-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h3lios
addikt
70 felett nem engednék volán mögé senkit, csak ha éves forgalmi vizsgát tesz az illető.
Én a héten jártam úgy, hogy körforgóban szép kényelmesen haladok, mennék ki a 3. kijáraton és itt jött a műfogsoros démon. 65-70 körüli nő a szaros suzukijában szét nem nézve úgy vág be elém, hogy én már rég indexelek kifelé és fordulok már ki. Le sem sz.rta, hogy ott jöhet valaki más is, konkrétan láttam, hogy be sem néz a körforgóba, csak indul be, mint a lovak a szemellenzővel. Az ilyennek mi a tökömnek van jogsija ?!
Ha nem rántom el a kormányt és tolok satuféket akkor telibe kapom a pici arcocskáját...
Az ilyen esetekben nem is attól félek, hogy oldalról elkapom a fostalicskáját, mert 10-20-nál max 1 lökös csere a dolog, de ha hátulról belémszállnak akkor cseszhetem az egészet...A másik kedvencem, amiből már a sokadikkal futok össze a gyorsító sávos hülyegyerek. Ez most az új Swift-el (úgy látszik ilyen hülyék a Suzukisok, tisztelet persze a kivételnek) fogja magát és a sáv közepe vége felé fogja és elkezdi nyomni az 1.2-es szarját... Na mondom mész te az anyádba vissza én is elkezdtem gyorsítani, viszont amikor már mellettem volt látom, hogy ezis egy 60-as majom, mondom menjél akkor te urnaszökevény ne az én kocsimat törjük össze fölöslegesen...
Mostanában 3-4 ilyennel is találkoztam, pont ma volt még ilyen csak ez szerencsére előttem történt. Subaru-s hülyegyerek izomból tolja a sáv végéig, aztán úgy vág be a másik autós elé, hogy az satuval épp el tudja engedi az állatját. Az ilyen pillanatokban sajnálom, hogy nem 1200-es ladát vettem... Szemrebbenés nélkül ráhúznám a kormányt és elküldeném szántani az ilyen gyökereket az árokba. Nem értem, hogy ez miért lett divat városon belül... Mit nyer az a hülye az üres úton azzal, hogy 1 autóval előrébb kerül....
(#60999) Petyyyyy F_Gergely (#60998)
Ne kamerát vegyetek előre, hanem minigunt, az ilyen gyökerek ellen csak azzal lehet védekezni...
Viccet félretéve a vasúti átjáró nekem is sokszor ilyen. Az épített helyeken, ahol szépen szintben vannak a dolog nem gáz a dolog, de amerre járok melózni van 1 nagyon sz.r sínpár. Már rég nem használják és a beton szépen kikopott a sínek közül, gyakorlatilag ha 25-30-nál többel mész át rajta szétrázza az autót...
Rendszeresen villognak, hogy mit lassítok rajta... Aki azt hiszi, hogy az új BMW-jén Mercijén nem hullik majd szét a felfüggesztés majd nézni fog 1 pár 60-70es áthajtás után, hogy hoppá, mégis szétesik a cucc alattuk.A másik kedvencem, amikor zebrán előznek a fentebb említett autóval közlekedő kétajtós szekrény méretű úriemberek. És ha netán még gyalogos is jönne még nekiállnak ugatni, meg dudálni, hogy "mijazhogy" előttük mernek átmenni...
[ Szerkesztve ]
B-tag: H3lios#2825
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nők, nőügyek (18+)
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Óra topik
- Suzuki topik
- Path of Exile 2
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest