Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OnePlus 15 - van plusz energia
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feenyx
aktív tag
Sziasztok!
Egy Opel Astra G-vel lenne egy gondom. Z16XEP motorral szerelt. A gond az lenne, hogy benzinszagot lehet olykor érezni az utastérben. Ez most nyáron jött elő. Úgy vettem észre, hogy akkor csinálja, mikor lehúzott ablakkal megyek, felhúzott ablaknál klímával, sima légbefúvással nem lehet tapasztalni. Most, hogy kicsit meghúzattam (persze üzemmeleg motorral), úgy tűnt, hogy akkor produkálja amikor meg van pörgetve a motor (4-5 ezres fordulatig), illetve kicsit régebben akkor amikor fékeztem. Volt szerelőnél, átnézte az autót, a csöveket is, és azt mondja nem talált semmi hibaforrást, nem tapasztalta ezt a jelenséget. Esetleg van valami tippetek mi okozhatja ezt? Azóta csinálja ezt kb. mióta kigyulladt a check engine lámpa a hátsó minitorozó lambda szonda miatt, de az már ki lett cserélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jackson elektromos gitár
- Xiaomi 14T 25,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest