- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
Redcaster #1988 üzenetére
hétfőn mintha jelentenének be valami új hőst, nem? meg már egy ideje dolgoznak rajta, még egy videóban is benne volt, a karakterválasztó résznél pont ő volt kiválasztva, gondolom, hogy nem lehet túl bonyolult leprogramozni egy új hőst szőröstől-bőröstől
pláne úgy, hogy gyakorlatilag már készen volt, úgy látszott legalábbis a képen
-
MaYDaN
tag
válasz
Redcaster #1613 üzenetére
Üdv!
Amennyiben lehetséges, szeretnék jómagam is felkerülni a listára az elérhetőségeim az aláírásomban. Ezt a játékot csapatban érdemes tolni az biztos.
A beta kipróbálása után teljes mértékben meggyőztem magam arról, hogy ez nekem kell. Tény, hogy semmi eget rengető dolog nincs benne, de nagyon játszatja magát a játék. S ennyi nekem egyelőre elég.
A poén, hogy olyan hősök jönnek be egyelőre akikről előzetesen (több videó és stream nézése után) azt gondoltam, hogy nem igazán fogok velük játszani és mégis a kipróbálás alatt nagyon tetszettek pl.(Zenyatta, Lucio, Mei, Genji)
Kíváncsi vagyok mi fog kisülni majd belőle, de nagyon bizakodó vagyok. -
torik
senior tag
válasz
Redcaster #1606 üzenetére
Én ilyennel nem találkoztam, hiába volt hogy egyedül foglaltam control point-ot míg mindenki más deathmatch-ezni ment, vagy egyedül toltam át hasonló helyzetben a cart-ot két ponton is, ha volt Bastion a csapatban akkor az volt a PotG.
Nem egyszer volt olyan is hogy törpét leverték, épp úton volt vissza a turretjéhez, ami pont leszedett jópár ellenfelet. PotG: Torbjörn megy, nem történik semmi csak a turret szedi le az embereket látókörön kívül amit ír ki a képernyőn.
Szóval lehet hogy nem "feltétlenül" ez, de azért túlnyomórészt igen
-
-
DaveNo1
veterán
válasz
Redcaster #587 üzenetére
Jelenlegi formájában nemhogy 40, de még 20 dollárt/eurót sem adnék érte.
Oké, hogy fun és szórakoztató, de leginkább egy FPS-be öntött MOBA-ra hasonlít, azok meg ugye ingyenesek és gyakran jönnek bele szintén ingyenes tartalmak. Csak akkor éri meg majd, ha kap valami jó kompetitív rendszert + rendszeresen hoznak ki hozzá új tartalmakat, gondolok itt pályákra, új hősökre stb. Amúgy szerintem gyorsan unalomba fulladhat.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Redcaster #513 üzenetére
Nekem 30 fps nem volt eleg, amit az Ultra settings + High render adott. Ugy ereztem, mintha az eger latency megnott volna. 60-on vaj sima volt (Ultra + normal render).
De kozepes grafikan is ugyanugy teljesen elvezheto, nem von le az ertekebol. A full low...na az az ami elvezhetetlen -
JSaN
addikt
válasz
Redcaster #320 üzenetére
Szerintem ne webrol vedd meg, hanem magabol a bnet2.0 kilensbol a shop reszlegen. Ott nincsenek ilyenek kivalasztod hogy normal vagy origin es kesz, nekem bank adatok is bent vannak mentve, de egyelore nem nyomok a buy gombra, amig valami info nem lesz arrol hogy kapunk betat es mikor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest