt az Univerzum szempontjából pedig teljesen mindegy.
-
MK VII
veterán
válasz
Jinxb1rd #10041 üzenetére
Nehezen ismerik el a hibájukat és suttyomba javítják...
Amúgy egy rakat szar lett most az egész...
Echenwald, defend. Pickelem Bastion-t, előre megyek a kijáratukhoz. Lemegyek turetbe, jönnek, elsötétül a kép, csak a célkeresztemet látom, leszednek azonnal...
Ezt a foshalmaz bugtengert... -
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Jinxb1rd #9805 üzenetére
D.va nem 11 éves, és nem is afro, sz'al 2 okkal kevesebb amiért az SJW sírás elindulna.
De ettől függetlenül én se tartom valószínűnek, hogy direktben ő rohangálna a frontvonalban... Kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle.
Olvastam olyan tippeket is, hogy olyan lesz mint HoTS-ban Abathur, szóval alapból csak kisebb robotokat küld, és az ultija lesz az hogy küld egy nagyot, vagy hasonló.
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #9744 üzenetére
Az is egy apró, de már jópár patch óta bentlévő bug, hogy ha másnak köszönsz/mondasz valamit (rajta van a célkereszted a cselekedetkor, és a chatben hozzáteszi a to [játékosnév] részt) akkor azt a karakter nem mondja ki. Elég feltűnő mert rengetegen spammelik ezeket a sorokat a harcba való visszagyalogoláskor. PTR-on is bent vopt tegnap.
-
bazs0811
tag
válasz
Jinxb1rd #9744 üzenetére
Elsötétült a képernyö, vártam hogy jön a fömenü, de pár másodperc múlva potg bejatszas, szétesett minden és igen, mintha egy tereptárgyban lenne a kamera, de a képernyö 2/3-a fekete volt a maradém villogott. Nem történt ilyen korábban, utána sem. Mondjuk most jött uj NV driver...bár sztem nem ott van a gond. Egyébként amilyen játékosokkal összefutok, bár ne lenne kép egyáltalán...
-
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9552 üzenetére
ezen nincs mit elemezni, a képernyő x százalékát a föld teszi, ennek nincs értelme, nekem bántja a szemem, és pharát lehet pont ez miatt nem szúrod ki, vagy ha valaki fent all, miközben szomorúan sétálsz be alá....és komolyan az a 4pixelnyi zöld potty zavar, vagy a hook a jobb kezében roadnak? vagy mi van a képben? és itt is van fejes...critical vagy mi, ezzel meg meg is döl az elmélet, jó roadal szemmel láthatóan nem is érdekel hova lősz.
arra sem kiváncsi senki, hogy 1000 játékot letoltál compban. nem tünt még fel?, csak arra regáltam.
(#9557) Pocok256 - igaz, mea culpa...de minek szólsz?, nem vette észre senki más
korrekció: az MMR-ed, pontod, ligán belüli akármid menjen fentebb átlagosan. Az emberek hamarabb félreraknák, ha nem éreznének fejlődést, és erre itt az SR a "legjobb" mutate
(#9554) saen 3 leg szintén (road, mei piros, rein) epic: bastion, sym, tracer,
ma este (bár valószinüleg csak későn érek haza) holnap délelőtt leszel? -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9548 üzenetére
a kritikát nem csak megfogalmazni kell, hanem elfogadni is.
jahh értem ami sért az off...a videodat, és a játékodat minősitettem, vagy mindenkinek ujjongani kéne, hogy milyen f.szán nézed a földet játék közben, mindegy milyen karakter, és ha valaki belép a képbe húzod fel a kurzort? -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9543 üzenetére
lol vagy.
néztem a videodból megint egy kicsit (stikában melóhelyen
, hang nélkül ), kiseggelted azt a 3000-et, tisztán látszik rajta, a videoban semmi extra nincs, a földnézésed engem kifejezetten zavar, szerintem ez basic hiba, hook-olni jobban hook-olsz mint én, de nem is road a main-em, lehet ügyesebb is vagy nálam, de én inkább leáplom az asszonyt alkalmasint, minthogy junkrattal álmodjak....amúgy füles nélkül játszol jól látom (telefonon kicsit nehéz), ha igen akkor ez is basic hiba. cod4-ben mikor megvettem az első steelseries fülesem egy szintel magasabbra került a szintem.
egyszerüen sokat játszol, és mint minden blizz játékban itt is arra törekszik a rendszer, hogy 55% körüli winrate-en tartson, hogy ne menjen el a kedve senkinek a játéktól, van-volt, még egy kis mázlifaktorod, és ennyi.
1000 játéktól nem leszel fatality, csak tapasztalt....nekem 10.000 játékom van starcraftban. Volt, hogy minden teambenplayben master voltam az adott szezonban, random csapattársakkal, mégsem szóltam le a gold ligás játékosokat, mert tudom, hogy milyen szopás van/volt ott, és nem nő az e-péniszem attól, hogy nagy az arcom...de nem vagyunk egyformák.
Mindenesetre a tegnap esti csapatból nem lógtál volna ki semmilyen irányban, nem vagy jobb a nagytöbbségnél sajnálom, ha ez elkeserit, de mondogasd mekkora ász vagy, és élj hazugságban.
a korod sem kirivó, majd pertut köpünk egyszer és eldöntöm tegezhetsz-e -
brumi1024
veterán
-
madexx
tag
válasz
Jinxb1rd #9465 üzenetére
Ebben benne lennek en is. 6-8 emberes csapat, osszeszokni es ugy jatszani. 2 nap alatt sikeresen lebuktam 2950rol 2661-re az SRemet. Persze benne voltam en is, nem hoztam a top formam. Ana-val egesz jol vagyok, viszont mikor megunom jatszok zarya-t, winstont, soldiert, junkratet, zen-t. Veluk is jo vagyok, viszont akkor kb 0 heal amit kapok. Szivesen jatszom Ana-t nincs ezzel gond, de 2 napig ugyanaz a hero kicsit sok.
Jelenleg vagyunk 3an 4en, kezdunk osszeszokni, igaz az atlag nincs meg a diamond (olyan 2600ra tennem), viszont tudas alapjan siman meglenne. Sajnos sikerul mindig kifogni a retardokat. Viszont ha osszeallnank egy csapatba, akkor ezt el tudnank kerulni. Btagem alairasomban. Altalaban hetkoznap keso delutan/este jatszom, hetvegen pedig mikor-hogy.
Viszont annyit szeretnek, hogy lesz ilyen csapat, probaljuk a rage-et mellozni. Ki kell tanulni a hosoket, a countereket. Szerintem minden fonek meg kell tanulni legalabb 8 hossel jol jatszani: 2 atk 2 def 2 tank 2 supp. Ezt pedig jo lenne ugy elosztani, hogy lehetoleg az osszes host lefedjuk ami a jatekban van. -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9455 üzenetére
"Zaryaval nem lehet meccset nyerni", - azért ezzel vitatkoznék
legnagyobb combok mind Zaryaval születnek (amik el is dönthetnek egy egész meccset 3sec alatt)..roadhog az ultijával azért ilyet ritkán tesz,+ ha van még egy tank a csapatban, akkor könnyebben életben marad egy Lucio mellett mint pl Rein, de gravityvel simán fogható az a néhány sec ami kell, hogy ne érjen oda az egész ellenfél csapat a pontra...de igen most roadhog jobb választás talán (bár Zarya jelentősebb kisebb célpont). Nekem mindkettő bejön -
saen
veterán
válasz
Jinxb1rd #9455 üzenetére
Bizonyos szempontból igazad van, de most mindenki roadhog hátán akar felfelé menni. Meccsek felén valaki mindig instalockolja, én nem fogok érte küzdeni. Játszottam anno sokat, nem az én világom.
Pharahnak adok esélyt, néha már csinálok vele ügyes dolgokat, csak nem vagyok elég konzisztens. -
oxox
addikt
válasz
Jinxb1rd #9436 üzenetére
Tegnap egyik kolléga majdnem felkerült mellettünk diamondba (2880 körül kezdtünk játszani együtt), én most 2300-2400 körül vagyok (top 2600körül volt)... a másik pajtás 2200körüli van/volt (ő még nem járta meg platinát), hát semmivel sem voltunk gyengébbek a többieknél (ellenfél csapatában többször volt gyémántot megjárt, volt, hogy több is)...ill. volt, hogy mi kellettünk (lettem is potg)
Meglátásom szerint, és a topicban is anno igy kezdtem (s ez csak erősödött bennem azóta) ugyanaz van itt mint starcraft teamplayben. Lehetsz akármekkora splier egyedül kevés vagy, hogy megforditsd egy meccset, ha tele vagy bénákkal...és 2000-2600 között bizony vannak sokan. Mint irtam anno starcraftban is nehezebb aranyból felverekedned magad platinában béna társakkal, mint platinából-gyémántba, vagy gyémántból-masterbe (ugye aki már ott van, annak nem kell elmondani, hogy pharát nem sym-el kell counterelni)
Lehet nagyon jó játékos vagy, nem láttalak játszani, de simán lehet, hogy Te is lifteznél, ha anno besorolásnál idiótákat kapsz, és aranyba dob a rendszer...az is lehet, hogy ha elkaptál volna egy jó fonalat, akkor pikk-pakk felkerülsz, mert éppen az ellenfél csapatába dobja az überhüJéket, vagy mert képes vagy rá, hogy egyedül megforditsd (szerintem egy ember kevés)
Nem mondom, hogy gyémánt szintet hozom (mert nem jártam még ott), de amit tudok, hogy néhány ezer óra cod/bf játék után publicon simán bent voltam a top-ban (ha nem voltam az első kettőben,akkor ott valami grimbusz volt), itt meg vonatozok fel-le, és néha elküldöm az fél csapatot a picsába, mert olyan bénák, hogy fáj nézni (persze cod TDM volt leginkább), és ha egy normális support van a csapatban, egyből megváltozik a játék képe.
másik szintén tegnapi játék, még a gyémánt közeli emberke nélkül...phajtás lucioval jot 2/2/2-es felállásban, tehát 2200 körüli szinten. én junk, két tank zarya/roadhog...szólt nekik játék közepe felé, hogy kéne nagyon rein, mert nem fogjuk payloadot elfoglalni...szerinted váltottak? én is hullottam mint a légy, mert ugye mindenki hullott...30sec-el a vége előtt felszivtam magam, lehoztam reint (nagyon rég játszottam vele, és minden-mindegy alapon), overtime-ra értem oda, 3-at lezutam, elfoglaltuk a payload-ot, majd be is toltuk...13-as streak, potg (volt még egy 4-es dara is arra).
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz
Jinxb1rd #9425 üzenetére
Navaze, eddig azt hittem én jól tolom Roadhoggal, erre jössz itt és elrontod a kedvem.
-
Joezyka
senior tag
-
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz
Jinxb1rd #9358 üzenetére
Hát ha egyedül akarsz besolo-zni a Bastion után, akkor meg is érdemled. Hack, felkel a bastion aztán kapják a push-t. Ha már sokan támogatják a Bastion-t, te sem várhatod el, hogy egyedül megold.
Ez csapatmunkát igényel, tehát ha ekkora buffot kap, akkor jön a Bastion meta (masters alatt mindenképpen).
-
torik
senior tag
válasz
Jinxb1rd #9358 üzenetére
Persze, csak most goldról van szó, itt van hogy leteszi magát a sarokba vagy bárhová és szevasz. Azt hol írták egyébként hogy payload-on dekkoló bastionról van szó? Egyébként meg minden helyzetfüggő, de ez magától értetődik. Nem kell mindenbe kötelező jelleggel belekötni
-
brumi1024
veterán
válasz
Jinxb1rd #9155 üzenetére
Milyen ütem az az olyan ütem? Szerintem ég és föld a különbség. De itt van élesben is. Nagyjából 4x ekkora konstans frekvenciával nyomtam a gombot, és eddig úgy is lehetett ezt használni.
Más: viszont az emote, voice line, paint wheelek nagyon jók.
Roadhog is jó lett, sokkal jobb, mint a PTR-on volt első körben, mert (talán a közösségi kérések alapján) leimplementálták, hogy a hook csökkenti az elkapott target impulzusát.
-
Hujikolp
őstag
válasz
Jinxb1rd #9103 üzenetére
http://overwatch.wikia.com/wiki/Widowmaker
"It is believed that in her former life, Widowmaker was married to Gérard Lacroix, an Overwatch agent spearheading operations against the Talon terrorist organization. After several unsuccessful attempts to eliminate Gérard, Talon decided to change its focus to his wife, Amélie. Talon operatives kidnapped her and subjected her to an intense program of neural reconditioning. They broke her will, suppressed her personality, and reprogrammed her as a sleeper agent. She was eventually found by Overwatch agents, apparently none the worse for wear, and returned to her normal life.Two weeks later she killed Gérard in his sleep.
Her mission complete, Amélie returned to Talon, and they completed the process of turning her into a living weapon. She was given extensive training in the covert arts, and then her physiology was altered, drastically slowing her heart, which turned her skin cold and blue and numbed her ability to experience human emotion."
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest