Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz norrberth #90378 üzenetére

Modern, na igen, egy jól felszerelet B vekiből ültem át, így is hatalmas az ugrás.

Ui.:

A hétvégén megtett közel 500 kilométer alatt sikerült sok funkciót kiismerni.
    -A start-stop is ideálisnak látta ma a körülményeket és leállította a motort, az a része is működik szépen :)
    -A flexride futómű is meglepően érezhetően dolgozik sport-normál-tour üzemmódok között.
    -Budapestre visszaérve és araszolva a dugóban is végül maradt a kereken 6 literes fogyasztás, még lehet rajta javítani.
    -Az állófűtés tanulmányozása sem volt hiábavaló, reggel már egész gyorsan sikerült beállítani a távirányítóján keresztül. Azt mondjuk nem lehet mondani rá, hogy észrevétlenül teszi a dolgát, mert a kis kazánja elég hangos és a kipufogó szaga is megvan, de hasznos és működik :)
    -A behajtható vonóhorgot is ki kellett ismerni, hogy milyen módon kell úgy behajtani, hogy utána ne sípoljon folyamatosan, de ez is megvan.
    -Tegnap este álló helyzetben nézegettem a lámpákat is, a bi-xenon is jó találmány, és nagyon látszik is, hogy refire állítva hogy mozognak a lencsék. Indexelve vagy kanyarodva kapcsol a fényszóróba külön izzót használó kanyarfény, mivel normál 55W izzója van, így a fényerje is kellően nagy. Majd egy esti autópályázás során az intelligens és automata fényszóró állítást is letesztelem.
    -M3-ason a külső sávba beálltam, távolságtartó tempomattal 130-ra, azaz amíg a külsőben voltam felvette az előttem haladó sebességét, majd a belsőben egyből gyorsított, utána vissza a külsőbe és ismét tartotta az előttem haladó sebességét a megadott távolságban, egész pihentető így a vasárnap délutáni autópályázás is.
    -A menetdinamika is bőven megfelelő, bár több mint 1,5 tonna szárazon, de a 140 lovas TD mégis könnyedén mozgatja, lehet előzni is bátran, a fordulatszámot szereti 1700 alatt tartani, erre figyelmeztet is mindig, de arra is amikor vissza kell váltani. Sport módban a gázra is sokkal gyorsabban ugrik.
    -Az ülések nagyon kényelmesek, minden autóba ilyet kellene tenni, a sofőrnél a magasságon kívül még az ülőlap szöge is állítható, tényleg telejsen személyreszabható.

Családi fotózás volt :)

Új hozzászólás Aktív témák