- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
Valami ott nem okés a tab az biztos jó .Ugyan vannak ici pici hibái a wifi nek , de ez csak annak hiba aki maximalista , vagy sosem elég neki ami éppen , és ahogy van mint mondjuk pl én.
A viccet félre téve nem nagyon írtál a körülményekről a router típusáról , ház , falak , stb . Tehát ahoz , hogy tudjuk miért dobál le a wifi többet kellene tudnunk ezekről a dolgokról..Net milyen a sebesség milyen stb stb stb .
-
-
_Soma77_
tag
Abel írta korábban az okát [link]
@Abel: neked frissítések nélküli ROM-od van, ugye? Annyit kellene csinálni, hogy lehúzod a 4 image-et a gépedről dump_images tool-lal [link] ahogy én is csináltam korábban [link] és ezeket teszed bele a ROM-ba. Akkor nem lesz kompatibilitási hiba. Akkor összhangban lesznek az img-k a /system-mel. És menni fognak a frissítések is. (szerintem)
persze csak ha van időd, és kedved.
Én meg majd megcsinálom a /system-et az én img-imhez, és akkor ott sem lesz kompatibilitási hiba.
(csak rohadt kevés időm van nekem is, meg éppen gépek között költözök, úh. mindent újra kell raknom -- ubuntu virtuális gép, cygwin, többi tool, stb. -- kis türelmet kérek!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest