- Mobil flották
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
válasz
csaresz002
üzenetére
Ez érdekes. Apunak ugye G astra van. Na engem már ez speciel idegesit-vigyázat nyomokban előfordulhat bennem sznobság
-, mert látszik az egész formán hogy nem mai. Szal nekem pl a signum meg az insignia meg ilyen autok olyanok hogy bármikor jöhetnének mert látszik rajtuk, hogy nem öreg fejlesztés, designosak stb. Ez is olyan, hogy mikor a konkurens topicokban-vagy itt is-- mondják, hogy az újabb nem tetszik bezzeg a régi, hogy nekem azok sokszor már túl régiek. Szal pl az omegából is igazán csak az utolsó "C" verzió jön be, a többi már réginek hat. Persze ha kapnék egyet, akkor örülnék neki de igyekeznék az ujabbra törekedni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
-, mert látszik az egész formán hogy nem mai. Szal nekem pl a signum meg az insignia meg ilyen autok olyanok hogy bármikor jöhetnének mert látszik rajtuk, hogy nem öreg fejlesztés, designosak stb. Ez is olyan, hogy mikor a konkurens topicokban-vagy itt is-- mondják, hogy az újabb nem tetszik bezzeg a régi, hogy nekem azok sokszor már túl régiek. Szal pl az omegából is igazán csak az utolsó "C" verzió jön be, a többi már réginek hat. Persze ha kapnék egyet, akkor örülnék neki de igyekeznék az ujabbra törekedni.