- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Magisk
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
Ha üres és nincs rajta semmi infó,akkor honnan tudja, hogy van?
Egy RAW blokk az egész üresen! Nincs formázva, vagy felosztva... nincsen fájlrendszere.... azt sem tudja lekérdezni a proci, hogy egyáltalán milyen fajta... hisz nincs semmi,ami elindítaná a kiolvasást! Nincs bootloader! Olyat lehet hogy tud, hogy az üres IC-be azonnal beírni próbál, de én valahogy szkeptikus vagyok...
szerk:
Memória van. Az a RAM, azt nem szedted ki...
-
tiki
tag
Nos a helyzet nand nélkül semmi reakció.Vagy az van amit írtam , hogy addig nem müködik még nincs nad benne még ha üres is , mert ugye nincs memória , Vagy???? Szerintem kell neki a nand még ha üres is.
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2197 üzenetére
Tényleg
Viszont szét van az aksi le van kötve ne merüljön stb..De mivel nem hagy nyugodni teszek egy próbát .De azt nem tudom , hogy a soc nem e teszteli , hogy minden meglegyen .de tényleg megnézem .Pill..pár perc. jelentkezem .Azt azért nem tudom , hogy egyen értékű e az , ha nincs benne nand , van benne van csak üres.
-
GyureX
tag
Sziasztok!
Abel féle 5.8-as cmd-vel próbálkoztam, de már az elején azt írta, hogy nem találja a partíciós táblát. Mindegy is, most fehér usb jel van. Flash tools-hoz való file-okhoz linket kérhetnék valakitől, mert elakadtam?
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2193 üzenetére
Ezt viszont akkor tényleg nand nélkül is tudnia kell valóban.
-
poczabence
tag
Itt van az emberke, csak nem ül egész nap a gép előtt.
Flash toolban a Status-nál SOC, illetve a SOC SN-nél a gép sorozatszáma látszott.
Itt a kiemelt SERIAL-nál a gép SOC SN-ét kellene látni, én írtam át SERIAL-ra, mert nem akartam, hogy a fórumon megjelenjen.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2188 üzenetére
Na jó ezt csak akkor látja mindenki ha elindítja magát a flashselést.Lehet , hogy így könnyebb lesz .A partíciót meg utána is meg lehet csinálni majd.Ja még egy ahogy látom Teclast tettél rá , mert az Opn dott SN jei máshogy vannak jól veszem ki a sorokból ?
-
meoindil
aktív tag
Mindenkinek nagyon köszönöm a nagyobb tárhely érdekében végzett munkáját!
-
RoundRobin
aktív tag
És itt lép USB módba:
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Gpflags -- 80000045
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--DebugLevel -- ffffffff
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--UsbDelay ms -- 0
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--TransferType -- USB
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--WipeIFWI -- False
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Idrq -- False
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Verbose -- True
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--void CloverviewPlusDownloader::Init()
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--Open
01/17/15 06:06:57.681 INFO : XFSTK-LOG--USBSN:--void CloverviewPlusUtils::SetUsbsn(char*) -
RoundRobin
aktív tag
Ezt látja mindenki:
01/17/15 03:56:25.339 INFO : Port 1: Start flashing BLANKPHONE flash file for
01/17/15 03:56:25.359 INFO : Port 1: IFW flash started - SN : DCA477EED1******
01/17/15 03:56:28.834 INFO : Port 1: XFSTK-LOG SN: DCA477EED1****** USB Device found - USB SN: DCA477EED1****** Address:1 -
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2186 üzenetére
Erre voltam én is kíváncsi emberkénél , hogy a flashtool ba mit lát , de nem kaptam választ.Próbáltam ugyanis kideríteni a gondját.
-
RoundRobin
aktív tag
Hát mondjuk nem a semmit, hanem elszúrtam (elszámoltam) a partició kiosztást és az első (még fastboot-os) flash-eléssel kinyírtam a partíciós táblát (erre mondtam a semmit). Ezután a flashtool-lal sikerült életet lehelni bele (blankphone mód, ifwi.bin, os.bin, stb.).
Ha a gépedet kikapcsolod, ráakasztod a flashtool*ra és bekapcsolod power+volume-down, akkor a masina szépen átküldi a soc sorozatszámát és vár egy file-ra, a blank.bin-re. Ez akkor is megtörténik ha csont üres a nand.
01/23/15 15:59:08.265 INFO : Port 1/0/1: XFSTK-STATUS SN: SERIAL Firmware download completed.
A serial a mód, amiben kommunikál a CPU az usb porton keresztül. Ez van és még van az USB mód. -
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2184 üzenetére
A semmit azt hogy kell érteni ? És utána flashtool volt ?
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2182 üzenetére
Egyébként lehet , hogy igaza van , mert volt egy emberke itt nem olyan rég akinek se kép se hang nem volt a gépen.Tehát a kijelzőn a gombreakcióknak nem volt látszatja.Viszont , ha megnyomta a bekapcsot , igaz nem történt semmi , de elmondása szerint a flashtool látta neki .Igaz később kérdeztem , hogy van e ID je arra már nem kaptam választ .Viszont csak volt kontakt ezek szerint gép , és gép között , csak nem tudni milyen.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin #2179 üzenetére
Itt az ideje élesben tesztelni: tolj már rá légy olyan kedves egy GXI romot, úgy ahogy van, beleértve az IWFI-t is! Hisz nem lehet gond! Simán megy az UART a bootloader sérülés után is ezek szerint...
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2179 üzenetére
Remélhetőleg viszont nem cserélném át a 286 os ra .Valahol a lomok között még van is talán belőle.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2177 üzenetére
Ilyen van igen kérdés , hogy ez a proci is ilyen e avagy még sem.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Keeperv85 #2175 üzenetére
Ékes bizonyítéka ennek az, hogy nyomhatod ítélet ideig, mikor fut a rendszer, nem lesz más hatása, max. készíthetsz vele képernyő fotót...
Védett mód volt pl a 286-os procin is, fel is kapcsolhattál védett módba, de vissza már nem nagyon, szóval, ebben az intelnek van már gyakorlata.
Nem maga a gomb. A proci kérdezi le a gombok állapotát és attól függően vált üzemmódot.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin #2174 üzenetére
Az csak akkor kapcsolja oda, hogy ha erre lesz olyan kedves a booloadered megkérni. Ellenkező esetben az égvilágon sehová sem kapcsol semmit, a procinak ugyanis fogalma nem lesz róla, hogy egyáltalán le kéne annak a gombnak az állapotát kérni....Ha most arra a téves következtetésre gondolsz, hogy maga a gomb fizikailag is kapcsolja ezt az üzemmódot: soha sem tenné. Ékes bizonyítéka ennek az, hogy nyomhatod ítélet ideig, mikor fut a rendszer, nem lesz más hatása, max. készíthetsz vele képernyő fotót...
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2170 üzenetére
Én a lényeget abban látom , ha mondjuk emberek elkezdenek most megint nand olni , mert kevés a hely stb stb stb .Hangsúlyozom egy FPGA 153 levétele , és felrakása is nem hétköznapi , de ha még is valaki csinálná !!!!!!!!!! ÉN MOST SZERETNÉM MÉG NYOMATÉKOSABBAN KIJELENTENI AZT , HOGY EZT NEM HOGY CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE CSINÁLJA , DE EGYÉB MECHANIKAI SÉRÜLÉSEK MIATT EGY MAGÁRA SZÁMITHAT CSAK EZ BIZTOS !!!!!!!!!! Ezt nem lehet hiba esetén online javítani.........
Viszont kiderül majd hogyan lesz könnyebb , és egyszerűbb felírni a nandot , hogy zökkenő mentes legyen esetleg mások számára is. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin #2170 üzenetére
Ja és: a download módnak a recovery módhoz köze nincsen sajnos...
-
Keeperv85
nagyúr
Ez eddig oké, de USB-n át attól még nem lesz jobb a helyzet. Van az alaplapon beíró kimenet a flash IC felé?
@RoundRobin:
Nem érted látom: nem tudod download módba tenni semmivel, mert nem érzékel semmi külső behatást, nem kérdezi le a gombok állapotát, nem vizsgálja meg USB-n bármi csatlakozik-e, semmit, de tényleg semmit nem csinál. Nem tudod átkapcsolni a procit, pláne akkor nem, ha nincs is kivezetve egyetlen tesztpont sem. Nem fog UART módba kapcsolni csak szimplán azért mert üres a flash.... Csak simán nem csinál egyszerűen semmit....
Ám hogy ne hidd, hogy nem próbáltam már: előző GXI. Kapott egy 0 byteos IFWI-t. Többé nem kapcsolt vissza...
-
RoundRobin
aktív tag
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RoundRobin #2167 üzenetére
Ez csak akkor megy, ha már van bootloader, anélkül az eszköz semmiféle kommunikációt nem fog megkezdeni, pláne USB-n...
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos ehhez szoftverek is kellenek, ami azt illeti nem is akár milyenek... azokhoz már érteni sem ártana...Ami engem illeti mentsen meg az isten attól, amit pl. a NAS-ok esetében egy ilyennel csinálni kell...
@RoundRobin:
...és hogyan szeretnéd aktiválni üres flash mellett, hmm? Sehogy?! Bingó! Sehogy!
-
tiki
tag
Ehhez természetesen kellenek tartozékok , mivel én sem rendelkezek azért mindennel.Például egy ilyen nem árt ha van .
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2160 üzenetére
Ez úgy lesz , hogy copy lesz . Első lépés a kivett 8Gb nand tartalmának kiolvasása , ha ez meg van ez a tartalom megy vissza a 16Gb nandba.Na de itt lesz az mint a volt problémánál , hogy csak 2Gb lesz mivel a nandban jelenleg a régi Tesc os felépítés van.De ez nem is számit csak az , hogy minden drájver , droidboot stb rá kerüljön a 16GB os nandra.Utána jöhet a már ismert móka.particíonálás stb stb stb Ez már jobban hangzik így nem ? Csináltam már ilyet egyébként...
-
Keeperv85
nagyúr
A gyári adatlapon az említett nand 8GB, amit a rendszer kiír, az pedig ~7,4GiB,a kettő érték AZONOS! Csak más átváltással számoltak a szoftverek!
Ha rendeltél boxot is, akkor sem túl sok reményt fűzök én ahhoz a 16GB-hoz... nem fogod tudni beírni a flashbe az induláshoz szükséges cuccokat szerintem....
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2157 üzenetére
Értem , akkor üzenj vissza a jézuskának , hogy legközelebb ilyet hozzon N26M42003GMR 8GB.
-
tiki
tag
válasz
RoundRobin #2152 üzenetére
Ez honnan is van neked ?
-
Abel
tag
A config-ból 96, a cache-ből 384, a log-ból pedig 240 megát csíptem le, ez összvissz 720 mega.
A cache-ről majd hosszabb távon derül ki, hogy elég lesz-e, de az eddigi tapasztalataim alapján úgy tűnik, hogy egyáltalán nem használja semmire azt a partíciót a tablet.
Ennél lényegesen többet már biztos nem lehet kihozni belőle, szóval én ezt itt be is fejeztem, hacsak nem merül fel valami komolyabb hiba valakinél.
Köszönet mindenkinek aki segített!
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2148 üzenetére
Még egy két dolgot várok postán , és meglátjuk.
Egyébiránt , ha a nand nál járunk egy DDR2 e-MMC flash memóriákról beszélünk amik jelen esetben a gyári adatlapján is GB nak megfelelően szerepel , és nem másképp ,Tehát mindenféle teszt vagy számolási adat ehhez kell illeszkedjen , és nem más szabványhoz .Ha másképp lenne , akkor az a gyári adatlapon is másképp lenne , csak ennyit szerettem volna még ehhez hozzá tenni.
Nand flasherre gondolsz ? Majd szétnézek a fiókba hátha van .
-
Mattb
senior tag
Ha letöltök egy lollipoppos systemUI.apk-t és azzal írom felül a gép erdeti systemUI-ját akkor lecseréli nekem a navibart lollisra?
Szerk: valamint ahhoz hogy stock android ikonok legyenek rajta, mit kell modosítani?
-
Keeperv85
nagyúr
"Egyébként egy cél szoftver sosem kerül felhasználói , illetve elérhető közelségbe.A gyárak saját belső tulajdonuk ez "
Oh, dehogy is nem! Elérhető az SE EMMA is, az MTK-ra ott van az SPFlashtool, Qualcomm mellé a QPST és a QDXA, SPRD-re szintén van gyártói flashtool kiadva... és így tovább... Ezen felül boxokat akárki vehet, amit a gyártók is használnak, benne pedig gyártói szoftverek futnak...
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2132 üzenetére
Az egyik így a másik úgy ok , és melyik melyik akkor.Tehát melyik számol , így , és melyik úgy szerinted ?
Egyébként egy cél szoftver sosem kerül felhasználói , illetve elérhető közelségbe.A gyárak saját belső tulajdonuk ez .Ugyan vannak voltak olyan esetek amikor kikerül még is , tehát valahogy ki tudják csenni , de alap esetben sosem lehetne hozzájutni.Ezt hidd el ez így van.Nagyon sok területen lehet ez , és azért nem publikus mert sok visszaélésre adhat okot nem csak most jelen esetben a tabnál.
-
RoundRobin
aktív tag
De ez csak hagyományos HDD-k esetében volt így. Az SSD-k már nem így működnek. Ezeknél túlkapacitás van, amelyet egy belső kontroller kezel és menedzseli az írás-olvasás folyamatát is. Tekintve, hogy ezen eszközök irhatósága mindössze egyezer ciklus, ráadásul a hagyományos diszkekkel ellentétben itt blokkműveletek zajlanak, tehát már egy bit irásához is ujra kell írni a teljes blokkot.
Ha arra gondolsz, itt nem a hibás blokkok miatt látszik kevesebb hely.
-
Keeperv85
nagyúr
Ez így van, viszont beszámolja őket a teljes méretbe, mivel az nem a partíción magán, hanem a megfelelő headerben van rögzítve. EBR1/EBR2/MBR és társai. Ezeket kéri vissza a kernel és adja át a lekérdező proginak. Annak arról ritkán van fogalma, hogy hány hibás szektor lett időközben. A teljes méret soha sem lesz felülírva!
-
Levi85
csendes tag
válasz
_Soma77_ #2130 üzenetére
A hibás cellákról/szektorokról feljegyzés kerül az adattárolóra. Ezeket nem lehet használni és nem is elérhető a rendszer számára. Partícionálni sem lehet már ezeket.
A vinyóknál Bios-ból alacsony szintű formázással lehetett ezt kezelni.
A gyártás során is keletkezhetnek hibás részek, meg a későbbi elfáradás során is. Jó esetben tizen évek múlva. -
róland
veterán
Kis kiegészítés: Binärpräfix, ugyan németül, de azért érthető.
-
NePee
csendes tag
válasz
RoundRobin #2102 üzenetére
Pont fordítva, az SI miatt a KB már 1000-el számolandó.
-
róland
veterán
válasz
Keeperv85 #2132 üzenetére
Kiegészítés:
Ki/Mi/Gi esetében 1024 a szorzó
K/M/G esetében 1000Előbbi a klasszikus számítástechnikai 2-es számrendszeren alapuló átváltáshoz igazodik, míg utóbbi a hétköznapi élet 10-es számrendszeréhez. (Gyártók előszeretettel alkalmazzák termékmegjelöléseikben az utóbbit.)
-
Keeperv85
nagyúr
Már korábban leírtam, hogy más-más szabványt használnak! Az egyik GiB, a másik meg GB!
"A felhasználói programok sosem lesznek olyan pontosak mint egy gyári szerviz cél szoftver.Szép is lenne."
Szép is lenne, ha a felhasználói szoftver eltérne a másiktól... mivel mindkettő ugyan úgy számol, csak esetleg nem abban a szabványban, mivel nem lehet másképp...
-
tiki
tag
Ez sem egy elvetendő ötlet .De itt most arra gondoltam , hogy a Disk info , vagy maga a tablet által mutatott értékek a valósak.A Disk info számol a tablet nem jól számol akkor ? Vagy éppenséggel fordítva melyik a hihetőbb vajon ????? Szerintem egyik sem.Csak sacc \kb .hozzávetőlegesen.
-
_Soma77_
tag
a data mérete a particionálásnál változhat csak. lba_end - 3 másik partício hossza (16k) es a system végének különbsége. nem értem, mitől változhat egy nand mérete, mert mondjuk van benne pár hibás szektor/blokk/vagy ahogy hívják? ez a particionálásnál hogy derül ki? - szvsz sehogy, de mivel nem értek hozzá, ezért inkább megkérdezem...
-
Levi85
csendes tag
Szerintem tiki abból indul ki, hogy minden nand-nak más lehet a szabad kapacitása és így a számított Data partíciók mérete is eltérhet.
A Diskinfo attól még pontos értéket fog mutatni. A tab egyedi nand-jának egyedi értékét. -
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #2124 üzenetére
Ok vegyük azt , hogy nem téved.Akkor a Disk info , hogy is számol , hogy nála a data monfjuk 5,1 .A tabon nézve meg 4,9 , akkor melyik hiteles vagy melyik nem .Ugyan ez meg van a V3 nál is .A felhasználói programok sosem lesznek olyan pontosak mint egy gyári szerviz cél szoftver.Szép is lenne.
-
_Soma77_
tag
válasz
_Soma77_ #2119 üzenetére
/proc $ cat /proc/partitions
major minor #blocks name179 0 7618560 mmcblk0
179 1 167936 mmcblk0p1
179 2 32768 mmcblk0p2
179 3 65536 mmcblk0p3
179 4 131072 mmcblk0p4
179 5 131072 mmcblk0p5
179 6 262144 mmcblk0p6
179 7 131072 mmcblk0p7
179 8 1048576 mmcblk0p8
179 9 5640172 mmcblk0p9
179 40 4096 mmcblk0rpmb
179 30 8192 mmcblk0gp0
179 20 4096 mmcblk0boot1
179 10 4096 mmcblk0boot0
179 50 15558144 mmcblk1
179 51 15549440 mmcblk1p1ezeket adja vissza a disk infó is, teljesen korrekten.
-
tiki
tag
válasz
_Soma77_ #2119 üzenetére
Szerintem meg nem.
Egy ugyan olyan tabletre feltett mondjuk legyen a V3 , és teljesen megegyező partíció kiosztással feltett egyforma rendszer biztos , hogy más eredményt mutatna a Disk info.Még ha vesszük is azt , hogy gyártás szempontjából 100% os an meg kellene egyeznie a két tabnak.Egy szerviz program is lehet mutatna eltérést , de a Disk info pontatlanabb ebben biztos vagyok.Próbáljátok ki minden legyen egyforma toljátok fel a V3 mat , és meglátjuk egyforma lenne a minden a két tabon.Nem lesz teljese egyforma. -
_Soma77_
tag
a disk infó a nyers adatot adja meg, a tárhely meg a szabadot. a /data az az mmcblk0p8 partíció, de ebből nem minden a tiéd, az android is dolgozik rá és ezt nem adja oda neked (cca 300MB) terminallal meg tudod nézni, mi van a bemount-olt /data-ban, ami nem azonos az /sdcard-dal -- szerintem
-
tiki
tag
Ha kiszámolod a partíciókat , és összeadod megfogod tudni melyik hitelesebb.Valószínű egyébként egyik sem .Ezek a programok csak saccolásra vannak .Igazából csak is egy hiteles gyári szerviz program tudná ezt valóságos , és mérethelyesen visszaadni.De ilyen szerviz program nincs is felhasználói elérhetőségben meg eleve nem is publikus az ára meg horror lenne.
-
Freddycom
őstag
válasz
Orionhilles #2112 üzenetére
És a szintén kitekat-os telefonomon ez miért járható út?
-
Levi85
csendes tag
válasz
RoundRobin #2102 üzenetére
A Diskinfonál csodálkoztam volna, ha 1024 helyett az 1000-es váltószámot használná, mint ahogy nem is használja. Szépen ki van írva byte-ban is a mennyiség.
6 186 577 920 byte - 6 041 580 KB - 5 900 MB - 5,76 GB (1024)
kontra 6,19 GB (1000)
Az 5,58 GB-ot továbbra sem értem. -
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #2112 üzenetére
ha a boot.img nem lenne aláírt (zárt bootloader miatt) akkor a ramdisk-ben simán tudnánk cserélni, de ez itt nem fog menni, mert nem ismerjük a sha kulcsokat, amivel az aláírás készült.
-
-
Freddycom
őstag
Amúgy a vold.fstab módosításával nem cserélhető fel ennek a tabnak a belső tárhelye és egy microSD kártya? A szintén 4.4.2-es telefonom ezt módosítottam és így is simán megy közvetlenül a kártyára való telepítés. Vagy ugyan ezt teszi a XInternalSD is, csak GUI-val felhasználbarátabban?
-
-
ZS3NI
őstag
-
-
_Soma77_
tag
Xposed Framework + XinternalSD kombót is leteszteltem úja. Gyönyörűen működik, Asphalt 8 1,5GB-os data-ja az external SD-re települt.
Aki több felhasználót kezel, az ne felejtse el a Super-SU > Beállítások > Többfelhasználós mód engedélyezése-t bepipálni, különben a második, harmadik stb. user nem fog root-jogot kapni, és ők internal data-ra fognak telepíteni! (nálam ez volt annak az oka, hogy majd 3GB-os data keletkezett az internal sd-n...gyerekeim két felhszanálóval nyomultak, és nem volt beállítva a root minden user-re)
-
_Soma77_
tag
én is elkezdetem megcsinálni, de valamiért a kotyvasztott system partíció felírásába megint belehalt a flahe-er, pedig 1GB-os most már a system.
CMW mentéssel meg lehetett csinálni, és azzal működik is.
Nálam 5,21GB-s a /data, itt van hozzá a partícós tábla, akit érdekel.
partition_table=gpt
create -z /dev/block/mmcblk0
create /dev/block/mmcblk0
boot -p /dev/block/mmcblk0
reload /dev/block/mmcblk0
add -b 40 -s 335872 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000000 -l reserved -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 335912 -s 65536 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000001 -l panic -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 401448 -s 131072 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000002 -l factory -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 532520 -s 262144 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000003 -l misc -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 794664 -s 262144 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000004 -l config -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 1056808 -s 524288 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000005 -l cache -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 1581096 -s 262144 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000006 -l logs -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 1843240 -s 2097152 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000007 -l system -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 3940392 -s $calc($lba_end-16384) -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000008 -l data -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
reload /dev/block/mmcblk0Ábel-nek gratula, és köszönet!
-
Minstrel
senior tag
Ahhoz hol találom a leírást, hogy hogyan tegyem fel a CWM-et és mentsem le a jelenlegi adataimat? (gyári rom)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest