- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoundRobin
aktív tag
Hát mondjuk nem a semmit, hanem elszúrtam (elszámoltam) a partició kiosztást és az első (még fastboot-os) flash-eléssel kinyírtam a partíciós táblát (erre mondtam a semmit). Ezután a flashtool-lal sikerült életet lehelni bele (blankphone mód, ifwi.bin, os.bin, stb.).
Ha a gépedet kikapcsolod, ráakasztod a flashtool*ra és bekapcsolod power+volume-down, akkor a masina szépen átküldi a soc sorozatszámát és vár egy file-ra, a blank.bin-re. Ez akkor is megtörténik ha csont üres a nand.
01/23/15 15:59:08.265 INFO : Port 1/0/1: XFSTK-STATUS SN: SERIAL Firmware download completed.
A serial a mód, amiben kommunikál a CPU az usb porton keresztül. Ez van és még van az USB mód.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Apple Ipad 10.generáció
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest