- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
fokukac #53961 üzenetére
ez valami rohadt jó lett
de ettől még idegesítően szomorú a helyzet... -
-
degu
senior tag
válasz
fokukac #53860 üzenetére
Tudod - sík hülyék vagyunk,Mi,magyarok,hogy a jó dolgokat is átvegyük másoktól./Pláne,ahol bevált!/
A jenkik nem véletlenül iktatták törvénybe,hogy a csóka - bármilyen zseniális szinész,mogyorótermelő,
b*szógép,vagy elnök volt,maximum 2x lehet elnöknek választani!
NEM módosított eddig egyetlen amerikai elnök sem alkotmányt,sem törvényt,hogy ne kelljen távoznia a bársonyszékből.EZ a demokrácia!
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #53813 üzenetére
Elképzelem, ahogy a kiérkező hatóság a röhögéstől fulladozva próbálja kiszabadítani. De előtte még lőttek pár képet. Persze szigorúan csak bizonyítéknak. Azt hittem, hogy a hónap balfasza a saját magát meggyújtó kilátógyújtogató lesz, de most már emgvárom a hátralévő két napot a virtuális díjkiosztóval, mert sose lehet tudni.
p
-
SimS
senior tag
válasz
fokukac #53723 üzenetére
Hello
Amit peterkeT az volt nekem első körben a logikus, hogy kellhet - még a maci is
-, köszönöm.
Aztán amiket Te írtál.. egészségkártya, meg oltás meg ilyenek.. hát lehet elkezdek akkor sorba állni papírt intézni..bobsys: még nem tudok semmi konkrétumot sajnos, csak felröppent a híre, meg erősen kérdezősködnek minden ilyen irányú dolgot (konkrét kérdés pl. ,,Ha meglenne a munka, mikor tudnád kezdeni?") Egyébként főleg EU, svájc / UK, esetleg US, ha tudnak vízumot intézni.. én pedig úgy gondoltam, akkor utánakérdezek a tapasztaltabb embereknél.
SimS
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #53726 üzenetére
Pedig en segiteni szeretnek csak nem lehetett kihagyni.
A Citibank pedig nem csodalom, hogy majdnem becsodolt. Ma reggel 45 percbe telt megvaltoztatni a cimemet a safe boxomhoz es nem tudtak megmondani miert nem lett automatikusan levonva a dija mikozben mar kitoltottem a papirt rola masfel eve, toltsem ki ujra (@nyad) es az ezevi dijat tessek szives a penztarban befizetni, mert o nemtudja a levonni a szamlamrol.
Most pedig fel oraja keresem, hogy hogyan valtjak az USD/HUFot, de nem talalom az oldalukon (bezzeg a cseh citibank oldalan megtalaltam az USD/ZCK arfolyamot) -
parandroid
félisten
válasz
fokukac #53714 üzenetére
"a többieknek még megvan a lakásuk."
Legalábbis a lakcímük. Azok, akik a szüleiknél laktak, és éppen saját otthonteremtés helyett váltottak országot, ott más a pálya. Mondjuk épp arra céloztam amúgy meg, hogy az ő üres lakásaik is a kínálati oldalt erősítik, akár eladás, akár bérbe adás címén.
p
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #53712 üzenetére
"Amúgy valószínűleg benne van az is, hogy hosszú távon kb. 20 ezret bír el a piac, az egyensúlyi érték sokkal kisebb, úgy, mint a 90-es években."
Nyilván eleve ezt támasztja alá a demográfiai trend is, ami most eszembe jutott, hogy az országból történő elvándorlás mennyit tett még vajon hozzá, mennyire gyorsította ezt fel? Gyakorlatilag pont azok között a legnépesebb az elvándorlás, aki szóba jöhetne új otthon teremtésnél, vagy új otthonba költözésnél, és ezzel még tovább torzul a kereslet/kínálati arány.
p
-
concret_hp
addikt
válasz
fokukac #53709 üzenetére
azért azt tegyük hozzá, hogy 2008at nézni bázisnak sem túl precíz a hitelezési lufi csúcsát. 2000-es évek elejéhez képest érdekes a kép, amikor még nem kaptál bemondásra 90% hitelt.
a helyzet persze nyilván nem jó. ahogy a hvg gazdasági (nem reprezentatív) felmérse is mutatja. úgy gondolom a hvg olvasói közt felülreprezentáltak az értelmiségiek, átlag felett keresők és még úgy sem mutat túl jó képet.az általad linkelt grafikonon meg még az a kemény, hogy mennyivel kevesebb a használatba vétel, mitn az építési engedély, azaz rengeteg félbemaradt valószínűleg... (nem véletlen)
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #53702 üzenetére
Ja, én olcsó, kis fogyasztású, de a pénzért kapható elfogadható teljesítményű VGA-t kerestem a milyen vga-t topikban, de annyira el vannak foglalva a kinek az apukájának a haverjának a tesójának van csúcskategóriás vga-ja kérdéssel, ami ezerszer jobb, mint a másik csúcskategóriás vga, hogy észre sem veszik a kérdést.
Ami meglepett (rég nem foglalkoztam már ilyesmivel), hogy még mindig megy az 'amd procihoz csak ati, intelhez csak nvidia, különben szar a teljesjtménye' meccs. Sőt, azt is láttam, hogy játékra nem való ati vga, az 3d-s tervezéshez van. Szakmai topik, yay.
Mondjuk azt még mindig nem tudom, hogy mire cseréljem a passzív 7600GT-t, ami nem fogyaszt, olcsó, viszont alacsony felbontáson elfogadhatóan elfut vele a WoW, meg esetleg még egy-két páréves, már akkor sem csúcsgrafikás játék, ha nevetséges 10k-t szánok rá. Az a vicces, hogy ennyiért már 4850-et, meg 7900GT-t is adnak, de ezek meg kazánok, a generációkat meg sosem látom összehasonlítva, hogy pl egy mostani belépőszintű VGA teljesítménye hogyan viszonyul egy fentebb említett öregecske felső-középkat kártyához képest.
p
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fokukac #53649 üzenetére
Azon röhögök, ami a klasszikus viccben van.
Hogy itten a kétharmadot nem nagyon lehetne a keleti példához hasonlóan megingatni, mert ugyanis még karhatalomra se lenne szükség. Itt a lázadókat a nemzeti békemenetfenntartó önkéntes nemzeti bohócharcosok lövöldöznék savval, naranccsal, meg még kitudja mivel.
Szóval az ördög tényleg jót röhög, az üst mellett. Jól megoldotta az önfenntartó rendszert. -
gaborbol
őstag
válasz
fokukac #53512 üzenetére
Nagyon nem is es nincs is ezzel baj
Amikor kijottem eloszor 2000-be es osszekerultem egy csapattal akik szinten ebben az allamban eltek, de olyan reszen ahol szinte semmi sincs csak foldmuveles, famok, meg a nagy nihil. Aztan kollega mondja nekik, hogy hogy tudtok ott elni hisz nincs ott semmi, (behelyettesitve) se Tesco, se Praktiker, se Media Markt, se gyorsetterem, elvetve egy egy bezinkut, betarcsazos internet mar aki szerencses es van telefonja, de tv is csak muholdas vagy antennas.
Es korusba jot a valasz, hogy pontosan, es mi nem is akarjuk,hogy ez megvaltozzon. Akkor 24 evesen csovaltam a fejem, most meg mi is valami hasonlo helyet keresgelunk, valami csendesebb kisvarost....
-
Integra
titán
válasz
fokukac #53391 üzenetére
nem feltétlen rossz szerintem az open office, de pár dolog fontos hozzá. jó arcok akikkel együtt dolgozol, jófej főnökök, minőségi bútorok és felszerelés, ami valóban jól megtervezett és kellő helyet és hangulatot biztosít. szerettem anno, de nem mondom, mikor az utolsó pozimban kaptam egy 130m2-es saját irodát és 3 emberem volt rajtam kívül ott zárt ajtó mögött, az elég kellemes volt...
-
válasz
fokukac #53375 üzenetére
hat a 80-as evekbo l masfelet sikerult csak abszolvalnom
tbs:
szerintem vannak jo termekeik, foleg a rudi, a tej es a kakao, meg a tejivokban forgalmazott peksutik. a tejfolukkel van valami, azt mar sok helyrol hallottm, hogy nem az igazi, nekem sem izlett. de a joghurtjaik is finomak. -
Integra
titán
válasz
fokukac #53279 üzenetére
az a leugrás nincsen ebben a trailerben benne sajnos. viszont ezektől nem félek, ezeket imádom nézni, csodálatosak. talán még a szikla szélére is odamernék ülni
a base jumping meg szerintem az egyik legszebb sport mai napig, illetve az új őrület, ahogyan elrepülnek sziklák mellett fél méterre, meg sziklák között...
-
FehérHolló
veterán
válasz
fokukac #53256 üzenetére
Egy nagyon fontos szempontot nem említ szerény véleményem szerint sem a 444-es cikk, sem a prof:
Az atomerőművek élettartamát a leszabályozások számában mérik. (Legalábbis ez az egyik fő mutatója.)
Alaperőműnek jó az atom, csúcserőműnek pedig a szél/nap sem megfelelő.A tenderezés pedig nem maradt el, egyszerűen kidobták az eredményét az ablakon.
-
Integra
titán
válasz
fokukac #53238 üzenetére
tudom, és értelek is, csak én már nem legitimálok senkit, hogy lopja a pénzem. és azt is tudom, hogy a sok narancsos komcsi ott fog fapfapolni vityára a szavazófülke magányában. amúgy nekem nem volt semmi meglepő abban, amit műveltek. de nem lesz 2/3, amúgy meg mindegy is, mert mindenhova taposóaknákat telepítettek, mindehol a saját kádereik ülnek 9 évig... ugyanazt csinálták, mint múltkor.
-
Viszlát
addikt
válasz
fokukac #53127 üzenetére
Arra a poziciora, amiben most dolgozom, 472-en jelentkeztek. Az ugynok elmondasa szerint ebbol 11 volt aki megfelelt az alapveto elvarasoknak legalabb, az emberek nagy resze olvasas nelkul kuldi a jelentkezest, aztan majd ha felhivjak, akkor megnezi mirol is van szo. De abbol a 11-bol is csak haromnak az anyagat talaltak eleg jonak, hogy behivjak interjura. Szoval a szamokon nem erdemes rugozni.
-
-
bobsys
veterán
válasz
fokukac #53049 üzenetére
El am, valami kis kocsog, de a lakasban levo kb $2000 mar nem talalta meg (eppen keszpenz felhalmozas volt az USAba koltozes okan) es nem vittek el sem laptopot sem credit kartyakat szoval meg mondhatom is, hogy olcson megusztuk.
Bajdovej a hazassagi gyurum az egy tok sima feherarany semmi csicsa, levenni meg nem szoktam csak itthon ha szerelni kell valamit. -
B1T3
addikt
válasz
fokukac #53015 üzenetére
Jó lenne, ha már olyan szinten állnék, hogy párhuzamosan megy a gitározás és az éneklés.
Szerintem nyáron veszek valami olcsóbb akusztikus gitárt, és próbálok kezdeni vele valamit autodidakta módon. Csak egyelőre még a gitárokról sem tudok semmit, mert így nyilván nem fedte az érdeklődésemet. -
parandroid
félisten
válasz
fokukac #53015 üzenetére
Én tavaly elkezdtem, de a hetente egyszer héba-hóba kézbe veszem, az nem tűnik elégnek. No meg van pár akkord, aminél teljesen elakadtam, valószínűleg eleve rosszul próbálom lefogni őket - főleg, amikor egyszerre sok húrt kell fogni, az nem akar összejönni. Youtube videókat meg nagyon utálom, mind úgy indít, hogy játsszuk el ezt, vagy azt, teljesen kezdőknek, nulláról, erre ledarál négy akkordot, hogy ezekből áll a dal, véletlenül sem mutatja a pengetést, hogy fentről le, vagy lentről fel, vagy mikor hogy, először eljátssza fele tempóban, közben folyamatosan hülyeségeket beszél, és akkor közli, hogy látod, már tudjuk is. Ja, bazmeg, te tudod, én még a második akkordot próbálom lefogni.
Ja, odáig azért sikerült eljutni, hogy bármikor tudok bármilyen fájdalom, vagy kellemetlenség nélkül egy olyan kb negyed-fél órát ügyködni a fémhúros gitáron, ami nagy szó a kezdeti hólyagok után.
Viszont közel 20 év után vettem egy fuvolát (ebay rulez), hogy konstatáljam, hogy baszki, ezt is újra kell tanulnom, hiába toltam 8 évig.
Ellenben magyar népdalok furulyán még mindig mennek. Yay.
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (16000 Ft / db)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest