Hirdetés
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Android Autót minden mobilra!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei FreeClip 2 – csíphető csíptetős
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Calogero
addikt
a tilosban álltam meg a kis Astrával (elakadásjelző kirakva), és meg is jelentek a rend éber őrei Kérték a papírokat (tudjátok a szokásos tortúra), meg közölték velem 30 000 Ft lesz a bünti
. Mondom nekik mi a szitu, sorry az autó megállt és valahova le kellett tolni, az út közepén nem maradhat, de már úton van az autómentő. Persze először látszott rajtuk, hogy csak kifogás keresek.... motorháztető fel.... én próbálok indítani. Az egyik rendőr nézte hogy tekergetem a kulcsot. a másik meg motorteret hallgatta....majd közölte
- A motor meg se mukkan, valószínű hogy gyújtáskapcsoló lesz a ludas...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Visszaadták a papírokat, és elnézést kértek a zavarásért, és büntetés nélkül tovább álltak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Mondom nekik mi a szitu, sorry az autó megállt és valahova le kellett tolni, az út közepén nem maradhat, de már úton van az autómentő. Persze először látszott rajtuk, hogy csak kifogás keresek.... motorháztető fel.... én próbálok indítani. Az egyik rendőr nézte hogy tekergetem a kulcsot. a másik meg motorteret hallgatta....majd közölte![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)