Hirdetés
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Yettel topik
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére

jofele amugy ez az uj insignia....valahogy pont azt hozza szerintem most az opel, amit kell is nekik, ezzel a K astra, Insignia vonallal. Vegre technikailag utolertek a konkurenciat, par dolog korlatozottabb, mint a vw nel mondjuk, de van par dolog, ami jobb (pl üles) es egy picit arban alattuk is vannak. Szerintem elegedettek lehetnek.
Ez a GSi Insignia is jo lehet. 2.0 literes, abszolut atlagos motor, 256 loval es öszkerek hajtassal, minden atlag helyzetben böve eleg. Klassz. Csak valahogy ennek kellene ujonan 6 millioba kerülni, a 2 literes dizelnek 4 be, az astranak meg 2,5 be es akkor minden rendben is lenne
...(#75884) gyulavezir egy jol csengö motortol sem lesz szamomra kivanatos, egy ilyen designal megaldott, automata valtos, kopogomüanyagos suzuki
kepekböl itelkezem, ami tudom nem szerencses, de a jogot fenntartom magamnak, hogy elböl elutasitsam es a legkisebb vagyat se ebressze fel bennem
. ettöl meg masnak tetszhet persze 
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4207
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

kepekböl itelkezem, ami tudom nem szerencses, de a jogot fenntartom magamnak, hogy elböl elutasitsam es a legkisebb vagyat se ebressze fel bennem