- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buvana
aktív tag
Sziasztok! 2 ilyen gépem van, az egyik problémamentes, a másik alig volt használva, (tartaléknak lett véve)
A problémásra is felment valamikor az 5.xx GB-os script, de mindig is bajok voltak vele. Ma a gyári updateres mókát rátettem, le is futott szépen, de a kissebbik 5.x MB os ota updatenél elakad recoveryben. Meg amúgy is alapból elszáll friss rendszeren is a google play. Mivel 2 év gari van, ha visszaviszem mire számítsak? Elküldik megjavítani? Ha már itt áll a polcon itthon, úgy álljon, hogy működik rendesen -
Buvana
aktív tag
válasz
K_Nándor #3126 üzenetére
Oké, Te tudod. A múltkor már én is majdnem erre fanyarodtam, mert sd re másolás után hiába egyezett bájtra a másolt fájlom az eredetivel, mégis egy1-2 eltérés volt köztük! Aztán egyszer csak egyezett... aztán nem szabad csodálkozni majd, ha meglepő jelenségeket produkál a tab!
-
Buvana
aktív tag
válasz
Orionhilles #3122 üzenetére
Nem a legjobb megoldás. Nem véletlenül sérült a file.
-
Buvana
aktív tag
Nekem már teljesen OK a TAB, már ígyis túlteljesít a vártakon a szakemberek segítségével, megdöbbentő pozitív csalódás! Viszont az emberi kapzsiság miatt valaki ráfeküdhetne a wifi sleep problémára, azaz hogy ne alukáljon a net. Tudom hogy hogy lehet ébren tartani terminal emulatorral, de elegánsabb lenne ha a wifi nem aludna el alapból!
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
-
Buvana
aktív tag
Én is szeretném megköszönni Soma, és a többiek munkáját! Nekem is sikerült 4.9 GB-osítani a második tabomat, amire eleve nem ment fel a gyári frissítés. Ez amúgy is a problémásabb tab. Az első TAB-on lefutott a 2 gyári update, az még a youtubeos módszerrel van rootolva, sd-sítve
.. de majd annak is nekiállok egyszer. A problémás tabnak elvileg nem szántam sd karit, oda elég lesz az 5 GB tárhely! Köszi mégegyszer mindenkinek, aki sok munkát fektetett bele. Ja, és mégegy dolog, annyian panaszkodnak, hogy itt, elakad, ott alakad a flash, hogy tuti gyenge / hibás a nand a készülékeknél, USB portokon. Nekem is Pl Soma systemje ment vissza utolsó lépésként, a saját nem akart... de ez csak egy buktató a sok közül....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- BestBuy ruhás topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged