Új hozzászólás Aktív témák

• k-adi

nagyúr

válasz #75791360 #13140 üzenetére

Amúgy igen, mindig azt mondja mindenki, hogy légy carry egy jó dps-sel és menj feljebb rankeden, csak én világéletemben utáltam annak lenni, supp vagy tank a szerepem, amivel persze rá vagyok utalva a többiekre, akiket a legritkább esetben érdekli, hogy védeniük kéne engem vagy használni a pajzsom, stb...

Na igen, ezzel én is sokszor találkozom és én is csak ezt tudom javasolni.
    Ugyan én béna vagyok és csak gold szintet értem el mostani seasonben is (bár nyáron szinte nem is játszottam egy meccset se OWban), de azokon a meccseken, ahol nem én vagyok az egyik erős dps, azokon általában vesztünk is. Hiába gyógyítom fel a csapatot az egekbe, egyszerűen egyesével mennek előre meghalni, így supportnak nem sok értelme van alacsony szinten szerintem se. Pedig már láttam jó csapatmunkát is goldon, de ott még ritka. Viszont feljebb kerülni solo-ként - ahol már több kommunikáció lenne - nehéz, főleg mikor valaki támadóként Törb-öt hoz (100ból 1x válik be) meg ilyen trollkodások mennek 0-24.

(viszont amin meglepődtem, hogy Junkrattal sokkal jobban megy, mióta 2 aknája van ;) )

Új hozzászólás Aktív témák