- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Netfone
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Az Opel Astra fedélzeti rendszere
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daywalker
addikt
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Az a vicc, hogy pár hónapja még röhögtem, amikor az ugyanott álló Samara tulaja elkezdte leszedni az autóról az összes mozdítható tárgyat (antenna, ablaktörlő stb). Azt hittem, hogy valami régi beidegződés, de úgy látszik, hogy én vagyok a hülye. Amikor a benzinkút mellett állok, akkor sosem történik ilyen, csak amikora házzal szemben. Sajnos a kútnál nincs mindig hely

És akkor még rám mondják, hogy paranoiás vagyok, amikor dupla kerékőr szettet teszek fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Hétvégi akció! - ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Guide PC230 ipari hőkamera eladó!
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Nintendo Switch Dock Set /// Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs