- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
válasz
_Soma77_ #1410 üzenetére
Szia,
Hú de megköszönnénk, már csak azért is érdekes lenne, mert 2 ilyen gép van a közelemben és mindkettő wi-fije néha leszakad egy pillanatra, még ritkábban picit hosszabban is, olyan helyen ahol nincs gond a jelerősséggel. Hátha ezek a frissítések javították.
Köszönjük előre is.
-
-
DJMDJM
tag
Sziasztok,
Én is most vettem a drágaságot és ugyanezt a hibát produkálja. Van vkinek rá ötlete? Ha az itt leírtak szerint átpartícionálom van-e rá esély, hogy felmennek rá a frissítések. Hol lehet megnézni, milyen frissítések jelentek már meg, mi az utolsó verzió, mennyire fontosak egyébként ezek, én nagyon szeretem ha minden uptodate, de csak ezért a hibáért nem adnám vissza a Tescónak, hátha később születik rá megoldás, ha még nem született. Ugye ez a hiba nem azt jelezi elő, hogy totál szar a cuccos.
Ui: nem tudom, érthető volt-e, tehát egyelőre indul a ketyere, de már a legelején szól, hogy frissítés érhető el, ha nem foglalkozom a frissítéssel, akkor működésre tudom bírni, tehát nem tégla állapotban van jelenleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest