Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz haddent #37287 üzenetére
Apa olvasta,h a mi G Astra-nk után a H-ban olyan jó ülések vannak,h az újságírók el voltak olvadva...bezzeg abban már jó(?),de az a furcsa,h abban h lehet annyira jó,ha ebben annyira nem?Furcsa.
collie555: Igen,tényleg van olcsóbb,ez a 80 egy erős átlag,de nekem sincs semmi tapasztalatom velük,csak pár hete utánaolvastam egy kicsit,onnan vannak a számok,illetve,h kb. mit lehet kihozni egy sima szívó benzin motorból.
(Sima benzinesnél ~10%-ot tudnak kihozni,míg turbósnál nem nehéz 25%-ot sem,azt írták...ami azért eléggé szép nagy ugrás,és ha ehhez még az is hozzájön,h kevesebbet is eszik és még baja sem lesz a motornak,akkor megérheti azt a pár tízest.Van aki azt mondja,h azért eszik kevesebbet,mert a motor a tuning után alacsonyabb fordulaton leadja a teljesítményét,így nem kell annyira pörgetni.
Viszont diesel motoroknál nagyon durván fel tudják húzni a nyomatékot,2-2.2 literes Ford diesel motort több helyen láttam,h +100 Nm-el megtoldják... És 350 Nm nem lehet rossz egy Mondeóban,S-Max-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest