- Google Pixel topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArthurShelby
addikt
válasz
Tikakukac
üzenetére
"Falun nőttem fel, aztán megyeszékhely, most Pest. Csak földrajz a diffi, minden más ugyanaz."
Pont egy kisebb településen van pozitív élményem a rendőrségről Bp-iként (most nem jut eszembe a neve, a papírt meg lusta vagyok előtúrni), eddig valamilyen okból 2szer kerültem kapcsolatba velük."Igaz, mögöttem még nincs 50-60 év"
Mögöttem sincs annyi."20 éve még esély lett volna rá, mostanra ez köddé foszlott"
Kb ebből már a politikai beállítottságra is lehet következtetni. Gondolom külföldre szeretnél menni (ott kolbászból van a kerítés), itthon minden rossz, és nem is lesz jobb. Ez a búvalbszott hangulat, meg hogy miden rossz és úgyis marad nem visz előre. (persze beszélni nekem könnyű, csinálni már mindent nehezebb)"Január 1-jétől minden tulajdonos- és üzembentartó-váltásnál, illetve a műszaki vizsgák után is rögzítik a járművek kilométeróra-állását Magyarországon". Vagyis itthoni autót már nem lehet tekerni, csak külföldit.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Pro 14 2024 M4, 32 GB RAM, 1 TB SSD 27% Áfás
- Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512 /// Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest