- Új év, új Moto G széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
Valami ott nem okés a tab az biztos jó .Ugyan vannak ici pici hibái a wifi nek , de ez csak annak hiba aki maximalista , vagy sosem elég neki ami éppen , és ahogy van mint mondjuk pl én.
A viccet félre téve nem nagyon írtál a körülményekről a router típusáról , ház , falak , stb . Tehát ahoz , hogy tudjuk miért dobál le a wifi többet kellene tudnunk ezekről a dolgokról..Net milyen a sebesség milyen stb stb stb .
[ Szerkesztve ]
-
-
_Soma77_
tag
Abel írta korábban az okát [link]
@Abel: neked frissítések nélküli ROM-od van, ugye? Annyit kellene csinálni, hogy lehúzod a 4 image-et a gépedről dump_images tool-lal [link] ahogy én is csináltam korábban [link] és ezeket teszed bele a ROM-ba. Akkor nem lesz kompatibilitási hiba. Akkor összhangban lesznek az img-k a /system-mel. És menni fognak a frissítések is. (szerintem)
persze csak ha van időd, és kedved.
Én meg majd megcsinálom a /system-et az én img-imhez, és akkor ott sem lesz kompatibilitási hiba.
(csak rohadt kevés időm van nekem is, meg éppen gépek között költözök, úh. mindent újra kell raknom -- ubuntu virtuális gép, cygwin, többi tool, stb. -- kis türelmet kérek! )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Politika
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- MSI MPG X870E Carbon WiFi: alaplap Zen 5 alá
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- Apple iPad Pro 12.9 2021 128GB M1 Tablet! BeszámítOK
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Ipad pro 11 2. generáció 512 gb WIFI + Cellura Magic Keyboard Apple pencil
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB SM-X710N Graphite még 2 év garanciával
- Ipad Air 4.gen 10.9 olcsón
- VADONATÚJ BONTATLAN M2 12.9 ! iPad Pro 6.generációs 512GB Wifi Space Gray 1év Apple gari
- Új, felbontott PocketBook 743G InkPad 4 Stardust Silver magyar e-olvasó - Még 21 hó bolti garival! -