Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
a tilosban álltam meg a kis Astrával (elakadásjelző kirakva), és meg is jelentek a rend éber őrei Kérték a papírokat (tudjátok a szokásos tortúra), meg közölték velem 30 000 Ft lesz a bünti
. Mondom nekik mi a szitu, sorry az autó megállt és valahova le kellett tolni, az út közepén nem maradhat, de már úton van az autómentő. Persze először látszott rajtuk, hogy csak kifogás keresek.... motorháztető fel.... én próbálok indítani. Az egyik rendőr nézte hogy tekergetem a kulcsot. a másik meg motorteret hallgatta....majd közölte
- A motor meg se mukkan, valószínű hogy gyújtáskapcsoló lesz a ludas...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszaadták a papírokat, és elnézést kértek a zavarásért, és büntetés nélkül tovább álltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Eladó egy S21 5g 256/8 dobozában töltővel fóliával
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mondom nekik mi a szitu, sorry az autó megállt és valahova le kellett tolni, az út közepén nem maradhat, de már úton van az autómentő. Persze először látszott rajtuk, hogy csak kifogás keresek.... motorháztető fel.... én próbálok indítani. Az egyik rendőr nézte hogy tekergetem a kulcsot. a másik meg motorteret hallgatta....majd közölte![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)