- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
válasz Petyyyyy #63996 üzenetére
Markaszerviz = valamelyik markahoz tartozo szerviz (opel/vw/bmw...)
Szakszerviz = szakemberek, celszarszamokkal, szaktudassal
maszek szerviz = Józsi bá` otthon a villaskulccsal megszereli a haver verdajat haveri alapon (szerintem a szakszervizre gondolsz)Mi par hetesen vittük vissza az autot, mert valami zörgött a motorterben (kifelejtettek a gyarban valami klima csöveket összefogot es azok zizegtek). Aztan kis idö utan vegeztek, kinyilik a szerviz ajtaja, üveghangon kiugrat a srac...( )...majd kulcs visszaad....jah es az elsö ajto vigighuzva az mi??? valasz ez mar ilyen volt....na asszem ilyen arckifejezest apumon en azota se lattam....elmagyarazta, hogy akkor most együtt megyünk es megkeressük a fönöket, nem veszi at igy az autot....."jojojo, akkor gyorsan kipoliruzzuk" ....
meg volt vw nel szervizben dolgozo ismerös is....ö azet meselte, hogy is nez ki a "fizetes kiegeszites" a mühelybe...de van storym bmw szervizröl is elsö kezböl csaladban, ott csak egy 700 ezerrel akartak atvagni öket meg a net is tele van ilyen es ehhez hasonlo dolgokkal....nekem ennyi igy eleg is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- új Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Új Robotporszívó és padlótisztító