Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- MIUI / HyperOS topik
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Én is most vettem a drágaságot és ugyanezt a hibát produkálja. Van vkinek rá ötlete? Ha az itt leírtak szerint átpartícionálom van-e rá esély, hogy felmennek rá a frissítések. Hol lehet megnézni, milyen frissítések jelentek már meg, mi az utolsó verzió, mennyire fontosak egyébként ezek, én nagyon szeretem ha minden uptodate, de csak ezért a hibáért nem adnám vissza a Tescónak, hátha később születik rá megoldás, ha még nem született. Ugye ez a hiba nem azt jelezi elő, hogy totál szar a cuccos.
Ui: nem tudom, érthető volt-e, tehát egyelőre indul a ketyere, de már a legelején szól, hogy frissítés érhető el, ha nem foglalkozom a frissítéssel, akkor működésre tudom bírni, tehát nem tégla állapotban van jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iPad 9th 256GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p4185
- Xiaomi 13T Pro 512/12GB Kék / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FHD - i5-1335U - 8GB - 512GB SSD - Win 11 - 3év garancia - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest