- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Heimdallr75 #2450 üzenetére
Nagyon nagyon off... De nagyon király profilképed... És ahogy néz
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #2442 üzenetére
fastboot devices
Ez az. Csak a gond itt is az, hogy a fastboot addig nem szolgáltat infót a device-ról, amig az ellenoldalon a szerver (droidboot) nem nyomja neki az infót. Az meg ha nincs, akkor nem fogja, ha meg van, akkor nincs kérdés.
-
tiki
tag
válasz
Heimdallr75 #2442 üzenetére
Az nem biztos ., mert írok mindjárt gyorsan egy példát rá.Nem csinálsz gombkombinációt , tehát nem nyúlsz nem kapcsolod be a tabot , csak szépen bedugod az usb kábelt a pc be , és lám előjön az usb ikon.Tehát van kontakt ugyebár.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #2438 üzenetére
Nem az a gond, hanem az, hogy a droidboot a fastboot szervere, ha az nem fut, akkor a fastboot olyan commandokat küld amilyeneket akar, de fölöslegesen - és eredménytelenül - teszi.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Heimdallr75 #2438 üzenetére
Az említett parancsnak nincs sok kára, csak annyi, hogy ha mégis megy és történetesen a droidboot helyén van egy nagy semmi, akkor onnan jó esélye van annak, hogy a fastboot még nem megy, az adb meg már nem megy, kilépni meg nem tudsz, mert a menü nincs meg hozzá. Következetesképp vagy kiszeded bármi áron az akkut, vagy várhatod meg még csontra merül és kidob a cucc magától... esetleg azonnal újraindul....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Heimdallr75 #2433 üzenetére
Izé... mit is?
adb-vel nincsen fastboot!
fastboot bootloader módban van, amit az adb-vel lehet elérni az:
adb reboot bootloader
...paranccsal.
Innen megy a fastboot...
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #2433 üzenetére
Igen, ez is jó ötlet, de én nem látom be, hogy egyes gépeken ne lett volna droidboot a vásárlás pillanatában.
Sokkal valószinűbb, hogy a frissités keféli el a meglévő droidboot-ot. -
philips20
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #2303 üzenetére
akkor el ba...tam
nem vártam meg míg újra indul a tab, csak sötét volt a kijelző és le nyomtam.
ilyenkor mi van ? valaki írjon már nekem egy megoldást. -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #1949 üzenetére
Nálad van jogszerűen, de ez nem jogosít fel arra, hogy mások számára elérhetővé tedd.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #1949 üzenetére
A gyakorlat éppen azt mutatja, hogy nem volt elég odairni.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Heimdallr75 #1944 üzenetére
Azért ha valaki módosítani akarja a tabletjét, nem árt, ha tudja is milyen következményei lehetnek és ennek ismeretében áll - vagy nem áll - neki.
Az sem mellékes talán, hogy ennek a tabletnek a rom-ja sajnos tartalmaz jogvédett applikációkat is, amelyek közzététele bcs. -
Mokush
tag
válasz
Heimdallr75 #983 üzenetére
"(flash közbe tetszetős az intel inside logo)"
Én kb. 20x láttam ma, a végén már nem tetszett annyira -
lacafaca
addikt
válasz
Heimdallr75 #983 üzenetére
-
_Soma77_
tag
válasz
Heimdallr75 #748 üzenetére
szerintem is ez a helyzet - teória szinten (jó lenne vki, akinek már járt szervizben a gépe és elmondaná, mi volt a tapasztalat - új gép? vagy újra-flash? visszaküld Kínába és újat kap? ...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged