Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz
Petyyyyy #63996 üzenetére
Markaszerviz = valamelyik markahoz tartozo szerviz (opel/vw/bmw...)
Szakszerviz = szakemberek, celszarszamokkal, szaktudassal
maszek szerviz =Józsi bá` otthon a villaskulccsal megszereli a haver verdajat haveri alapon
(szerintem a szakszervizre gondolsz)
Mi par hetesen vittük vissza az autot, mert valami zörgött a motorterben (kifelejtettek a gyarban valami klima csöveket összefogot es azok zizegtek). Aztan kis idö utan vegeztek, kinyilik a szerviz ajtaja, üveghangon kiugrat a srac...(
)...majd kulcs visszaad....jah es az elsö ajto vigighuzva az mi??? valasz ez mar ilyen volt....na asszem ilyen arckifejezest apumon en azota se lattam....elmagyarazta, hogy akkor most együtt megyünk es megkeressük a fönöket, nem veszi at igy az autot....."jojojo, akkor gyorsan kipoliruzzuk" ....
meg volt vw nel szervizben dolgozo ismerös is....ö azet meselte, hogy is nez ki a "fizetes kiegeszites" a mühelybe...de van storym bmw szervizröl is elsö kezböl csaladban, ott csak egy 700 ezerrel akartak atvagni öket
meg a net is tele van ilyen es ehhez hasonlo dolgokkal....nekem ennyi igy eleg is.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000 (ELKELT)
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest