Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz bambano #27285 üzenetére

Ezesetben elég vacak konstrukció az az ülés.

Értem amit mondasz az alkatrészekről csak az 5e kilométeres futást ismerve nem áll össze a dolog. A signum ma már nem egy tízmilliós autó és 2 éve sem volt az, miért vette meg ha utána fél misit ráköltött + átírás + egyebek... és még csak nem is használja. Vagy a hibák vásárláskor ismertek voltak, na de ha rossz volt a futómű, fék, stb akkor miért vette volna meg? Ha nem volt rossz akkor ezek elég meglepőek lennének ha 5e kilométer alatt előjönnének. Nem a ráköltött összeg a probléma, rá lehet 5x ennyit is, csak ahhoz több km kell.
    Vehette persze ár alatt ezekkel a hibákkal de pl a futómű kétlem, hogy 140e kilométer alatt megadná magát, csak nálam az ültetett tehát elvben gyorsabban kopó b vekiben 100e km alatt 3 szilent, 2 szett kutyacsont, de erre még nem írják rá, hogy futómű :) + Amikor én elhoztam a vekit egy kpzár motor baja volt és egy repedt indexbúra, kötelező szervíz (vezérlés, olaj, szűrők stb) lemenet persze ami 100e körül volt de hibás alaktrész nem volt, nem kopogott a fék is jó volt :) Általában jó állapotú autót vesz mindenki vagy ha nem annak is megvan az oka :)

Itt már csak az marad, hogy meg kell nézni élőben, ott úgyis látni lehet ha már van benne 300e vagy azt is ha valóban csak 140e van benne, lehet akár még jó vétel is... ugyanakkor ezt gyerek miatt venni még mindig olyan mintha bővülő család esetén vennék egy keménytetős kabriót, hogy majd az jó lesz ha jön a baba :D Második autónak 3 literes V6-os dízelt venni azért, hogy ne használják... tényleg csak a nem dohányzó és hasonló jelzők hiányoznak :)

Új hozzászólás Aktív témák