- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
bambano
üzenetére
1.4-es Astráról volt szó, abba a sima 1.4 is vállalható, turbóval meg aztán messze van a downsizing-tól. Tesztekben még az Insigniát is megfelelőnek tartják ezzel a motorral, az Astra meg egész jó vele. Én 8 literes fogyasztásról hallottam flottás autóban. A 100-200%-os túlfogyasztásról még csak hiba esetén hallottam, ilyen érdekességeket nem szoktam olvasni a totalcar-on. Viszont olvastam az autó tesztjét, ahol Vályi Pista ezt írta:
"Átlagban 7,2 litert kér a kicsi turbómotor, ami mindenképpen több, mint a gyár által megadott 5,9 liter."
És ezzel hol vagyunk még a srácok által itt emlegetett 1.4-es szívó G Astrák 8-9 literes fogyasztásaitól...
Új hozzászólás Aktív témák
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- Roborock S5 Max
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4486, 100% Akkumulátor
- Samsung A17 mobiltelefon
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest