Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
trassher
üzenetére
nem fenyeget az a veszély, hogy erre kezdjek spórolni
nagyon elvakult fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyet vegyen, a pénzről nem is beszélve... nagyon tetszik ez a kocsi, de ilyet csak akkor vennék, ha fölös 100millióim lennének... durva, hogy ebbe is 10milliót beletett a gazdája és 7ért hirdeti... nem valami jó befektetés... mitsuból egyébként tetszik pár 20év körüli modell, de az olcsóbb kategóriából: 95 körüli colt 1.6glxi, hasonló korú eclipse, stb... de hát ezekből se lehet szerintem jó állapotút kapni, mert a boyracerek már jól lehasználták nagyját, kb mint a calibra-knak#37268: én kiskoromban bőszen gyűjtöttem a "sebesség lutra album"-ba a matricákat és onnan ered a "rajongásom" az ilyen sportautókért
volt abban még minden szép: kadett, calibra, golf gti, supra, lancia delta, mitsu3000, lamborghini, ferrari...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nagyon elvakult fanatikusnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ilyet vegyen, a pénzről nem is beszélve... nagyon tetszik ez a kocsi, de ilyet csak akkor vennék, ha fölös 100millióim lennének... durva, hogy ebbe is 10milliót beletett a gazdája és 7ért hirdeti... nem valami jó befektetés... mitsuból egyébként tetszik pár 20év körüli modell, de az olcsóbb kategóriából: 95 körüli colt 1.6glxi, hasonló korú eclipse, stb... de hát ezekből se lehet szerintem jó állapotút kapni, mert a boyracerek már jól lehasználták nagyját, kb mint a calibra-knak
volt abban még minden szép: kadett, calibra, golf gti, supra, lancia delta, mitsu3000, lamborghini, ferrari...