Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Íme, a One UI 8
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher #46076 üzenetére
De minek tartó?
Egy idejen nekem 2 csavar tartja, át van fúrva. Úgy rakom fel, hogy behajlítom kissebb szögre (hegyesebbre) mint a lökös ezér teljesen ráfeszül/fekszik a lökösre. Legjbob szerintem
AMD Power simán lehet, kicsit kevesebb etanol, picit tisztább benzinn, picit magasabb oktánszám amúgy is, esetleg kis adalék.. azért lehet játszani benzin téren. Bár hogy pont az Agip... helyedben én nem szórnám ilyen szarra
Én egy ideje beálltam arra, hogy városban csak Shell V-Power 95 -ös vagy OMV MaxxMotion 95 -ös. Pályára meg V-Power Racing 100 / MaxxMotion 100. Én inkább bízom egy Shell /OMV prémium 95 -ben mint egy Agip 98 -ban
tudom, hogy nem minden a látszat, meg csalhat is, de amerre jártam eddig az összes Agip kút egy lelakott hulladéktelep volt..
w333 na mondom én nesze Agip
Én még az említett Shell/OMV kutaknál is figyelek, hogy olyan helyre járjak ahol iszonyat forgalom van és hamar elfogy a benzin. Pl. M5 bevezető Tesconál a Shellnél mindig sorállás van, na ott friss benyát kapok az tuti. Biztos ez már hülyeség, de nekem ennyit megér..
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Ingatlanos topic!
- Milyen autót vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest