Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
norrberth
üzenetére
Modern, na igen, egy jól felszerelet B vekiből ültem át, így is hatalmas az ugrás.
Ui.:
A hétvégén megtett közel 500 kilométer alatt sikerült sok funkciót kiismerni.
-A start-stop is ideálisnak látta ma a körülményeket és leállította a motort, az a része is működik szépen
-A flexride futómű is meglepően érezhetően dolgozik sport-normál-tour üzemmódok között.
-Budapestre visszaérve és araszolva a dugóban is végül maradt a kereken 6 literes fogyasztás, még lehet rajta javítani.
-Az állófűtés tanulmányozása sem volt hiábavaló, reggel már egész gyorsan sikerült beállítani a távirányítóján keresztül. Azt mondjuk nem lehet mondani rá, hogy észrevétlenül teszi a dolgát, mert a kis kazánja elég hangos és a kipufogó szaga is megvan, de hasznos és működik
-A behajtható vonóhorgot is ki kellett ismerni, hogy milyen módon kell úgy behajtani, hogy utána ne sípoljon folyamatosan, de ez is megvan.
-Tegnap este álló helyzetben nézegettem a lámpákat is, a bi-xenon is jó találmány, és nagyon látszik is, hogy refire állítva hogy mozognak a lencsék. Indexelve vagy kanyarodva kapcsol a fényszóróba külön izzót használó kanyarfény, mivel normál 55W izzója van, így a fényerje is kellően nagy. Majd egy esti autópályázás során az intelligens és automata fényszóró állítást is letesztelem.
-M3-ason a külső sávba beálltam, távolságtartó tempomattal 130-ra, azaz amíg a külsőben voltam felvette az előttem haladó sebességét, majd a belsőben egyből gyorsított, utána vissza a külsőbe és ismét tartotta az előttem haladó sebességét a megadott távolságban, egész pihentető így a vasárnap délutáni autópályázás is.
-A menetdinamika is bőven megfelelő, bár több mint 1,5 tonna szárazon, de a 140 lovas TD mégis könnyedén mozgatja, lehet előzni is bátran, a fordulatszámot szereti 1700 alatt tartani, erre figyelmeztet is mindig, de arra is amikor vissza kell váltani. Sport módban a gázra is sokkal gyorsabban ugrik.
-Az ülések nagyon kényelmesek, minden autóba ilyet kellene tenni, a sofőrnél a magasságon kívül még az ülőlap szöge is állítható, tényleg telejsen személyreszabható.Családi fotózás volt

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest