-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astrasattila
tag
Szervusztok!
Kicsi Opelomban hangszórócserén gondolkodom. Ebben kérném a segítséget, információt tőletek. Adott egy Alpine CDE - 178BT. Ehhez szeretnék hangszórókat venni. Ajtó, kalaptartó és a csipogó helyekre. A lehetőségét megtartanám egy későbbi erősítő beszerzésének, így tudásban olyan hangszórót keresek, ami elviseli a többletterhelést. Én elsősorban az Alpine hangszóróit részesíteném előnyben, de nyitott vagyok bármire. Főként 2 előadót hallgatok. Péter Szabó Szilva és Tiesto.Tudom, kicsit meredek teljesíteni egy ennyire más hangzást.
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.
Köszönöm!
Attila
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Marathon (2025)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Jogász topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Xbox Series X|S
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- 2 kazános Jura Z5 V2 automata kávéfőző beépített profi cappuccino fejjel
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó Lelit Bianca V2 kávégép
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Használt Apple iPhone 11 64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.SKILL Trident Z 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az autó típusa pedig Astra F. Tervben van az autó bitumenlapozása is. Keretösszeget én nem adnék meg konkrétan. Inkább a fejegység tudásához mérten várok ajánlásokat.