- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Declare
üzenetére
Hogy tiszta legyen, a mostani kocsink dízel és 150ezer km-rel vettük 3évesen. Előtte céges autóként szolgált rokonnál (szóval tisztázott előélet, sok km autópálya).
"Akik beleastak magukat ebbe a temaba, esetleg autokkal foglalkoznak, szerintem senki nem mondja, hogy szürd a km t"
Én nem mondtam, hogy szűrni kell, de attól még egy fontos tájékoztató adat szerintem (fontosabb mint a szín
)Értem, hogy számít, hogy milyen állapotban van és mennyit volt szervizelve. Viszont ha lenne 2 ugyanolyan autó, amit ugyanolyan jól szervizeltek végig, de az egyikben 30ezer, a másikban 130ezer km van én a 30-at választanám. Mert a többet futott kocsinál minden alkatrész jobban kopik, a nem kopó alkatrészek is.
"Jo esellyel az emlitett sok km es "munka auto volt" "
Szerintem azért van olyan céges autó, ahol a "tökmindegycsakmenjen" filozófia él.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- iKEA Trotten állítható magasságú asztal 120x70
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- Bosch GLM 50-27 C Lézeres távolságméró Eladó
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Autós kamera eladó
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 1TB használt, szép állapot 90% akku - 136 ciklus
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)