- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Akciófigyelő: Laptop jár a Razr 60 Ultra mellé
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arnold2
őstag
Nem tudom, lehet, hogy én vagyok a kivétel, de számomra egyelőre teljesen élvezetes a dolog, bejön ez a játékmód is => Összeálltunk tegnap hokkendáré CS-s arcok (pl. Gabesson, koloRRR, Res1st, akik egyelőre egészen aranyosan fogalmatlanok az OW-t illetően ők is, lőni viszont tudnak)
És igazából ennyi a trükk
Ezért ment nektek sokkal jobban a szekér, mint sokunknak itt, akiknek nem adatott meg ez a "hokkendáré" csapat.
A tegnapi 10 meccsemből pont ezért, igazából 2,5 felet élveztem (Fortuna megkegyelmezett és jó csapatot kaptam) a többi meg eltelt..
(#4057) Bazsi1987
játéknak az a célja hogy szórakoztasson szerintem...
Hűű mennyi emberrel találkoztam már, aki nem így látja. Tök mindegy miről van szó a NYERÉS és csakis a NYERÉS ami szóba jöhet semmi más. Nekem is az a véleményem mint neked, hogy érezzük jól magunkat, de sokan vannak akinek ez nem elég, vagy máshogy szocializálódtak. Amíg nem találkoztam 4-5 ilyen emberrel magam sem hittem el, hogy ilyen van. A távoli baráti körben is van egy ilyen srác, aki konkrétan ezt mondta: "Csak azzal a játékkal játszom amiben nyerek" És igazából egy Wii-s Ravning Rabidds játékra akartuk rábírni, ahol aztán a "nyerésnek" bazi nagy jelentősége van..(#4056) prokxy
...már nem is szól hozzám az Asszony sem, szóval cél a 100 és akkor már meg is mutatja az egyik cicijét!
hülye...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest