- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
Ez egyértelmű, Magyarországon sokkal több, és sokkal drágább autók vannak forgalomban, mint amit a gazdaság, illetve az emberek anyagi helyzete megengedhetne magának. Egy ismerősöm is osztrákban dolgozik 2 éve, de most veszi a 3. autóját. Saab 95 ~1,5millió ---> Mazda 6 MK1 2007 2L Dinyó ~2millió ---> Mazda 6 MK2 2012 2L Benya ~4millió. Ez utóbbit már hitelre. Háza meg még nincs. Értem én, hogy minden héten hazajön, és nem árt egy komfortosabb autó, de az összes pénzét erre költi...
(#61200) beg: Erről beszélek. 1 millió km-t is elmennek ezek bőven, csak oda kell rájuk figyelni. A kasztni előbb elrohad, mint a motor. Az F Astra is olyan, mint a Stift, simán elmenne a motorjuk 2-3 kasztniig. Mondjuk nekem még a 8 szelepes van, ezt tényleg nem lehet kinyírni, pedig közvetve megpróblom. Remélem ez a szerviz most beválik, és akkor szépen apránként rendbe tudom hozni a kicsikét.
A barkasz hangért meg köszönet. Én simán traktornak mondom.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Új iScooter W7 elektromos roller
- PHILIPS FC9333/09 PowerPro Compact porzsák nélküli porszívó
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo X1 Yoga G4 i5-8265 számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest