Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
KillHates
üzenetére
Khm nem trollkodásképp, de az opel benzinmotorjai nagyon jók?! Úgy zabálják az olajat mint az etióp gyerek a párizsit
Volt két kis ezres suzukink, most a hondám, motorhoz egyiknél se kellett nyúlni, a fastránk bezzeg köpködi/nyeli az olajat. Az ecotechről sem hallottam jobbakat a gastrában. Tudom "együtt lehet vele élni", persze az s2000 is eszi az olajat 8300RPM körül a 240 le-vel, de azért az kicsit más na. Nem szét akarom oltani az opelt (főleg nem a saját topikjában
) mert nem rossz autók (nem hiába a sok céges sem), de hogy nagyon jó benzinmotorokat gyártanak azt azért nem mondanám. Vannak fényévekkel jobb gyártók.
peace, ne koncoljatok fel -
AMD Power
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Igen. Ez a valamit valamiért alapon működik. Persze aki évi 3-40e km megy ott kell a dízel. De én akkor megpróbálnék inkább valami régebbi , de adagolósat venni. Persze az sem biztosíték semmire. Meg ugye sokan pont ezért vette dízelt mert sokat menne-mentek vele. Így a használt dízel meg ultra lutri és brutál szopó roller tud lenni ha beindul. Főleg ha előtte valami pancseré volt az autó.

-
F_Gergely
őstag
Sziasztok,
Már rég jártam erre de sokat kell dolgozni, hogy legyen miből rendbe tenni a kocsit
Ma megyek délután az Osram Nightbreaker izzókért (H7+H1) kíváncsi leszek a különbségre.
A lámpák fel lettek polirozva+le lett lekkozva, 4 napos hétvége alatt pedig bekerül az új tetőkárpit, meg kicserélem a csörgő zörgő alkatrészeket.
Viszont szeretnék majd új akksit venni, mert ami most bent van még a gyárinál is kisebb.
Kinek milyen tapasztalata van, vagy mit ajánlotok?
Én eddig Varta-t néztem, azzal szimpatizálok.Egyébként a kocsi jól megy, pár hónap alatt 10 ezer km-t belepörgettem

-
válasz
AMD Power
üzenetére
Ahogy mondod!

Azért rossz benzinest Opelból kifogni elég nehéz. Nagyon jók a benzines motorjaik. Talán a Suzuki van csak ami jobb... De a fogyasztásuk
Gondolhatod, hogy az 1600 kilós H kombiban mit fogyasztana egy 1.6 16V Ecotech? Minden lenne az csak ECO nem

Kiszámoltam, mióta megvan a varrógép, azóta kb 400 ezret spórolt az eladott Suzukimhoz képest. Oké, hogy ennek a felét közben ráköltöttem...
De csak akkor rinyálhatnék jogosan, ha új autót vettem volna. 
-
-
AMD Power
titán
válasz
KillHates
üzenetére
Az gyönyörű. Kibaszi* veled ez az autó.

Mondjuk az a baj ezzel az autóval szerintem (nem bántásból) ,hogy dízel. Tudom persze biztos ,hogy nem viccből vettél ilyet. Sokat mész vele stb. De szerintem egy benzines amivel sajnos jóval drágább fogyasztani a km sokkal inkább problémamentes lenne. Jó persze abból is ki lehet fogni egy szart. De % jóval kisebb az esély. -
válasz
AMD Power
üzenetére
Sanszos, hogy marad az Astra. A büdös qrva ma kitett magáért; jött a vevő megnézni, minden patent, tip-top nyálcsorgatás, beizgulás, stb... Mivel csajszi volt a vevő megkért, hogy ha megyek be a városba vigyem be a szerelőjéhez. Oké, beugrottam a szaki nem volt 10 perc és jön. Oké, letámasztottam a vasat, addig molyoltam a telefonommal. Megjött a szerelő, megnézi a kocsit, teszik neki is. Nosza indítsuk be; bepöccentettem; és még olyan kerregést-kattogást-vibrációt produkált, hogy anno még a 3 hengeres Alfa33-asom Hutchinson-targoncamotorja is megirigyelte volna
Seggig is szalad az öreg szaki szemöldöke, majd megkérdezte, hogy "nincsen ennek motornak valami baja?" Mondtam neki, hogy rendesen húz, mindig megbízhatóan indult, de valami azt súgta, hogy nem tudtam teljesen meggyőzni...

Úgyhogy, hívott is az érdeklődő csajszi, hogy a szerelője lebeszélte a kocsiról.
Úgyhogy leszek én is...
-
válasz
beholder00
üzenetére
Akkor kelleni fog még egy kuplung pedál kapcsoló, ha a váltódban nincsen, akkor egy üres állás jeladó és fel is kell programozni a CIM-et, hogy tudja a tempomat-ot. Ez utóbbit akkor lehet, ha a műszerfalon van eleve tempomat piktogram. Egy erős lámpával meg tudod nézni.
-
válasz
beholder00
üzenetére
Manuális vagy automata?
Illetve hány gangos, ha manuális? -
válasz
beholder00
üzenetére
Szia!
Besz@rt, vagy szerelnél bele tempomat-ot?
-
beholder00
tag
Sziasztok!
Nem hittem volna, hogy prohardveren lesz ilyen topic h Opel
picit nevetek rajta, de örülök, hogy idetévedtem
a sok rizsa után pedig.Adott egy 2005-ös diesel H Astra (82LE). Ebbe szeretnék tempomat kart vásárolni. Esetleg tudtok írni telefonszámot, elérhetőséget kinek érdemes írni? Nem mostanában kellett Opel alkatrészt vásárolnom (kop-kop) így nem tudok sajnos

-
AMD Power
titán
Az október 25-i találkozóra realmadrid sajnos családi okokból nem tud eljönni. KillHates most nem tudom mi van az autó eladása miatt. Szóval ketten adidas4death kicsit kevesen lennénk.

-
bajaki
őstag
válasz
AMD Power
üzenetére
Felhívtam ezt a G-s Astra-s eladót. Elvileg 2009 óta van náluk, egy egyterű eladásánál számolták be. "Gyerekeket hordtak vele óvodába" szöveg alapján hivatkozott rá, hogy megkímélt. Kaszni rendben van, motorikusan is jónak mondta. De hát én is ezt mondanám.
Csütörtök-péntek átmegyünk megnézni. Kezdek izgatott lenni. 
-
AMD Power
titán
Ma újabb teli tank kút teszt volt. Most kivételen kiakadt a mutató!
497km után kerek 31l benzint tudtam tankolni a kocsiba. Az 500km kb 350km autóúton volt. -
Markizmark
addikt
Toyotából ma D4D motorosat kell venni. Nagyon kevés velük a baj. A márkaszervizben unják a srácok, hogy csak olaj meg szíj cserére járnak hozzájuk.
-
Findzs
addikt
válasz
gzbotii
üzenetére
mert bonyolult szerkezet és ha valami baja van pistabá nem biztos, hogy hozzá tud szagolni csak a márkaszerviz sok pénzért
4 liter körül eszik, kímélve 2liter:
[link]egy kis köbcentis kocsi se eszik sokkal többet
pl. az én g astrám 6 liter ha kímélem 5,5 körül de a tesóm 1000 -es suzukija 5 -nél is megállegyébként megbízhatónak mondják őket:
[link]csak hát ott van az emberben a kisördög mi van ha nálam jön elő valami bibi?
újonnan oké lenne
-
Declare
őstag
válasz
gzbotii
üzenetére
Csak hogy idezzem a leendö tulajt
:"Egy Prius-nak meg elnéznek mindent, azt hóbortos hibbant alakok vezetik mert 1600 kiló és 79 LE; tisztában van vele mindenki, hogy azt csak a lendület viszi, ha megy
Olyan mint szenes IFA! Csak nem füstöl annyira
"Egyeb kerdes?

Meg hozzateszem, hogy en meg emberrel nem talalkoztam aki azt mondta volna, hogy jol nez ki
max elfogadja. Ezen kivül nem tudom, hogy hibalehetösegek szama mennyivel kevesebb egy akarmilyen turbo motorhoz kepest, illetve ha hasznaltan veszi az ember, akkor mi van a sok eves akkumlatorok teljesitmenyeivel....mert ujjonan ok, de pl veszel egy 4-5 eves hybridet....mi lesz azokkal az akkukkal par ev mulva, 8-9 evesen?Na de ez csak szemelyes velemeny...nekem a prius maga az elmulas

-
Findzs
addikt
injektorról röviden: [link]
hasznosak ezek a kis irományok
én sem vennék priust

akkor inkább valami kis köbcentis benzinest -
válasz
AMD Power
üzenetére
Adjak kölcsön egy majdnem új elosztófedelet, amivel párás időben megtudod hogy milyen sok is a 60 LE a 10-hez képest?

De csak alacsony fordulaton veszed észre, és csak gázadáskor, pl. amikor indulnál - kilőnél, erre a motor nem veszi fel a fordulatod, és imádkozol, hogy aki előtt átmentél volna, az észrevegye hogy gond van, és a csiga melletted picit előbb átér mint te
Jó egy év volt mire kiderült mi a gond, néztünk mindent, gyertyakábelt egyesével kipróbáltunk másikat, stb.
Erősen kopott volt az elosztófedelem meg a rotor is, boltos haver adott egy szinte új bontottat.
Nézte is pár szerelő, de mind szerint hibátlan volt.
Aztán meguntam, visszatettem a régit, mert sok ötlet meg lehetőség már nem volt.
Azóta is hibátlan, a koptt eredeti gyárival.
Valahol belejutott a pára, de senki nem tudja hol, semmi nem látszik rajta. -
Declare
őstag
válasz
mephi666
üzenetére
Sajna nem veletlen, hogy mindenki menekül a ceges autoktol, aminek nincs gazdaja, hanem mindenki hajthatja, azok szerintem 90% ban ilyenek...
Nekem van egy ismerösöm, aki motorzik. Ö azt az elvet vallja, ha egy motorral elesik, lecsereli egy masikra..."amelyik lo ledob, arra en nem ülök vissza"

-
mephi666
nagyúr
válasz
Declare
üzenetére
nálunk céges skoda praktik-al volt, hogy küldtek vele dunaújba, kolléga meg szólt, hogy nagyobb gáznál kifúj a turbó, egyébkén más baja nincs... odafele 52esen nem nagyon kellett előzni: 90-100al mentem végig, aztán 51es, majd pentele hídnál fel a pályára: szeretem ezt a szakaszt, mert itt indul a pálya, nem kell figyelni a mögöttes forgalmat, ha kamion megy fel előttem, akkor is mehetek azonnal a belsőbe és meg lehet pörgetni a gépet
akkor is kamion ment előttem, mögöttem senki, irány a belső... 4esben 90nél kb 3000et pörgött és itt kakukk... sehova tovább... padlózhattam, nem gyorsult tovább... átraktam 5be, úgy visszaesett a fordulat kb 2000re, de így sem gyorsult följebb... fújtatott.... alig bírtam kamiont is megelőzni... ne mondjam hazafele ott volt bennem a para, amikor 70el haladó buszt kellett pl előzni az 52esen: elmondtam egy imát, majd 4esben pillanat alatt 110en volt, mintha semmi baja nem lenne
kollégának mondtam is, hogy nem egy életbiztosítás, ha időnként elmegy az erő a gépből -
AMD Power
titán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Ez egy vicc. Tipikus Amerika.
Declare Igen. Aki sokat megy annak tényleg nagyon megéri a dízel a legtöbb esetben. Mondjuk egy ilyen Prius szerintem is elég bátor lépés ,de persze nagy fiú már tudja mit csinál.

-
Declare
őstag
válasz
KillHates
üzenetére
Most kereshetek uj sorstarsat a kis sargakulcsos zingeremmel

Mondjuk megertem, hogy ilyen story utan megszünik a bizalom
de azert egy prius hat azert az eleg meredek...

En mondjuk pont multkor neztem, hogy majus ota olyan 100 ezer forint körüli összeget sporolt meg nekem a kis traki motor. Az mar egy fel turbo felujitas es meg csak kevesebb, mint 6 honapja rojuk együtt a km eket. Kivancsi leszek 1-2 ev mulva mi lesz a szumma

-
válasz
mohabá 007
üzenetére
Attól függ ki a hibás.
Korábban írtam, nekem is betörte a Kadetton a szélvédőt egy biciklis a fejével, aztán mondta, nincs semmi gond, mehetünk.
Na ja.
Megvártuk a rendőrt, javítást fizette a biciklis ahogy kell.
De Amerika mindig érdekes volt ilyen szempontból.
Egyszer valaki beperelt egy éttermet mert elcsúszott a nedves padlón, meg is nyerte.
Előzmény: kiborította az italát, felállt hogy szóljon a pincérnek, és elcsúszott. A saját maga által kiborított italon... -
mohabá 007
aktív tag
válasz
mohabá 007
üzenetére
Bocs a bénázásért.
Tehát ilyen van,lehet,előfordulhat,vagy csak vicc??

-
mohabá 007
aktív tag
Ugye ez csak " kacsa,álhír "
-
-
tboy93
nagyúr
válasz
bajaki
üzenetére
A fehér jellemzően céges szín, nem baj ha az volt, de alaposan át kell nézni. Nem vagyok opel mester, de úgy emlékszem az 1.6 16v ecotec, ami hajlamos zabálni az olajat. Na ha céges volt akkor valószínűleg rúgták amennyire nem szégyellték, ergo lehet füstöl mint állat. Meg kell nézni/nézetni hozzáértővel, akár jó is lehet.
-
Bitpalace
senior tag
Hello!
Valaki meg tudná mondani, mit tudok csinálni a hátsó ablaktörlővel (B Corsa)? Ahogy jön ki a motor és megy rá a lapát a tengelyre, van egy köztes gumiharang.. Na most ez nekem nem fekszik fel teljesen a kasznira és félek hogy esőnél igen is be fog szivárogni a víz és akkor már kezdhetem nézni az új hátsóajtót.
Más: Akku nyugalmi kapocsfeszültsége 14,2V járó motor mellett 15,5V. Ez az akku akkor kuka? Szépen indít, de félek hogy a vízbontási feszt. túllépi és lesz valami pukkanás.
üdv!
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Autóvásárlás előtt állunk. Kb. 600k van mindenre. Egyelőre az Opel felé hajlunk, de sajnos nem nem vagyunk otthon nagyon a témában. Fater dolgozik is egész héten (kamionozik), így rám hárul a keresés és a felelősség.

Mit mondanátok? Egy jobb állapotú F Astra 400 körül, vagy valamilyen Vectra?

-
-
trassher
addikt
Csütörtökön kiderül mit mond. Ha sorban állnának az autóért akkor már ott a helyszínen azt kellett volna mondja hogy 600-ért kizárt. 58.000 a teljes átírás, ha 700-ba ezzel együtt belefér az autó én már örülni fogok és szerintem ő sem jár majd rosszul. Látszott az autón hogy tényleg vigyáztak rá, külsőleg csak szépen le kell fényeztetni a motorháztetőt. Belülre teszek egy könyöktámaszt és max fóliáztatom majd a középkonzolt hogy kicsit vidámabb legyen a beljese bár karcmentes de akkor is.
-
válasz
zolikaDB
üzenetére
Nagyon jó áron vettem, igaz ráköltöttem aztán egy kisebb vagyont, de nem érdekel.
A múltkor mentem le az M7-esen, amolyan öregurasan 110-120-al. Utolértem egy 4-es kamoin konvojt belenéztem a tükörbe, mondtam sehol senki akkor nem babrálom a tempomat-ot elcsurgok mellettük 120-al.
Persze mikor a második kamionnál tartottam mögém lépett a hipertérből egy X6-os BMW, persze olyan követési távolságot tartva, hogy a kezemet nem szívesen raktam volna a két lökhárító közé. Amolyan rezesová stílusban, meg ahogy a díszbuzi béemvések szokták... Odaléptem a vasnak, mert azért tud menni, ha akar, szépet felugrott 150-re, már húzódtam is vissza a kamionok elé, mikor beb@szta a kocsi a sárga kulcsos lámpát és eldobta a turbót! Persze azonnal szétszaladt a ménes és durvát torpant a kocsi; a bimmeres, meg szerintem milliméterek híján, hogy nem szállt belém. Emberünk ki is készült rendesen, mutogatott, meg a dudára feküdt, aztán mutattam neki, hogy a kocsi szar, erre abbahagyta az őrjöngést és teret váltott. Ekkor döntöttem úgy, hogy megy az Opel, látni sem akarom. Nem várom meg, míg bent égek majd én is egy agresszív majom és egy műszaki hiba miatt.Jaj, de jó is volt mikor 400LE Maserati Quatroporte-m volt. Ha utolért a 750 bimmeres 130-nál, leparkettáztam a szigonyost és a bajor fostalicskás emberünk belefulladt a gumifüstömbe. Mikor megint utolért szépen megvárta míg előzök...
Egy Prius-nak meg elnéznek mindent, azt hóbortos hibbant alakok vezetik mert 1600 kiló és 79 LE; tisztában van vele mindenki, hogy azt csak a lendület viszi, ha megy
Olyan mint szenes IFA! Csak nem füstöl annyira 
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Na, PONT azért!

Az ISUZU-kkal és a FIAT-okkal szinte semmi gond... (csak a szopásos dízeles macerák) -
válasz
trassher
üzenetére
Szerintem meg ha rtámondod a 630-ra hogy köszönöd, nem, 600-ért viszont szóljon ha mehet, fél órán belül visszahív

Ha meg nem, maximum te hívod vissza
Ha annyian vinnék, egyrészt említette volna, másrészt már el is vitték volna ha annyira jó lenne az ár.
A 600 már kezelhetőbb, ha annyiért nem adja, akkor nem nagyon fogják elvinni az orrod elől.
Bár neppernek, vagy igen jó vételnek, hogy bárki lecsapjon rá, még a 600 is sok.
A 600 neked jó lenne, becsületes áron vennél jó autót, azt hogy sok, a nyerészkedőkre értem, vagy aki ár alatt akar hozzájutni. -
trassher
addikt
Tegnap tüzetesebben is megnéztük ismerőssel az astrát. Szerinte is jó az autó, látszik hogy vigyáztak rá. 699-ért hirdeti az eladó, mi 600-at mondtunk neki alufelni és nyárigumi nélkül, acélfelnin télivel. A felni nem egy világbajnok minőség, a gumik DOT száma pedig 1604 volt
. Az eladó azt mondta otthon megbeszéli és ma hív. Fel is hívott hogy nem sikerült még dönteni mivel nagyon hozzájuk nőtt az autó 7 év alatt. 650-ért szívfájdalom nélkül odaadná de még gondolkodik. 1 nap alatt -50.000 nem rossz. Annyiban maradtunk hogy csütörtökön hív mert akkor megyek haza megint. Valószínűleg 620-630 tájékén ideadja. -
válasz
Gergőke88
üzenetére
Dehogynem.
Bele sem merek gondolni mekkora orbitális cumi lehet egy V6-os Opel dízellel... Annál talán csak egy angol kocsi nagyobb szopóroller, mert azt még szerelni sem lehet 
Szerintem olyan cégeknek akik össze-vissza liszenszelgetik a motorjaikat és a fejlesztéseket nem szabad gyártaniuk komplikált cuccokat (értsd V6, meg hibrid) , különben szopóágra teszik a júzereket; gondolok itt a GM-re, a PSA-ra, Ford-ra...Gyártson erőműveket a Mercedes, a Bimmer, a VAG, meg a japánok. Azok mondjuk elképesztően agyonbonyolított dolgokat találnak ki, de agyoncsaphatatlan a technika.
-
válasz
AMD Power
üzenetére

Úgy néz ki hétfőn viszik az olajkályhámat (H Astra 1.7 CDTI) és én is benzinesre váltok. Veszek egy Prius-t... Rasnya mint az ördög segglyuka, de többé nem lesz gondom, sem az elkormolódott turbólapátok, sem a bedugult EGR, sem az idegesítően kattogó porlasztócsúcsok miatt!
És ha az asszony viszi majd a gyereket az oviba (km 1 km) akkor be sem kapcsoljuk a motort, hanem elgurulunk vellannyal addig. Legalább nem kínozzuk majd a motort arra a kis távolságra.
-
AMD Power
titán
Ez valami gyönyörű!!!

-
cocki
tag
Üdv,
A törés témához Győben a Nádor autónál vásárolt majdnem új kocsimat valagba törölte múlt év júliusában egy
szlovák na ki a faszagyerek. Lista heckklappe csere, boden hinten csere stoßfanger csere aufpraltraeger hinten csere. Végösszeg 1.800.000 Ft-ka amit a gyerek jövőbeli apósának a biztosításából vontak. -
erikke17
őstag
válasz
Markizmark
üzenetére
Nálam kétfokozatú F Astra klímás, tudtommal csak azoknál van. Mivel 2 hűtőventilátor van, hőmérséklettől függően sorba, vagy párhuzamosan kapcsolja őket. Avagy félgáz és fullgáz

Órát meg valahogy így kell kiszedni: [link]
-
Markizmark
addikt
Vagy megy vagy nem.... Heha
Oké. -
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Vagy megy vagy nem!

Ne feledjétek egy hét múlva találkozó!!!

-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
( OPEL ASTRA H TWINPORT 1.6 Z16XEP )
Ma reggel indítás után arra lettem figyelmes, hogy a fordulatszám mérő, km/h és az üzemanyag jelző megállt egy helyen, illetve az eddig megtett km mutató nem adott semmi értéket ( sötét volt ). Pár újraindítás után semmi se történt, viszont mentem vele 300 m-t és pár berregés, kerregés után visszaállt, annyival, hogy jelezte azt, hogy Légzsákhiba van. Utána megálltam, és újra elindítottam (megszűnt a légzsákhiba), és furcsa kerregést hallottam egy 10 percig (10-15mp-ként), mintha valamit akarna a kormány, vagy a km/h vagy fordulatszám mérő mögül tekerni, vagy nem tudom.
Van esetleg valakinek ötlete, hogy mi lehetett ez?Köszönöm válaszaitokat, kellemes hétvégét!
-
válasz
Markizmark
üzenetére
Venti szerintem 2 fokozatú - vagy megy vagy nem

Legalábbis nem vettem észre az enyémben többféle üzemmódot. -
Markizmark
addikt
Szóval? X14NZ hűtő venti 1 vagy 2 fokozatú?

Másik, tudja valaki hogy kell kicserélni a középső kijelzőt? Óra dátum hőmérő. Mit kell szetszedni hozzá?
-
Findzs
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
még a mai szemmel is szép az a kocsi

1970 -ben elég futurisztikusnak hathatott
(#32707) diablo1984
én zseblámpába vettem ledes izzó foglalatos valamit a krypton kiváltására és mikor beleraktam jött a döbbenet hogy nem ég
na mondom frankó jól megszívtam, de aztán csak nem hagyott nyugodni és próbából egy kis vezeték segítségével átcseréltem a polaritást rögtön jó lettszóval ledeknél nem mindegy a polaritás, lehet ő már ledet akar bele rakni izzó helyett

vagy időgépet akar csinálni
-
diablo1984
veterán
válasz
Bitpalace
üzenetére
Mi van ha rosz polaritással teszem be?
akkor fordítva működik, a környezet fényét magába szívja és dimenziókaput nyit egy másik világra!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
viccet félretéve, semmi, ugyanúgy fog világítani! konnektoros éjjeli lámpát vagy ilyesmit nem dugtál még konnektorba? annak sem tudod, hogy melyik a színe-fonákja, mégis műxik! az izzó szálon ugyanúgy áthalad az áram amitől izzik, az irány ezért nem lényeg!
-
zolikaDB
veterán
válasz
Markizmark
üzenetére
Akkor ez tuti felúszás volt. A Falkenek nem túlzottan jók vízen.
AMD: igaz. Ma reggel állt a parkolóban egy Signum, na annak tetszett a p.csája. Bár van itt kollega, aki el tudja mondani, h mennyire pakolható, de szerintem nagyon jól, csak nem olyan sokat. Egyelőre nem gond nekem se a sedan, de ha jön a baba, lehet kombi lesz belőle.Zene: Pioneer MVH 150 (vagy az utód), ez occó, és akár 4 csatis erő is mehet majd rá, ha kell (Alpine-ok olcsók, persze a régiek), egy pár Audio System MX165 vagy Hertz DSK, és kész is. Ámbár, 8-10k körül van 2 csatis kis Alpine erősítő, azzal érdemben meg lehet támogatni. Tény, h a gyári hangszórók is fényévekkel jobban szólnak az Alpine fejemmel, ami nem összetévesztendő a mostani média márktos szennyekkel.
Egy hifis kollega szerint, első körben ha kiszigeteled az első ajtókat, már azzal is szembe(fülbe)tűnő a változás. Ez pl Soudalbandból 10-12k körül van. -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Valaki cserélt már izzókat középkonzolban? (B Corsa)
Műszerfalba lévő csak foglalattal együtt van, nem tudom hogy olyat hol fogok kapni.
Idegtépő egy művelet, és a hátsóablakfűtés kapcsolónál be van forrasztva az izzó....
Nem elég hogy nehéz szétszedni, de még forrasszam át az újat is. Mi van ha rosz polaritással teszem be?üdv!
-
Markizmark
addikt
válasz
mohabá 007
üzenetére
Nálunk így volt. 1-2-3-ban még nem volt akkora tehetetlenségi nyomaték, hogy megcsússzon a kuplung. De 4-5-ben már felpörgött a motor.
ZolikaDB: a felúszás az amikor szarabb gumival nagyobb sebességgel pl tócsára vagy vízzel teli nyomvájura futsz. Olyankor kialakul egy víz réteg a gumi és az út között amin elcsúszik a kerék. Tehát kipörög. Vagy éppen nem tudsz megállni mert nem tapad csak siklik a vízen.
Az elektromos gáz hibája nem magyarázat arra, hogy a motor pörgött de mégsem haladtál. Inkább kipörgés lehetett.
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Akinek van esze megvétel előtt megcsináltatja az eredetvizsgát. Aki nem az meg meg is érdemli.

zolikaDB De rakodó nyílása akkor is kisebb mint egy kinyitott 5 ajtósnak.

-
mycso
veterán
Csak úgy érdekességnek:
Astra J (~1éves), volt egy kis kocc: betört a bal első lámpa, és alatta-mellette elrepedt a lökös (+alatta a műanyag merevítő is eltört), semmi nem vetemedett és semmi nem sérült ezeken kívül.
Nem márkaszervizben, de szakszervizben javítva, végösszeg: 770.000Ft (na ez a kemény)
Van ott haszonkulcs rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Apple MacBook
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
eddig soha nem kellett még rátöltenünk... az eco-król nem tudok nyilatkozni, azokról hallottam már rosszakat
Volt két kis ezres suzukink, most a hondám, motorhoz egyiknél se kellett nyúlni, a fastránk bezzeg köpködi/nyeli az olajat. Az ecotechről sem hallottam jobbakat a gastrában. Tudom "együtt lehet vele élni", persze az s2000 is eszi az olajat 8300RPM körül a 240 le-vel, de azért az kicsit más na. Nem szét akarom oltani az opelt (főleg nem a saját topikjában
) mert nem rossz autók (nem hiába a sok céges sem), de hogy nagyon jó benzinmotorokat gyártanak azt azért nem mondanám. Vannak fényévekkel jobb gyártók.
peace, ne koncoljatok fel

Gondolhatod, hogy az 1600 kilós H kombiban mit fogyasztana egy 1.6 16V Ecotech? Minden lenne az csak ECO nem

(#32780)

max elfogadja. Ezen kivül nem tudom, hogy hibalehetösegek szama mennyivel kevesebb egy akarmilyen turbo motorhoz kepest, illetve ha hasznaltan veszi az ember, akkor mi van a sok eves akkumlatorok teljesitmenyeivel....mert ujjonan ok, de pl veszel egy 4-5 eves hybridet....mi lesz azokkal az akkukkal par ev mulva, 8-9 evesen?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)