- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
syler123 #2834 üzenetére
Hát próbáld ki le tudod tesztelni ??????
Tolj rá egy 8Gb nak megfelelő beállítást egy 16GB os flash re .Aztán majd ugyan úgy járnál mint Tescoék.Egyébként is nem tudom miért is kötözködés az , ha több szem többet lát ???? Pont az aki úgy szólsz hozzá , hogy töltelék szöveget nyom kötözködés , és egyéb fogalmakkal , és érdemi , illetve szakmai oldalról nem közelítve a problémákhoz , az inkább ne rizsázzon , ha nem tud hozzá tenni egyebet.
-
ZS3NI
őstag
-
_Soma77_
tag
válasz
syler123 #1838 üzenetére
Persze,azok tervben vannak, csak tegnap este folyamatosan a flash-tool-lal szívtam, mert úgy tűnik, hogy a gyári rom nem megy fel az optimalizált /system partícióra, kicsi az 1GB! :-( Abel system-je pucolt, azért megy föl, a gyári meg nem... Vagy partíciót kell növelni, vagy pucolni a tartalmat, szóval ezt ki kell totózni. Azt hittem, hogy a gyári rom fel fog férni, de nem. :-(
-
_Soma77_
tag
válasz
syler123 #766 üzenetére
Az SD mod-ot két app-al meg tudod oldani DaXon leírása alapján. Root előfeltétel, de az is megoldható vagy úgy, hogy már root-olt a system és azt tolod vissza magadnak átpartícionálás után, vagy használod az enyémet (saját felelősségre), vagy nem root-olt állapotból super-su-t telepítesz CWM-ből, és utána SD mod. Sok lehetőség van, lehet válogatni.
-
_Soma77_
tag
válasz
syler123 #736 üzenetére
köszi az észrevételt, tervbe van véve, természetesen
Az, hogy bele merjél-e vágni, azt én nem tudom megmondani, ez nagyon egyén függő
Aki módosítja a tab-ját akármilyen módszerrel, tisztába kell lennie azzal, hogy milyen kockázatokat vállal.
- garanciavesztés, ez ami fix
- megváltozott működés, esetleg instabilitás
- későbbi problémák, amiket most még nem látunk
- extrém esetben elindulási gondok (no boot, boot-loop)
- legrosszabb esetben agyhalál (total brick)Ezért újra hangsúlyozom, bárki bármilyen módosítást CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE végezzen!
A motiváció és a cél minden ilyen akció mögött nagyon egyedi (embertől függő), így általános tanácsot adni itt nem lehet!
Én speciel megcsináltam, mert egy 15k-s tabnál max 15k-bukok, ha a legrosszabb következik be (full birck). Amolyan warez játék-eszköznek vettem, hogy tanulhassak új dolgokat, technikákat. Bíztam annyira magamban, hogy meg tudjuk csinálni, ezért belevágtunk. De ez az én story-m
A módszer bizonyítottan működik, de nincs rá garancia, hogy nálad is menni fog!
pl. Tegnap egy USB-s problémán szívtunk több mint 4 órát, és még most sincs flash-elve a tab, így a srácnak most van egy félig agyhalott gépe, amit akkor tudunk majd feléleszteni, ha rendbe tesszük a PC-n az USB-t
-
válasz
syler123 #487 üzenetére
Hát fentebb írták, hogy szinte lehetetlen téglásítani, ez azért bizalomra okot adó kijelentés.
Én jelen pillanatban azért nem vágok még bele, mert egyrészt elférek (még), másrészt sok embernek lett az első hetekben hibás a készüléke (hirtelen halál, elromlott az usb) és nem akarom kísérteni a sorsot azzal, hogy nullázom a garanciát. Várok még pár hétig, hogy megmarad-e a gép. Addig pedig szerintem elkészül az egyklikkes megoldás, ahogy az itteni buherátorok lelkesedését elfigyelem.
Másrészt meg inkább érdekelne egy jól működő 4.2-es teclast rom, sztem használhatóbb lenne vele a kis gép. -
tiki
tag
válasz
syler123 #426 üzenetére
A videó felvétel csak egy példa volt a sok közül.
De vegyünk csak egy példát .Anno amikor a Win 3.1 ráfért pár lemezre onnantól felfelé már hízott az operásiós rendszer mérete ,ma már egy win7 nek lazán kell egy 20Gb particíó amiből a rendszer 4 - 5 Gb gyorsan le is vesz magának.Az androiddal se lesz ez másképp egyre nagyobb tárhely kelessz a rendszernek.És vagy mindig veszel újat , vagy ez fogod megint particionálni azzal a különbséggel , hogy több tárhely kellesz megint a rendszernek , és megint ugyan ott leszel , hogy nem lesz elég hely..Illetve a felsorolásból ne hagyjuk ki a játékokat az alkalmazásokat , és egyéb feltelepíteni kívánt dolgokat amiknek a méretük egyre nagyobb méretet ölt.
A másik pedig az , hogy bizony vannak olyan alkalmazások , illetve játékok amik csak a tab ra való telepítés után indulnak ,illetve futnak csak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest