Hirdetés
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
Valami ott nem okés a tab az biztos jó .Ugyan vannak ici pici hibái a wifi nek , de ez csak annak hiba aki maximalista , vagy sosem elég neki ami éppen , és ahogy van mint mondjuk pl én.
A viccet félre téve nem nagyon írtál a körülményekről a router típusáról , ház , falak , stb . Tehát ahoz , hogy tudjuk miért dobál le a wifi többet kellene tudnunk ezekről a dolgokról..Net milyen a sebesség milyen stb stb stb .
-
-
_Soma77_
tag
Abel írta korábban az okát [link]
@Abel: neked frissítések nélküli ROM-od van, ugye? Annyit kellene csinálni, hogy lehúzod a 4 image-et a gépedről dump_images tool-lal [link] ahogy én is csináltam korábban [link] és ezeket teszed bele a ROM-ba. Akkor nem lesz kompatibilitási hiba. Akkor összhangban lesznek az img-k a /system-mel. És menni fognak a frissítések is. (szerintem)
persze csak ha van időd, és kedved.
Én meg majd megcsinálom a /system-et az én img-imhez, és akkor ott sem lesz kompatibilitási hiba.
(csak rohadt kevés időm van nekem is, meg éppen gépek között költözök, úh. mindent újra kell raknom -- ubuntu virtuális gép, cygwin, többi tool, stb. -- kis türelmet kérek!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- Apple iPad Air 2 128GB Wi-Fi Szép állapot, eredeti dobozában
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest