- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
koshmar
veterán
Ez érdekes. 80-ból 8 megabit.
Persze az ára az mindig ugyanannyi.Nekem 5 megás T-Home van, ez néha-néha valamiét felmegy 10-ig is s speedtest-tel.
Letöltés az 0,5 megabit kb.
De nem fontos nekem egyik sem, nem vagyok Torrentes.Szerk.: De ha 8 megabit van az adott pillanatban, akkor is a 80 megáért fizetsz...
-
-
Pisztillus
senior tag
Én épp a gép előtt ültem, és éreztem, hogy egy kissé kileng az épület. Onnan már csak az időt figyeltem, mikor bukkan fel az első hír. Nem kellett sokat várnom...
Flashcash: Igen, az ilyen erősségű ritka nálunk, én is csak néztem... De kétségtelen, hogy erősebben és hosszabban érezhető volt, mint az utolsó, ami kb. 5 - 6 éve volt, Gyömrő körüli epicentrummal. Az 2,x-es volt.
-
-
-
fokukac
nagyúr
az energiaitalok rám a következőképpen hatnak:
megiszom, utána pár perccel elkezd verni a szívem, mint állat, szívroham-közeli állapotba kerülök, elég rossz érzés.
Ez kb. 20-30 perc múlva elmúlik, majd kidőlök, és elalszom.
egy-két zöld tea jobban élénkít, mint egy rétbull...
és mint tudjuk:
-
r4z
nagyúr
Ú vazze ne is mondd... 2 hete nem ittam energiaitalt, az a rohadt Monster teljesen felkavarta a közérzetem, kellett nekem váltanom a citromos XL-ről... Az amerikai Monster egyáltalán nem ilyen volt, mint amit itthon kapni
Rockstart még kipróbálom, bár az import, tuti eredeti
-
Rav3n02
senior tag
Ha úgy utazol szombat reggel fél 7kor háromszáz kilométert, hogy előtte este 11ig dolgoztál és egy olyan rokonodnál alszol, aki úgy horkol, hogy a váltóhibás KAMAZ, lábujjhegyen suhanó lepkefing hozzá képest illetve ezen felül vasárnap este érsz csak haza és még este 11 kor van egy fuvarod a város másik felébe, akkor garantált, hogy a hétfő reggel 7-es műszakod alatt legalább kétszer elgondolkozol azon, hogy mi a gyors és fájdalommentes halál legegyszerűbb módja
-
kételkedem
addikt
A karácsonyban az a legrosszabb, hogy november elejétől naponta tucatszor hallod ugyan azt a 3-4 karácsonyi popdalt.
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You
Wham! - Last Christmas
Zoltán Erika-Mr. Hóember
Ha elmúlik karácsony - neoton
Mire eljön a karácsony, addigra hányingered van az egésztől! -
Pisztillus
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Peugeot, Citroën topik
- Hardcore café
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest