- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
urban racer
senior tag
Hát igen... A zacsis ablaktörlő az EGYEDI Előrendelés: 06-90...
Jaj hallod miről maradtál le a végén
Azt a 3 idiótát látnod kellett volna...Búcsú, puszi, miegymás.. Kocsiba be, motor indít. Fery+én túráztatjuk a gépet a mutató nem leng ki, mert nincs fordulatszámmérőm, a Ferynek meg nincs bekötve
Dokart nem láttam, mert Fery a nagy kombinójával kitakarta. Aztán rajt... Minden nyomaték az első keréken, látom Fery jön utánam. Balra kikanyarodtunk a jet kút felé. Én balra(csolesz felé), Fery jobbra(egyetem felé), amikor mögöttem volt, kitettem neki 1 vészvillantást, köszönés gyanánt. Válaszul egy korrekt gázfröccsel válaszolt, de a zsarut, aki szembe jött, csak később vette észre... Msn-en később mondta, hogy ő is beparált nemkicsit. Közben észrevettem valami ausztrál kocsit mögöttem, amikor végre zöldet kaptam, láttam, hogy az ausztrál mögött ottvan dokar. Emelkedőn "kicsit" odaléptem, mert láttam egy tuningolt szuzukit
, dokar kicsit lemaradt, mert az ausztrál nem ám kiment volna a jobb sávba... A csolesz szélén bevártam, majd a csolesz forduló után ő egy villantással búcsúzott, amire én egy vészvillanással válaszoltam. Este még elemeztük a minitalit, majd lezsíroztuk, hogy mi még dokarral fogunk gyorsulni... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Lexus, Toyota topik
- Gyúrósok ide!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró Makita akku kompatibilis
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Mio Star 8750B Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azt a 3 idiótát látnod kellett volna...
Dokart nem láttam, mert Fery a nagy kombinójával kitakarta. Aztán rajt... Minden nyomaték az első keréken, látom Fery jön utánam. Balra kikanyarodtunk a jet kút felé. Én balra(csolesz felé), Fery jobbra(egyetem felé), amikor mögöttem volt, kitettem neki 1 vészvillantást, köszönés gyanánt. Válaszul egy korrekt gázfröccsel válaszolt, de a zsarut, aki szembe jött, csak később vette észre... Msn-en később mondta, hogy ő is beparált nemkicsit. Közben észrevettem valami ausztrál kocsit mögöttem, amikor végre zöldet kaptam, láttam, hogy az ausztrál mögött ottvan dokar. Emelkedőn "kicsit" odaléptem, mert láttam egy tuningolt szuzukit