Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Na ne csináld már.
Oké, elhiszem, hogy valakinek nem tetszik, de ez számomra eléggé bullshit kategória. Nyilván nem jó cikk az, amiben nem fikázzuk egy kicsit azt, amiről írunk, de ezek elég gyenge pontok. Az első idézet semmi konkrétumot nem tartalmaz, a második meg... Nekem volt mindhárom francia márkám, egyikben sem vettem észre, hogy számottevően más minőségű lett volna a műanyag, mint egy Opelben. A kopogós műanyag, az kopogós műanyag, függetlenül a márkától.
Túl van ez a dolog hype-olva, úgy érzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Xbox Series X|S
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Oké, elhiszem, hogy valakinek nem tetszik, de ez számomra eléggé bullshit kategória. Nyilván nem jó cikk az, amiben nem fikázzuk egy kicsit azt, amiről írunk, de ezek elég gyenge pontok. Az első idézet semmi konkrétumot nem tartalmaz, a második meg... Nekem volt mindhárom francia márkám, egyikben sem vettem észre, hogy számottevően más minőségű lett volna a műanyag, mint egy Opelben. A kopogós műanyag, az kopogós műanyag, függetlenül a márkától.