Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Én is ezt emeltem ki.
Gumist kifaggattam, mikor azt mondta, májusban cseréljünk, ha a nyárival elmegyek még egy szezont.
Elmondása szerint a téli a melegben lágyabb lesz, és nagy tempónál eldurranhat, de ez igen nagy melegre és igen nagy tempóra igaz leginkább. Valamint kanyarban jobban elnyúlik, ennyi a menet közbeni hátránya. A tesztben viszont később csúszott meg az adott sebességnél az adott kanyarban télivel - ebből nekem az jön le, hogy a kanyarbéli viselkedés, veszélyesség is nagyban sebességfüggő. Vagyis egy nagyobb ívű, gyorsabb kanyarban már lehet hogy a téli annyira elnyúlik, eldeformálódik, hogy lejjebb van a kicsúszási határ mint a nyárinál.
Valamint a futás közbeni hátrányok mellett sokan mondják (a gumisom is ezen a véleményen van), hogy igazából a nap, meg a nagy hő hatására az anyaga is "megüvegesedik" a télinek, ez sem válik előnyére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eleglide M1 elektromos kerékpár
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro 128GB használt Silver 100% akku 6 hónap garancia
- Workstation bazár - Dell, Lenovo - számla, 6 hó garancia
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest