- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
Valami ott nem okés a tab az biztos jó .Ugyan vannak ici pici hibái a wifi nek , de ez csak annak hiba aki maximalista , vagy sosem elég neki ami éppen , és ahogy van mint mondjuk pl én.
A viccet félre téve nem nagyon írtál a körülményekről a router típusáról , ház , falak , stb . Tehát ahoz , hogy tudjuk miért dobál le a wifi többet kellene tudnunk ezekről a dolgokról..Net milyen a sebesség milyen stb stb stb .
-
-
_Soma77_
tag
Abel írta korábban az okát [link]
@Abel: neked frissítések nélküli ROM-od van, ugye? Annyit kellene csinálni, hogy lehúzod a 4 image-et a gépedről dump_images tool-lal [link] ahogy én is csináltam korábban [link] és ezeket teszed bele a ROM-ba. Akkor nem lesz kompatibilitási hiba. Akkor összhangban lesznek az img-k a /system-mel. És menni fognak a frissítések is. (szerintem)
persze csak ha van időd, és kedved.
Én meg majd megcsinálom a /system-et az én img-imhez, és akkor ott sem lesz kompatibilitási hiba.
(csak rohadt kevés időm van nekem is, meg éppen gépek között költözök, úh. mindent újra kell raknom -- ubuntu virtuális gép, cygwin, többi tool, stb. -- kis türelmet kérek!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go 10.5" 8GB 128GB Pentium Gold 4415Y 1 év garancia
- ÚJ iPad (A16) 2025 + Prémium SPIGEN tok + ESR mágneses Digital Pencil
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Huawei MatePad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest