Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz amargo #73660 üzenetére

Csak azért írtam az újat, hogy akár az is beleférne, de nem látom értelmét :)
    Az autó inkább annyit ér amennyit adnak érte, viszont nekem nincs tervben az eladása, így az értéke sem annyira lényeges, ellenben használatban van, most lágyan ringatózik, szépen megy, szép belül is és hamarosan kívül is az lesz, ezt észreveszem a napi használatban is :)
    Annak sem láttam értelmét amibe több ismerősöm is belefutott mostanában: lecserélte az autóját egy 5-10 évvel fiatalabbra ami 3-4x annyiba került mint a korábbi, jellemzően 1,5-2M körül, majd ráköltöttek az autóra 500-700e között, hogy minden rendben legyen, ugyanakkor még messze nem felextrázott autók. Ezekre a költségekre rájön az átírás is, a ráfordított idő amit a keresgéléssel tölt, én ebbe sem akartam belefutni + füstölő, olajat és vizet eresztő motorral nem is ért sokat az autóm, ilyenkor hiába az extra, hogyha van beépített "ködgép" (azaz füstöl). Így eladni is csak ár alatt lehetett volna. Ugyanakkor a kasznis munkát már szinte fedezik az alkatrész eladások, komplett jó állapotú plüss belső, teljes irmscher sportfutómű, első lökhárító fényszórómosóval, 2 éves ködlámpával, tolatóradarral, hátsó lökös ledes rendszámvilágítással és tolatóradarral, csomagtérajtó irmscher pótféklámpás szárnnyal, hátsó lámpapár, stb. Ha nem is teljesen, de a nagyrészét a festésnek és kasznis munkának visszahozza, jah, még egy komplett hengerfej is van ami nem sérült, nem csattognak a hidrotőkék sem ellenben a szelepszárszimering cserés benne egyértelműen, és még el is felejtettem az elektromos fűthető tükröket :) A legjobb az lenne, hogyha egy Z146 színkódú B vectrásnak megtetszenének az alkatrészek, mert ezekkel tudna javítani az autója külső megjelenésén aránylag olcsón és sokat :)

Új hozzászólás Aktív témák