Hirdetés
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Hát.... sok autó közül nekem a B1 vectra formája tetszik nagyon a saját kis módosításaimmal amik elég diszkrétek de fiatalítanak az autón vagy 8 évet (mások ennyivel nézik fiatalabbnak átlagban
) de ha tehetném 730D bmw-vel járnék.... de a kocka autók nem tetszenek, az új astra is tetszik mert szép íves formái vannak de pl a H astra nekem horror amilyen szögletes pl a lámpája vagy az insignia is nagyon tetszett de minél többet látok annál kevésbé tetszik bár az OPC igen
De pl a G astra is szebb szerintem mint a H. Pl bmw-ből sem tetszik az előző kockásabb széria a legújabb ismét lágy vonalvezetést kapott és mégis sportos
Pl a C vectra sem az a kifejezetten számomra tetszetős autó az eleje miatt ami olyan mint a H vectráé.... kockás lámpa, kockás vonalak egyszerűen nem tetszik ez van
De nem akadnék fent ezen vennék új astrát és nem bánnám, hogy új van de pl a belseje anak tetszik de az előző generációs opeleké nagyon modern de túl szögletes nekem és csúnya és minden csupa műanyag és rossz az érintése... nekem
Másnak persze lehet egyik véleményem sem helyes de hát ez van 
Új hozzászólás Aktív témák
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- INTEL Core i7-13700 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de ha tehetném 730D bmw-vel járnék.... de a kocka autók nem tetszenek, az új astra is tetszik mert szép íves formái vannak de pl a H astra nekem horror amilyen szögletes pl a lámpája vagy az insignia is nagyon tetszett de minél többet látok annál kevésbé tetszik bár az OPC igen