Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Szia, közöm nem sok, de véleményem van. Amíg 10- en éves "nagydízeleket" nézegettem, én is a tutira vadásztam. Sajnos olyan nem létezik abban az ár kategóriában. Nem véletlenül 10-14 milla egy ilyen szekér új korában. A B vecidhez képest árban ég és föld.Vagy az elvárásokból engedsz, vagy a pénzkeretet bővíted! En J-re cseréltem a B Vekit, osszehasonlíthatatlan a különbség,de ez igaz az autosboltban is. Csak egy astra, de durván 2,5-3 szoros a szorzó egyből. Tök mind1 ablaktörlő lapát, levegő szűrő, vagy féktárcsa. Amíg a b vekire egy átlagos szűrők, olaj, lapátok 12 ezerbe belefért, emennel egyből 33. Szóval azért gondold át ezt a 15 éves Bmw-s dolgot. Körülöttem sok kiskomának van, csak úgy nyelik a pénzt és pont ugyan az jár a fejükben, mint neked, mi a faszt kéne venni, ami nem szar...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Macska topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest